Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DR1QT0gW0AEuWqA

mariano döner taş gibi sol bek gelir bir sol stoper bir forvet arkası gelirse sırtımızı yaslar şampiyonluğu izleriz

yan toplardan gol yemedik özellikle 2.Yarıda top göstermedik gerçekten hoca farkını hissettirdi daha ilk maçtan güzel bir gece Allaha şükürler olsun

Dur biraz trollük yapayım; gelişiyle iki futbolcumuzu sakatlamıştır aha forumda bu tipler barınıyor

i love you hocam.

İlk defa bu sezon tribün gibi tribün gördük, ya başkanın ya da hocan yüksek profilli olacak arkadaş fark ortada.

İkinci yarı takımı düzeltti. Taktik anlamda daha iyiydi takım

Allah'ın kondisyonerine 16 hafta hoca kisvesi altında nasıl dayandık arkadaş biz

69cb00f9af1e7095e4abf0ab0537c41c.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka

işi bilen adamın hali başka oluyor
acısı ve kaşıntısı olan krem sürsün

Hocam sen benim her zaman kahramanımsın bu hiç bir zaman değişmeyecek 3 senedir spor programlarını izlemiyordum şu an zevkle izliyorum

İlk yarı iyi olmayan takım devre arasında soyunma odasına girip çıktıktan sonra ikinci yarı Göztepe'yi sahadan sildi. Hoca farkıdır bu.

gelir gelmez en büyük artisi gol yedikten sonra panik yapmayan bir takim vardi sahada
köpek gibi saldirip s.ke s.ke attik golü
böyle bir oyunu özlemisim gercekten

kayseri macinin aynisiydi
yani
o yuzden ewt

kayseri macinin aynisiydi
yani
o yuzden ewt

Aynen. İlk haftalardaki Galatasaray gibiydi bugün takım. Fatih Terim etkisini ilerleyen zamanlarda görürüz. Bugün Rodrigues'le başlamasını takdir ettim doğrusu. Bir de Gomis'in pivot özelliğinden yararlanmak istemiş, uzun top atıldı devamlı.

Maicon: Fatih Hoca'nın devre arası bizi motive etmesiyle, verdiği taktiklerle maçı nasıl çevirdiğimizi herkes gördü.

4-5 antremana çıktı. Çıkılması gereken en doğru kadroyla çıktı. Hakemin kalleşlikleriyle ve takımın tutukluğuyla etkisiz bir ilk yarı geçti. Özellikle Garry çıktıktan sonra 4-3-3 formatı iyice işlemez oldu. Feghouli ve Belhanda sahanın en kötüleriydi.

İkinci yarıya çıkarken 4-2-3-1'e döndü, Belhanda ve Feghouli üzerinde bariz etkisi oldu orta alan ile hücum bağlantısı sağlandı. Özellikle Feghouli muazzam bir ikinci yarı çıkardı. Yasin iyi tamamladı gizli forvet işini.

Değişiklikler yerindeydi. Belhanda'yı çıkarır Selçuk'u alır dedim. Son dakikalarda Feghouli çıkar Sinan'ı alır dedim. Fernando sakatlanmasaydı kesin bu değişikliği yapardı.

Sonunda mantıklı işler yapan, mantıklı kadro çıkaran, mantıklı oyuncu değiştiren bir hocaya döndük tekrar.

Bugün yapılan hamleler, skor sadece rakibe değil, hakeme ve burada bik bik ötenlere gelsin...

Koray'in sari gordugu pozisyon aha ilk mactan tribune gonderildi dedim.:asd22:

Maicon: '' Hocamız bizi devre arasında motive etti ve maçı kazandık. İmparator geri döndü.''

Yabancılar dinlemez canım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt