Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herif imparator dedi ya :D nasıl etkilenmişlerse hocadan takım havaya girmiş 1 maçta maçtan sonra özellikle imparatorumuzun ben değil maçı oyuncular kazandı demesi ayrı bir olay tudor olsa u know my friend we play good filanda falan tell me tell me diye diye bitirirdi.

Kesinlikle tavan yaptı camiada moraller yeni gelecek oyuncularla gözlerimiz dola dola mutluluktan maç izleriz artık

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

valla banada öyle geldi ama daha iyi olacaklar dedi F.T bu tarz adamları adam etmesiyle meşhurdur.Bakalım özellikle feg çok fark yaratıcak ligin2.yarısında

Bunu Tudorun sesiyle okudum. :D

hocanın belki de tek sevmediğim yönü; Yerlilere fazla sahip çıkması. Sabri,Hakan ben olsam yollamam demesi üzdü.

Yapma hocam,yürüyecek halleri olmayan,göbekleri dışarı çıkmış adamlara sahip çıkma.

"Kimi değiştirmeye kalksam, adelesi sakat, beli sakat diye haber geldi. Bugünkü kadar değişiklik konusunda karar değiştirmek zorunda kaldığımı hatırlamıyorum."

Alnitak Alnilam Mintaka

tumblr_p1h6d1IFOH1sogahco1_400.gif

Onu Beşiktaş maçından sonra kovsaydık, şu an puan farkı 4-5 idi en az.

Tebrikler hocam, devre arasında kolay gelsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Takımın başında yıllar sonra hoca gördük anasını satayım. Arkama yaslandım maçı öyle izledim. Gol yedikten sonra dedim hoca ikinci yarı adam yiyecek şekilde sürer nasılsa 2-3 atarız diye. Böyle bir rahatlık veriyor işte

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"Kimi değiştirmeye kalksam, adelesi sakat, beli sakat diye haber geldi. Bugünkü kadar değişiklik konusunda karar değiştirmek zorunda kaldığımı hatırlamıyorum."

Alnitak Alnilam Mintaka
Aklıma bu video geldi :D

-Atma oğlum istemiyorsan. 9-10 metreye vuramaz mısın?

-Ayağım ağrıyor ama istersen...

-Yok istemem.

https://youtu.be/NK8NVcr9VRg

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhtemelen son dönemi. Eğer takımı toparladıktan sonra,yine gidecekse hiç uğraşmasın. Çünkü onun gidişinin sonrası,takım resmen yok oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence en büyük fark ileride bilinçli şekilde hücum etmemiz oldu. Evet Tudor’la da iç sahada kazanıyorduk ama bilinçli bir oyun yoktu, anlamsız bir pres ve kaos futbolu vardı. Bugün bölgesel ve doğru pres yaptık, ileride çok doğru paslaştık. Sezon başından beri ilk kez böyle doğru ve bilinçli oynadığımızı gördüm

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mehmet Demirkol: "Yüzde 100 eminim ki Fatih Terim tekrar milli takıma gidecek. Çünkü biz Fatih Terim'i geri getirmek için kovuyoruz."

Iyiki taraftar bütün olup Arda'yi degilde seni getirebildik. 10 sene kal iste ondan sonra kariyerini noktala. O 5-10 sene icinde ise velihatini sec egit getir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt