Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok abi adamların halkının yüzde 95 i ehli sünnet işte. Konyalı olmayıp Konya’yı desteklemek diye bir şey de yok zaten.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Konyalı muhalif olup da Konyaspor'u destekleyen dünya kadar adam var.Aynı şekil Rize'yi de Kayseri'yi de falan.Bu şehirlere komple o yakıştırmayı yapmak saçma.Kaldı ki,yobaz-bağnaz olmadıktan sonra muhafazakar da olabilirler,dünyada neticede bir tek sol görüş yok.

DR_ZLqvW4AINjd9

Seni cok bekledik hocam.

O kadar manasız övülüyor ki yılların Terim savunucusu ben bile irrite oldum. Az sakin yav

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O kadar manasız övülüyor ki yılların Terim savunucusu ben bile irrite oldum. Az sakin yav

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir o şekilde manasız eleştirilmeye çalışıyor. Anti aysalcı, aysalcıların, anti terimciler ve terimcilerin dengeleri şu biraz sarsıntıda. Bir kaç gün geçsin kendimize geliriz :)

Hocam selçuklu bakanla de jingle bu işler olmaz sinan bile riskli hamle
Duygusallığı bırakıp transfer iste bunlarla olmaz bizim işimiz

92:30'da oyuncu almak, hele genc oyuncu almak cok buyuk ayip.

Cok buyuk terbiyesizlik yaptin hoca, yakismadi.

o kadar saçma bir adamsın ki fatih terim geldiğinden beri laf etmediğin tek şey hocanın ayakkabıları. onlara da bir kılıf bulup sallarsın sen. sabır ya

Hocam selçuklu bakanla de jingle bu işler olmaz sinan bile riskli hamle
Duygusallığı bırakıp transfer iste bunlarla olmaz bizim işimiz

Neresi riskli yahu sanki 11 e koyacak oyuncuyu kaybetmek kolay yolla kadro dışına hem para ver hem kullanma olur mu öyle , antremanlara katılsınlar işte olursa olur olmazsa olmaz.

İnsanlar överken de aşırıya kaçıyor, eleştiri yaparken de.. Fatih Terim'e haddinden fazla övgüler ona da zarar veriyor. En ufak kötü durumda bu defa haddinden fazla eleştiriler olacak.

Nasıl ki Tudor'a haddinden fazla eleştiri yapıldıysa, Terim'e haddinden fazla övgü yapılıyor. Daha henüz kendi oyununu bile oynatmadan bu kadar övmeyi yanlış buluyorum.

Tamam her yeni oyuncu,teknik adam geldiğinde bir heyecan olur ve ilk 3-4 hafta kötü yaptıkları görülmez,en ufak iyi hareketi de inanılmaz övülür ama Terim konusunda bu çok fazla oldu. İleride ters de tepebilir. Umarım böyle olmaz.

Neresi riskli yahu sanki 11 e koyacak oyuncuyu kaybetmek kolay yolla kadro dışına hem para ver hem kullanma olur mu öyle , antremanlara katılsınlar işte olursa olur olmazsa olmaz.
Neresimi risk yine anlamadan konuşuyorsun transfer yapmadan yola devam edersen bunlara yarı yolda kalırsın selcuktan hakandan iyi futbol hayal artık,hem yaş hem performans olarak bitik durumdalar
Sadece sinan bir kenara koyuyorum lakin oda yıllardır bir sıçrama yapamadı terim son şansı onunda

İnsanlar överken de aşırıya kaçıyor, eleştiri yaparken de.. Fatih Terim'e haddinden fazla övgüler ona da zarar veriyor. En ufak kötü durumda bu defa haddinden fazla eleştiriler olacak.

Nasıl ki Tudor'a haddinden fazla eleştiri yapıldıysa, Terim'e haddinden fazla övgü yapılıyor. Daha henüz kendi oyununu bile oynatmadan bu kadar övmeyi yanlış buluyorum.

Tamam her yeni oyuncu,teknik adam geldiğinde bir heyecan olur ve ilk 3-4 hafta kötü yaptıkları görülmez,en ufak iyi hareketi de inanılmaz övülür ama Terim konusunda bu çok fazla oldu. İleride ters de tepebilir. Umarım böyle olmaz.

Kesinlikle.

Neresimi risk yine anlamadan konuşuyorsun transfer yapmadan yola devam edersen bunlara yarı yolda kalırsın selcuktan hakandan iyi futbol hayal artık,hem yaş hem performans olarak bitik durumdalar
Sadece sinan bir kenara koyuyorum lakin oda yıllardır bir sıçrama yapamadı terim son şansı onunda

Transfer yapılacak rahat ol ama yedek topçuda lazım takıma.

5238767.jpg

Koskoca Galatasaray'ın sitesi bu sayfadan ibaret sadece.Neye tıklasak bu hatayı veriyor.Ayıp be bu kadar sorumsuz olmayın bari bu konuda.Hocanın şerefine şu İdari ve Teknik Kadro kısmını düzenleyin bari.Zaten yeni arayüz bir halta benzemiyor.Eskisi çok daha iyi ve pratikti ziyaretçiler açısından.Normalde yenilikler ileri götürür ve ilgi çekicidir,bizde tam tersi.

KAMUOYUNA AÇIKLAMA...

Sizlerin derdi Fatih Terim'in tazminatı yada miktarı değil ÜZERİNİZDE HİSSETTİĞİNİZ PSİKOLOJİK BASKI ve GALATASARAY KOMPLEKSİDİR...

TFF bağımsız (ÖZERK) bir federasyondur.

Bütçesi de kanunda sayılan gelir kalemlerinden oluşmakta olup DEVLET BÜTÇESİNE BAĞLI DEĞİLDİR.

HARCAMALAR, TFF statüsü uyarınca Yönetim Kurulu’na verilen yetki doğrultusunda, TFF Yönetim Kurulu’nun belirlediği kriterlere göre, GENEL KURUL'DA KABUL EDİLEN BÜTÇE DAHİLİNDE YAPILMAKTADIR.

Bugün tazminat ve miktarı üzerinden Hocamıza ve Kulübümüze SALDIRANLAR TFF BAŞKANININ SOSYAL MEDYADAKİ PARALI ASKERLERİDİR.

ÇÜNKÜ BJK'nin ALACAKLI ESKİ BAŞKANI, FB'NİN İSE ŞİKESİNİN ÜSTÜNÜ KAPATANDIR!

#ultrAslan

5238767.jpg

Koskoca Galatasaray'ın sitesi bu sayfadan ibaret sadece.Neye tıklasak bu hatayı veriyor.Ayıp be bu kadar sorumsuz olmayın bari bu konuda.Hocanın şerefine şu İdari ve Teknik Kadro kısmını düzenleyin bari.Zaten yeni arayüz bir halta benzemiyor.Eskisi çok daha iyi ve pratikti ziyaretçiler açısından.Normalde yenilikler ileri götürür ve ilgi çekicidir,bizde tam tersi.

Dursun döneminde ne ileri gitti ki bu düzelsin. Her mana da çöktük. Terim’in kariyeri bitiren Başkan olmaz umarım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt