- 26 Kasım 2012
- 185.591
- 258.230
- 5.998
GS ms yok
komisyon
komisyon
komisyon
komisyon
komisyon
komisyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O konuda hocamizi biraz önce eleştirdim renkdaş.feghouliyi forvet arkası oynatması konusunda hiç eleştirildiğine şahit olmamamız ilginç
tüdor yerden yere vuruluyordu bu hususta
ki bence çok yanlış bir karar değil temposu sebebiyle fakat bu çifte standardı gözlemlemek üzücü
feghouliyi forvet arkası oynatması konusunda hiç eleştirildiğine şahit olmamamız ilginç
ki bence çok yanlış bir karar değil temposu sebebiyle fakat bu çifte standardı gözlemlemek üzücü
Bu cifte standarttan aylardir bahsediyorum iste, kendin sahit oldun.feghouliyi forvet arkası oynatması konusunda hiç eleştirildiğine şahit olmamamız ilginç
feghouliyi forvet arkası oynatması konusunda hiç eleştirildiğine şahit olmamamız ilginç
Yani kisaca iki yüzlüyüm, sözümün arkasinda duramiyorum ve kisilere göre yalakalik yapmaya hazirim diyorsun Bektas kardes?Denayer futbolcu degil tudor soyle ciksa saglam sovmustum hocam olunca ses cikaramiyorumbelki hizli oyunculari durdurma amaciyla cikmistir diyelim
napalim
Denayer heralde antremanlarda epey top cikartiyor. Maclarda boyle bir numarasini gordugumuz yok.Hoca ilk geldiğinde defanstan top çıkarma konusunda sıkıntı yaşıyoruz demişti. Bunu düşünerek Denayer'i oynatıyor olabilir. Fakat ne olursa olsun Denayer çöpün teki ben her halükarda Serdar'ı tercih ederdim.
Senin cöp demenle cöp olmuyor ama.Hoca ilk geldiğinde defanstan top çıkarma konusunda sıkıntı yaşıyoruz demişti. Bunu düşünerek Denayer'i oynatıyor olabilir. Fakat ne olursa olsun Denayer çöpün teki ben her halükarda Serdar'ı tercih ederdim.