Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu gereksiz özgüven niye hocam?ilk 11 in cok mu iyi de serdar aziz ve belhandayı kesiyosun....nerede kalmıstık..gecen senede kalmısız....sağol

feghouliyi forvet arkası oynatması konusunda hiç eleştirildiğine şahit olmamamız ilginç

tüdor yerden yere vuruluyordu bu hususta

ki bence çok yanlış bir karar değil temposu sebebiyle fakat bu çifte standardı gözlemlemek üzücü

feghouliyi forvet arkası oynatması konusunda hiç eleştirildiğine şahit olmamamız ilginç

ki bence çok yanlış bir karar değil temposu sebebiyle fakat bu çifte standardı gözlemlemek üzücü
O konuda hocamizi biraz önce eleştirdim renkdaş.

Orjinal sağ kanat aldık adamın şirazesini kaydırdılar

Geldiğiden beri sol kanat, ikinci forvet, on numara olarak gördük çok az sağ kanat oynadı.

Bize gelen td lerin niyeyse böyle bir takıntısı oluyor. Mevzu iyi oynaması filan değil

Hadi tudor delisi contenin korkak deplasman dizilişini kopyaliyordu, peki for hocam neyin kafasında acaba onu çözemedim. Su adamı bir 3-5 hafta sağ kanatta düzenli oynatin yaw.

Bu cifte standarttan aylardir bahsediyorum iste, kendin sahit oldun.

Tudor kekosu Feghouli'yi 10 noda oynatirken Belhanda da 11'de oluyordu.Simdi Belhanda yok benim acimdan sorun da yok.

bosuna emperor olunmuyor

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feghouli nin 10 numara oynamasini gec, Denayer futbolcu falan degil diye bas bas bagiran arkadaslar Terim oynatiyor diye hic ses etmiyor.

O da ilginc yani.

Denayer futbolcu degil tudor soyle ciksa saglam sovmustum hocam olunca ses cikaramiyorum :) belki hizli oyunculari durdurma amaciyla cikmistir diyelim
napalim

Yapma,etme,eyleme hocam yaw,Fernando-Ndiaye-Belhanda takımın bence %50-60 ını oluşturuyordu bir anda yok oldu bu ekip Fernando sakat tabide

Denayer futbolcu degil tudor soyle ciksa saglam sovmustum hocam olunca ses cikaramiyorum :) belki hizli oyunculari durdurma amaciyla cikmistir diyelim
napalim
Yani kisaca iki yüzlüyüm, sözümün arkasinda duramiyorum ve kisilere göre yalakalik yapmaya hazirim diyorsun Bektas kardes?

Ne yazikki bir cok kisi senin gibi bu konuda. Dürüst olmak gerekir, insanlara haksizlik yapiyorsunuz bir cok konuda. Bak kendin kabul ettin.

Fegholi yi geçtim bende ki doğru karar oynadığı bölge belhanda ve ndiaye da yoksa.

Ama denayer? Serdar da yedekte. Hoca savunma işini anlamıyor cidden.
Danny chedjou fantezileri topal milli takımda stoper oynaması gibi saçmalıkları mevcut

Istıfa edermi maç sonu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca ilk geldiğinde defanstan top çıkarma konusunda sıkıntı yaşıyoruz demişti. Bunu düşünerek Denayer'i oynatıyor olabilir. Fakat ne olursa olsun Denayer çöpün teki ben her halükarda Serdar'ı tercih ederdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt