- 26 Kasım 2012
- 185.591
- 258.230
- 5.998
Hocanın vücut dili düşük bir ara tribünlerle konuştu
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hakkaten ya o neydi
tribundeki ajanimiz Berat Yesir gormustur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocanın vücut dili düşük bir ara tribünlerle konuştu
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha iki gün önce Terim gelsin diye ortalığı yangın yerine çeviren falan değildim. Tam aksine, kısa vadede çözüm olsa bile orta ve uzun vadede başkan olmalı, yerine bir teknik direktör getirmeli dedim.Daha 2 gün önce Terim gelsin diye ortalığı yangın yerine çeviren senin gibilerin bu açıklamaları beni şaşırtmıyor açıkçası
Bu kadar abi, bunu yapıyoruz ve bir kere daha yazıyorum, burada yazılanlardan adamların haberi dahi yoktur. Fatih Terim forumda, sosyal medyada yazılanlar ile uğraşacak kadar zayıf biri mi Allah aşkına.Efsanem imparator fatih terim hocama çok büyük saygı duyuyorum ve aklı, sağlığı yerinde olduğu müddetçe patron futbolda o kalmalı ama eleştirilmez diyede bir kanun yok.
Oda insan oda hatta yapıyor ve yapacak. Ama uzun olsun orta olsun vadelerde başarılar kaçınılmazdır hocam ile
Eleştiri yapılıncada haddimizi açmadan yapmaktan yanayım ama kesinlikle. Fatih Terim Galatasaray camianın büyük bölümünün yaşayan efsanedir
Tafsiye :Bu kadar abi, bunu yapıyoruz ve bir kere daha yazıyorum, burada yazılanlardan adamların haberi dahi yoktur. Fatih Terim forumda, sosyal medyada yazılanlar ile uğraşacak kadar zayıf biri mi Allah aşkına.
Kendi aramızda futbol sohbeti yapıyoruz, kendimize göre yanlış olanları dile getiriyoruz. Bunu yapamayacak isek, ikide bir böyle laf sokmalara maruz kalacak isek bu forumun amacı ne?
Abi böylesine ara sıra cevap vereceksin, sus sus, aşağı yukarı her konuda bu tür mesajlar. Gelirsin, teknik ekip ve oyuncular hakkında yorum yaparsın, o kadar. Bundan fazlası kimseyi ilgilendirmez, kimsenin de haddine değil çünkü herkesin fikri kendine.Tafsiye :
Herkese cevap vermekle mecburiyetinde değilsin sende Kenan
Like ver geç sendemesajında hakaret varsa modlar ilgilenir zaten mesajınla.
Yok sorun diyorsan ki normal eleştirimi yaptım ne uğraşıyorsun onun bunun lafına.
Bu kadar abi, bunu yapıyoruz ve bir kere daha yazıyorum, burada yazılanlardan adamların haberi dahi yoktur. Fatih Terim forumda, sosyal medyada yazılanlar ile uğraşacak kadar zayıf biri mi Allah aşkına.
Kendi aramızda futbol sohbeti yapıyoruz, kendimize göre yanlış olanları dile getiriyoruz. Bunu yapamayacak isek, ikide bir böyle laf sokmalara maruz kalacak isek bu forumun amacı ne?
Bu laf sokmaların sebebinin eski teknik direktörler olduğunu düşünüyorum. Başta Tudor ve Hamza yüzünden olduğunu düşünüyorum. Hamza ve Tudor kim yahu? Bu adamlara laf söylendi diye Fatih Terimi bunun üzerinden o kefeye koymak neyin nesidir? Hamza ve Tudor her lafı hak ettiler çünkü taraftar ile artık dalga geçmeye başladılar.
Karabük dağılırken Selezynov ve Poko'yu 1.5 yıl artı 1 yıl opsiyonla almak lazımdı aslında. Ama ikisi de yedek kadro için.
Selezynov tam Necati olurdu son 7-8 hafta izleyemedim ama.
Yeter ki tek hastalığım kendi çapımda Galatasaray için fikir yürütmek olsun, hataları ve sevapları ile. Ben mükemmel değilim, burada ki tek amacım futbol sohbeti çerçevesinde fikirlerimi söylemek. Bunlardan hangisi doğru, hangisi yanlış Allah bilir.Zaman içerisinde ona da sallayıp yollamanın peşine düşmezsiniz umarım
Bazılarında hastalık olmuş çünkü
[FONT=&]Fatih DemireliOnaylanmış hesap @FatihDemireli 3 sa.
[/FONT]
[FONT=&]Gomis girmeden önce yaşlı bir taraftar, hocaya “Teriiim Gomis’i al ya, bekliyoruz” diye bağırdı. Hoca dönüp baktı, taraftara önce “sakin” dedi, sonra baldırını ve Gomis’i gösterek,“sakat” işareti yaptı. Oyuna aldıktan sonra önce taraftara selam verdi, golden sonra dayaptı.![]()
[/FONT]