Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lato inadindan vazgec hoca.

Ikidir sans yanimizda ama bi bakarsin haftaya agzimiza eder o herif.

Hoca kulubede yardimcilarini sirayla oturtuyor galiba

Kayseri macinda umit ve hasan,bugun umit ve levent vardi

Daha 2 gün önce Terim gelsin diye ortalığı yangın yerine çeviren senin gibilerin bu açıklamaları beni şaşırtmıyor açıkçası
Daha iki gün önce Terim gelsin diye ortalığı yangın yerine çeviren falan değildim. Tam aksine, kısa vadede çözüm olsa bile orta ve uzun vadede başkan olmalı, yerine bir teknik direktör getirmeli dedim.

Ha yangın yerine çevirmiş olsaydım bile açık açık soruyorum, sana ne? Galatasaray senin tapulu malın mı? Oyuncular, teknik ekip, akraban mı? Tam olarak milletin bu kişiler hakkında yazdıkları, yazarken tek bir kere Aydın Aslan ismini gecirmemelerine rağmen, hangi sıfat ile milletin fikrine ikide bir laf sokuyorsun?

O zaman Tudor hatalarından ders çıkarmayıp Galatasaraya zarar veriyordu, Fatih Hoca bunu yaparsa o da eleştirilir. Ama senin bir türlü anlamadığın Fatih Terimin kredisi misli ile daha fazla. İşte bu yüzden merak etme eleştirilir ama kolay kolay sallanmaz.

Ama bunu kime anlatıyorum, daha Fatih Terim gelmeden bu tür mesajlar yazan birinin bunu anlaması mümkün değil, çünkü burada sergilediği amacına uymuyor.

Son düzenleme:
son 10-15 dakika hariç dişleri sıka sıka izlediğimiz maçtı. Hoca umarım bu sisteme uyum sorununu bir an evvel çözer. Kayseri maçında 30 dakika baskı bir nebze kabul edilebilir ama içerdeki Osmanlı maçında bu kadar mahkum olmak yakışmadı.

Artık puan kaybına tahammül yok çünkü.

Efsanem imparator fatih terim hocama çok büyük saygı duyuyorum ve aklı, sağlığı yerinde olduğu müddetçe patron futbolda o kalmalı ama eleştirilmez diyede bir kanun yok.

Oda insan oda hatta yapıyor ve yapacak. Ama uzun olsun orta olsun vadelerde başarılar kaçınılmazdır hocam ile :)

Eleştiri yapılıncada haddimizi açmadan yapmaktan yanayım ama kesinlikle. Fatih Terim Galatasaray camianın büyük bölümünün yaşayan efsanedir

Sesinden anladigim kadariyla hocamiz hastaydi,cok gecmis olsun

Efsanem imparator fatih terim hocama çok büyük saygı duyuyorum ve aklı, sağlığı yerinde olduğu müddetçe patron futbolda o kalmalı ama eleştirilmez diyede bir kanun yok.

Oda insan oda hatta yapıyor ve yapacak. Ama uzun olsun orta olsun vadelerde başarılar kaçınılmazdır hocam ile :)

Eleştiri yapılıncada haddimizi açmadan yapmaktan yanayım ama kesinlikle. Fatih Terim Galatasaray camianın büyük bölümünün yaşayan efsanedir
Bu kadar abi, bunu yapıyoruz ve bir kere daha yazıyorum, burada yazılanlardan adamların haberi dahi yoktur. Fatih Terim forumda, sosyal medyada yazılanlar ile uğraşacak kadar zayıf biri mi Allah aşkına.

Kendi aramızda futbol sohbeti yapıyoruz, kendimize göre yanlış olanları dile getiriyoruz. Bunu yapamayacak isek, ikide bir böyle laf sokmalara maruz kalacak isek bu forumun amacı ne?

Bu laf sokmaların sebebinin eski teknik direktörler olduğunu düşünüyorum. Başta Tudor ve Hamza yüzünden olduğunu düşünüyorum. Hamza ve Tudor kim yahu? Bu adamlara laf söylendi diye Fatih Terimi bunun üzerinden o kefeye koymak neyin nesidir? Hamza ve Tudor her lafı hak ettiler çünkü taraftar ile artık dalga geçmeye başladılar.

Son düzenleme:
Bu kadar abi, bunu yapıyoruz ve bir kere daha yazıyorum, burada yazılanlardan adamların haberi dahi yoktur. Fatih Terim forumda, sosyal medyada yazılanlar ile uğraşacak kadar zayıf biri mi Allah aşkına.

Kendi aramızda futbol sohbeti yapıyoruz, kendimize göre yanlış olanları dile getiriyoruz. Bunu yapamayacak isek, ikide bir böyle laf sokmalara maruz kalacak isek bu forumun amacı ne?
Tafsiye :
Herkese cevap vermekle mecburiyetinde değilsin sende Kenan :)
Like ver geç sende :) mesajında hakaret varsa modlar ilgilenir zaten mesajınla.
Yok sorun diyorsan ki normal eleştirimi yaptım ne uğraşıyorsun onun bunun lafına.

Tafsiye :
Herkese cevap vermekle mecburiyetinde değilsin sende Kenan :)
Like ver geç sende :) mesajında hakaret varsa modlar ilgilenir zaten mesajınla.
Yok sorun diyorsan ki normal eleştirimi yaptım ne uğraşıyorsun onun bunun lafına.
Abi böylesine ara sıra cevap vereceksin, sus sus, aşağı yukarı her konuda bu tür mesajlar. Gelirsin, teknik ekip ve oyuncular hakkında yorum yaparsın, o kadar. Bundan fazlası kimseyi ilgilendirmez, kimsenin de haddine değil çünkü herkesin fikri kendine.

Son düzenleme:

Bu laf sokmaların sebebinin eski teknik direktörler olduğunu düşünüyorum. Başta Tudor ve Hamza yüzünden olduğunu düşünüyorum. Hamza ve Tudor kim yahu? Bu adamlara laf söylendi diye Fatih Terimi bunun üzerinden o kefeye koymak neyin nesidir? Hamza ve Tudor her lafı hak ettiler çünkü taraftar ile artık dalga geçmeye başladılar.

Zaman içerisinde ona da sallayıp yollamanın peşine düşmezsiniz umarım

Bazılarında hastalık olmuş çünkü

hocam umarım sabah trollüğüne yazdığım dizilişi bugün dışında bi daha denemezsin

tek orta saha 2 forvet arkası falan aman diyim

Edit : Yanlış bölgeye yazmışım.

Değişiklikler biraz geç geldi sanki.

Son düzenleme:
Zaman içerisinde ona da sallayıp yollamanın peşine düşmezsiniz umarım

Bazılarında hastalık olmuş çünkü
Yeter ki tek hastalığım kendi çapımda Galatasaray için fikir yürütmek olsun, hataları ve sevapları ile. Ben mükemmel değilim, burada ki tek amacım futbol sohbeti çerçevesinde fikirlerimi söylemek. Bunlardan hangisi doğru, hangisi yanlış Allah bilir.

Allah yeter ki en büyük gayesi millete laf sokmak olanlardan, haddi olmamasına rağmen milletin fikirlerine laf edenlerden eylemesin.

Fatih DemireliOnaylanmış hesap @FatihDemireli 3 sa.

Gomis girmeden önce yaşlı bir taraftar, hocaya “Teriiim Gomis’i al ya, bekliyoruz” diye bağırdı. Hoca dönüp baktı, taraftara önce “sakin” dedi, sonra baldırını ve Gomis’i gösterek,“sakat” işareti yaptı. Oyuna aldıktan sonra önce taraftara selam verdi, golden sonra da
1f44d.png
yaptı.

[FONT=&]Fatih DemireliOnaylanmış hesap @FatihDemireli 3 sa.

[/FONT]

[FONT=&]Gomis girmeden önce yaşlı bir taraftar, hocaya “Teriiim Gomis’i al ya, bekliyoruz” diye bağırdı. Hoca dönüp baktı, taraftara önce “sakin” dedi, sonra baldırını ve Gomis’i gösterek,“sakat” işareti yaptı. Oyuna aldıktan sonra önce taraftara selam verdi, golden sonra da
1f44d.png
yaptı.
[/FONT]

Hoca maç sırasında tribüne dönüp çok konuşuyorsun falan dedi o da bu yaşlı amcaya idi galiba.

Imparator'un gönlünü hos tutalim,tutmayanlari disari alalim

Terim şansı denen şey gerçekten de var ve nerdeyse fener balını sollayacak.

2 haftadır buna bizzat şahit oluyoruz.

Yaptığı tüm saçmalıklara rağmen bir şekilde kritik anlarda gol yemeden 3 puanı aldık.
Umarım bu çekirge sezon sonuna kadar sıçramaya devam eder.

Lato,yasin ve selçuk inadı bizi bir anda 4.sıraya düşürebilir.

Ondan sonra bir bakmışsınız terim'de kulüpten alacaklarını isteme derdine düşüp lucescu'nun kovulmasini beklemeye başlamış.

Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt