Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tudorun yasattigi tarihi maglubiyetlerini savuna savuna klavyelerini kanatan marjinal tayfa f.terimle yaşanan ilk maglubiyetten sonra bayram ediyorlar şaka gibi :D

neyse bir dahaki maçi kazanirsak bu marjinal tipleri bir süre görmeyiz birazcik sevinsinler

Degisiklik konusunda hakli olabilirsiniz ama kadro bu beyler

Fernando sakat,ndiaye satildi ve diger orta saha oyuncularinin durumu ortada

Aykut kocaman bile 2 tane gencecik oyuncuyu oynatıyor Oğuz Kağan be Elmas ı..

Ya kardeşim S.Alimi şu çocuğa bi şans ver ..ne kaybedersin..

Donk tan selçuk tan medet umuyorsun şı senegalli çocuğa bi şans ver

Tudor gibi adamı savunanlar şimdi gelmiş Terim'i eleştiriyor.
Çok komiksiniz!

Yeni Malatya'ya dahi sürklase olan Mustafa Denizli miydi? Yok Tudor iyiydi falan abartmayın. İyi olsaydı kalırdı. Bu sene elimizi kolumuzu sallayarak şampiyon olacağız derken yarışı bu hale getiren lige heyecan getiren bizzat kendisidir. Balonu patladı ve gitti. Daha da adını duymak istemiyorum.

Lakin Fatih Terim'den böylesine kötü bir performans beklemezdim. Tolga - Donk çıktın diyelim baktın olmuyor 20-25 gibi en fazla 30 gibi yap değişikliklerini! Hadi o da olmadı 2. devreye 2 değişiklikle başla. Belli ki takımda bir şeyler ters gidiyor olmuyor. Yasin batırıyor ise çıkar, Donk batırıyor ise çıkar neyi bekliyorsun? Feghouli'yi ne diye çıkarırsın? Belhanda bile sonradan girip iş yapıyorsa demek ki tercihlerinde yanlışlar var hoca. Fernando'nun yokluğu ve N'Diaye'nin gidişinden sonra Belhanda'yı bir şekilde oynatmak zorundasın demek ki yapacak bir şey yok. En azından Fernando gelene kadar oynatacaksın.

Ya şu maçın mazereti yok hoca kusura bakma. Ne senin için ne de oyuncular için mazereti yok. Hanene ilk çentiği yedin. Umarım son çentik olur.

tudorun yasattigi tarihi maglubiyetlerini savuna savuna klavyelerini kanatan marjinal tayfa f.terimle yaşanan ilk maglubiyetten sonra bayram ediyorlar şaka gibi :D

neyse bir dahaki maçi kazanirsak bu marjinal tipleri bir süre görmeyiz birazcik sevinsinler
renktaş sen de savunmuyor muydun Tudor'u? Yoksa yine mi trolledin milleti :confused:

bu adamın deplasmanda tudordan gram farkı yok ıc sahada tudordan kötü oynatıyor aksini iddia eden var mı?

Sende haklısın, da Fatih Terim'de yönetemiyor? Tudor'un yönettiği maçlarda aldığım keyfin gramını bu adamın yönettiği maçlarda alamadım. Sürekli ne zaman yiyecez modunda izledim maçları. Tudor en azından deniyordu elindeki malzemeyle. Fatih Terim denemiyorda, ben yaptıysam olur havasında. Allah aşkına Sinan-Tolga-Donk olmayacağı belli, neden zorluyorsun?
Adam elinde kalan malzemenin doğrusu bu diye düşünmüş öyle çıkmış, günahları ve sevapları ile bir maç oynandı ve bitti.

Tudor orta sahanın nerede ise kalmadığı ortamda ne yapacaktı sanıyor sunuz? Adamın tam kadro yaşattığı rezilliklerin üzerinden daha iki ay ya geçti ya geçmedi, bu kadar çabuk mu unuttunuz? Sivas'a göre daha zayıf olan Malatya maçında kaleye şutumuz falan vardı da ben mi hatırlamıyorum? Korner sonrası gelen gol dışında herhangi bir aksiyon var mıydı?

Şu maç hakemin verdiği yanlış penaltı kararı olmasa veya Sinan biraz daha inansa dönmüştü üstelik.

Ayrıca benim kast ettiğim maç çevirme değil, ki o konuda bile Tudor denen Teknik Direktör bozuntusundan misli ile üstün, benim bahsettiğim böylesi bir hafta sonrası takımı ayakta tutmak.

Yahu Tudorun o deniyor dediğin saçmalıkları yüzünden biz Konya gibi takımlardan medet umar olduk.

Son düzenleme:
renktaş sen de savunmuyor muydun Tudor'u. Yoksa yine mi trolledin milleti :confused:

Her Galatasaray hocasiyla yaptigim gibi onu da savundum lakin büyük maçlardaki oyunu savunmamiştim

Yaşanan tarihi maglubiyetlerden 5-1 kaybettigimiz Başakşehir maçi, 3-0 kaybettigimiz Beşiktaş maçi var mesela

Sen o dönem galatasaray taraftara nasil saldiracagim diye bir yerini yirtiyordun :)

Ya tudor dünyanın en gereksiz adamı. Mesela ben tudor örneği verdim ama bu kötü olduğu için kıyasladım m tudor kim Terim kim lakin bu maçta tam tudor gibi yönetti. Neyse Hoca hatalarından ders alır ana yine diyorum suçu yanlış yerde arıyorsunuz. Hocada mi suç yonetimde mi ? Ben böyle ağlak ve mal bir yönetim daha görmem diyordum başımızda gördüm ne yazık ki . Hani Hocada hata var ama genel resimde suçlu elmas melmas işte. Hani elimizde iyi kadro vardı ya işte onun sonucu bunlar .

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hocaya denecek pek bişey yok.bikaç ufak eleştiri dısında.hocam belhanda adam olacak gibi,al ilk 11e onu.feghouliyi de artık sag kanatta oynat.yeri orası çünkü.cıkardıgı ilk 11 dogruydu hocanın,donka hepimiz tav olduk kupa maçında....ama bu maçla olmayacagı anlaşıldı ligde.sinan sinan dediniz girdi 2 gol kaçırdı...belki yasin atacaktı onları....futbol böyle bişey işte.

tolgayı cıkararak her zamanki risklerinden sadece birini aldı.fatih terimin olayı bu zaten.değişiklikleri 2.yarının basında yapabilirdi ama geç yapsa dahi son 10 dk bile 4-5 pozisyon kaçtı.sadece sonuc gelmedi.

Son düzenleme:
Değişiklik konusu hariç Terim 'e yapılan eleştiriyi haksız buluyorum

Bugün sahada Muslera'dan en ileri uçtaki Gomis 'e kadar herkes rezil rüsva idi belki Belhanda ve Feghouli ikilisini ayırabiliriz bundan geri kalanı gerçekten kendi kalitesinin 10'da biriyle bile oynamadılar

İlk 11 açıklandığında süper kadro müthiş 11 yazanlar şimdi burada gelip Terim 'in çıkardığı takımı eleştirmesinler

Adamın elindeki malzeme malum Ndiaye satıldığında "Bu orta sahayla olmaz" "Terim şu halde takımı şampiyon yaparsa efsane kere efsane olur" diye postlar uçuyordu şimdi sonucun çok farklı olacağını düşünüyormuş gibi burada hocaya sallıyorsunuz

Bugün sahada olan isimlerden ziyede herkes çoooook kötüydü X değil de Y oynasaydı da en ufak bişey değişmeyecekti

Muslera ve penaltı dışında çok ciddi pozisyonları yok sivasın. Biraz da şans olacak.

Adam elinde kalan malzemenin doğrusu bu diye düşünmüş öyle çıkmış. Tudor orta sahanın nerede ise kalmadığı ortamda ne yapacaktı sanıyor sunuz? Adamın tam kadro yaşattığı rezilliklerin üzerinden daha iki ay ya geçti ya geçmedi, bu kadar çabuk mu unuttunuz? Sivas'a göre daha zayıf olan Malatya maçında kaleye şutumuz falan vardı da ben mi hatırlamıyorum? Şu maç hakemin verdiği yanlış penaltı kararı olmasa dönmüştü üstelik.

Malatya yanlış örnek olur. Tudor'un gönderildiği belliydi o maçtan önce. Bir tek BJK maçında böyle sürklase olduğumuzu hatırlıyorum, onda da saçma bir golden sonra takım dağıldı. Ben Belhanda'yı ilk 11e yazıp Yasinin dışarda olmasını beklerdim. Dakika 55ten itibaren 1998de yaptığı doldur boşalt taktiğini yapmamasını isterdim. Rodriges'le, Yasinle/feghouliyle en kötü kanat organizasyonu beklerdim. Sırf Sivas defansı önde diye arkaya Gomis ve Eren gibi iki ağır oyuncuyu kaçırmaya çalıştı, ki olmayacağını kendi bile bile.

Son düzenleme:
Tüpçü'nün elamanı şampiyonluğu verdin bugün.
Her gelen hoca mutlaka bir kaç oyuncuya takılıp kalıyor.

Tüpçü'nün elamanının da takıntısı Yasin ve tolga ..

Tabi istedği gibi transferde paraları saçamadığı için motivasyonu düştü.

Belhanda veya Selçuktan birisi oynamasi lazim

Donk-Tolga orta sahasi iyi degil

Tüpçü'nün elamanı şampiyonluğu verdin bugün.
Her gelen hoca mutlaka bir kaç oyuncuya takılıp kalıyor.

Tüpçü'nün elamanının da takıntısı Yasin ve tolga ..

Tabi istedği gibi transferde paraları saçamadığı için motivasyonu düştü.

takıma doldur boşalt şeklinde 45 dk rezil rüsva 1 çağdışı çözüm üretmesine ne diyorsun reyis

tudor bile bunu yapmıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt