Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tarz maçlar olur Sivas çok kötü takım değil ilk yari hayvansi başladılar tebrik etmek lazim

Hoca Selçuk'la çıksa ortaligi yangin yerine cevriridiniz bir sey farketmezdi ben Feghuliyi cikarmasini anlamadim istedikleirnin hicbirini sahaya yansıtamadi degisiklik de biraz geciktiğine ben de katılıyorum Yasin daha erken çıkabilirdi Eren tercihi dogruydu hava topu için Donk'ta israr etti

İlk gol Muslera ve gereksiz pas atan japonun sucu penalti desen uydurma

bir maçla karamsarlığa kapılmamak gerek daha çok puan kayiplari olur

Hocaya güvenim tam gereken dersleri çıkarmıştır..

altyapıdan celili veya gökayı düşünebilir.barış zeren de cok formda.

takıma doldur boşalt şeklinde 45 dk rezil rüsva 1 çağdışı çözüm üretmesine ne diyorsun reyis

tudor bile bunu yapmıyordu

Ne diyecem tabiki Klasık Terim taktik bilmezliği.
Bu herif taktikten oyuncudan filan anlamıyor.
Gazlamaktan başka bir şey bilmiyor.Devir artık top oynama devri olduğu için bununda bunun gibi düşünenlerin de devri kapanıyor ama bizim furbol cahili taraftarlar ve yönetim bunu göremiyor.

Değişiklik konusu hariç Terim 'e yapılan eleştiriyi haksız buluyorum

Bugün sahada Muslera'dan en ileri uçtaki Gomis 'e kadar herkes rezil rüsva idi belki Belhanda ve Feghouli ikilisini ayırabiliriz bundan geri kalanı gerçekten kendi kalitesinin 10'da biriyle bile oynamadılar

İlk 11 açıklandığında süper kadro müthiş 11 yazanlar şimdi burada gelip Terim 'in çıkardığı takımı eleştirmesinler

Adamın elindeki malzeme malum Ndiaye satıldığında "Bu orta sahayla olmaz" "Terim şu halde takımı şampiyon yaparsa efsane kere efsane olur" diye postlar uçuyordu şimdi sonucun çok farklı olacağını düşünüyormuş gibi burada hocaya sallıyorsunuz

Bugün sahada olan isimlerden ziyede herkes çoooook kötüydü X değil de Y oynasaydı da en ufak bişey değişmeyecekti
Kadro kotu degil ft kadroyu oynatamadi olacak o.

Sivasi yenebilecek bir kadromuz var bence. Aksini dusunen yigido forumuna gitsin..

Taraftarın %65'i Terim'e adeta tapan tayfa, %10 Terim'den gizli nefret eden tayfa, kalan %25 benim gibi objektif sadece.

Bakıyorum pek çoğu hala hatasını söylemiyor bile. Kimisi de 1.5 aydır beklediği fırsatı buldu,yardırıyor.

Kaybedilen bir şey yok evet ama sırf oyuncu kazanacağım diye Donk'a falan bu kadar sarılması sürerse şampiyonluğu unutun gitsin.

Adam 2 forvet koydu ileriye top şişirtiyor

Beden eğitimi hocası Riekerink bile yapmaz böyle bi şey

Kadro kotu degil ft kadroyu oynatamadi olacak o.

Sivasi yenebilecek bir kadromuz var bence. Aksini dusunen yigido forumuna gitsin..

Doğru Gomis ceza sahasında şut çekemezken Terim engel oldu buna Yasin 'in sahada hayalet gibi dolaşmasının tek suçlusu Terim çünki yanlış taktikleri vermiş adama Donk 'un takımı sabote etmesinin zaten Terim 'den başka suçkusu yok Terim müdahele etmeden önce Makalele gibi adamdı hepimiz biliyoruz veya Mariano 'nun eskiden oynadığı oyunun 10 'da birini oynayamıyor olmasının altında da Terim 'in parmağı olduğunu düşünüyorum reis

Sahadaki isimlerden Terim 'in oynatamamış olmasından ziyade bir sıkıntı var takımda o kadar güvendiğimiz Gomis-Mariano-Muslera gibi adamların bile neler yaptığı yapamadığını görüyoruz reis bu Terim 'in yüzünden mi futbolcuların yüzünden mi en ufak umrumda değil açıkçası inşallah Antalya maçından itibaren lige böyle devam etmeyiz şu izlediğimiz takımın tam zıttı Galatasaray 'a yakışan bir takım görürüz önemli olan bu

Çok açık söylüyorum Terim’i sevmem bence iyi bir td değildir

Ama Terim’i Tudor ile kıyaslamak hastalıklı bir kafanın ürünüdür

Çünkü Tudor denen dallama td filan değildir

Net yani

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Türkiye futbol direktörünün kocaman bir balon,modern futbolla gram alakası olmadığını elbet burnunuz sürtüle sürtüle öğreneceksiniz (kendimi bu tayfaya katmıyorum ikinci döneminde onun bütün marifetlerini gördük ,unutmadık şükür) direktör efendi herşeyin içine edip bakdıki cıkış yok hemen uydurukdan bir bahane ile kaçarki başarısızlığı kendisine mal etmeden bir sonraki dönemde kibirle yine kurtarıcı olarak koltuğa otursun,Dursunlar,Ednanlar,tulumlar,direktörler Galatasarayın ve Galatasarlının çilesi hiç bitmez keza bunlar hacıyatmaz gibidirler,yağ gibidirler hiç altta kalmazlar..

Adam 2 forvet koydu ileriye top şişirtiyor

Beden eğitimi hocası Riekerink bile yapmaz böyle bi şey

abi 45 dk yapılmaz ki bu ya

son 2-3 dk olur top sürmeyle vakit kaybetmek yerine şans golü arasın top şişirerek

top şişirme işi 90-00 yıllarında iş yapardı belki

artık yapmaz

her ayağına topu alan ya erene ya gomise top şişirdi

abartmıyorum abdullah avcı bu adamın yanında guardiola kalır

terim savunucuları çıkıp bana neden 45 dk boyunca dolur-boşalt yaptığımızı açıklasın

herhangi bir spor yazarı da bundan bahsetmez

çünkü alayı terimin yalakası

bu düzenden nefret ediyorum

Belhanda hamlesinde hem geç kaldın hem de gittin Feghouliyi çıkarttın hoca ne amaçladın anlamadım ki

1 . Ligde son 3 sezonun oyun olarak en kötü Beşiktaş'ı
2 . Ligde son 15 yılın kadro olarak en kötü Fenerbahçe'si
3 . Son 3 yılın en iyi kadrosuna sahip Galatasaray

Tek rakibin Başakşehir'i geçemiyorsun, ben ne anladım bu işten.

Son düzenleme:
Vay be.. Zamanında sadece kuşlara Avrupa takımlarına koymamış hocam demek ki.

Gerci bunların çoğu Galatasaraylı mı oda beli değil bu tür platformlarda.

Ne nefret varmış len içinizde hocaya karşı.

Türkiye futbol direktörü bugün bilinmeyen bir element uydurdu ,ilginc seçimlerle güya mucid adam bak bak donk denen adamı futbola döndürdü,sistem sihirbazı allem etti kallem etti eldeki hamurda mucize ortaya cıkarttı diyecekdiki kendisinin bir balon olduğu ortaya çıktı,yazık direktörde keramet arayan saf taraftara...

son 2-3 dk olur top sürmeyle vakit kaybetmek yerine şans golü arasın top şişirerek

artık yapmaz

terim savunucuları çıkıp bana neden 45 dk boyunca dolur-boşalt yaptığımızı açıklasın

Çok net yorumlayayım renktaş

Çıkardığı kadronun başka bir türlü top oynama ihtimali yoktu

Çünkü 70 dakika Galatasaray'ın orta sahası top süremeyen anca geriye ve yana pas yapan 2 tane kalas tarafından heba edildi

Bir tane organizasyon yapacak veya başlatacak akıl yoktu takımda

Ve sinyor Terim 70 dakika sonra müdahale etmeyi düşünebildi

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bakalım pirlonun sözü ne zaman söylenecek

Oh oh buraların değeri her geçen dakika daha da artıyor.Böyle devam beyler durmak yok

Vay be.. Zamanında sadece kuşlara Avrupa takımlarına koymamış hocam demek ki.

Gerci bunların çoğu Galatasaraylı mı oda beli değil bu tür platformlarda.

Ne nefret varmış len içinizde hocaya karşı.

Türkiye futbol direktörünü takımın başına gelmesi için medyada eyyam yapanlar hep fener medyası rıdvan dilmenden ,mehmet demirkola zevat idi,bunlar muratlarına erdi,fener medyası bastırdı direktör takımın başına geldi, şimdi direktörü eleştirenleri suçlayan kişiler kesinlikle fener veya bjk lidir diyorum...

artık yapmaz

“Sivasporu’u tebrik etmek lazım. Açıkçası ne mağlubiyeti ne de oyun kalitesinin bu kadar düşük olmasını bekliyordum. Beni üzen taraf oyun kalitesinin bu kadar düşük olması. Bizim bir şablonumuz var. Bunu hiçbir şekilde sahaya yansıtamadık. Beni bu üzer. Liderliği kaçırdığımıza mı, 3 puanı kaçırdığımıza mı, oyun kalitesisin düşük olmasına mı yanalım… Ben üçüncüye daha çok önem veriyorum. Galatasaray takımı bunların üstesinden gelebilmeli. Geriye düşebilir, öne geçmeli. Bugün bunlardan çok uzak bir oyun anlayışı ve kalitesi sergiledik. İyi başlamadık. Sizin dışınızda bir başlangıç olur bazen. Buna rağmen 5 pozisyonumuz var. 2-2, 3-2 olsa da bunları söylerdim. Biz Galatasaray takımıyız, herhangi bir şekilde böyle olmamalı. En önemli özeliğimiz topun bizde olması, topun kontrolünün bizde olması… Bunu da bugün pek sağlayamadık. İki duran topu da iyi değerlendirdiler, Sivasspor’u tebrik ediyorum."

fatih terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt