Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet, bunu inkar etmiyorum. Kadro tercihi ve maç içindeki hamleler bize pahalıya patladı ama ilk hatalı olduğu günden bu kadar ağır ve nefret içeren cümlelerle eleştirilmesini hoş bulmadım. Dediğin gibi önemli olan bunlardan ders çıkarması, ilk seferden adamı gömmenin manası yok. Bazıları cidden adam geldiğinden beri sanki bugünün gelmesini bekliyordu. Muazzam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O arkadaşlar Tudor'un gidişini hazmedemediklerindendir

yoksa bu kadar nefretin başka bir açıklaması olamaz

Yalnız bence önemli bir konuyu pas geçiyoruz

Bizim gerçekten sormamız gereken soru bence şu: Terim artık bizim için yeterli bir isim midir?

Mesela ben Terim'den ziyade Abdullah Avcı'yı istiyordum takıma ama olmadı

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İçerdeki maçta Fernado-Ndiaye yerine Tolga-Donk'u koysaydı Tudor o skor tersten olurdu

Tudor defoldu gitti, kovduk, postaladık, k.çına tekmeyi vurduk bitti o iş

Fatih hoca Tudor'un psikolojik olarak enkaza uğrattığı bu kadroyu şampiyon yapacak

Sadece Belhanda olsaydı bu maçı alırdık.. İtalik yazdığın kısma ise gram katılmıyorum. Ben Maicon ve Belhanda nın daha önce hiç tartıştıklarını görmedim, bu maç tartıştılar. Oyuncuların gerginlikleri her maç hissediliyor. Fernando psikolojik olarak rahatlamak için portekize gitti, morali bozuk diye açıklama var. Gerginlik öncesinde yoktu.

Ben 3. döneminde bırakmasını diyorum, yanlışın var. Tüpçü için takımı satmasına kızgınım. Gülerek imza attığı gün dün gibi aklımda. İki güne bir Fatih Terim'in yanlışlarını anlatmaktan bıktım. Bu maç başlangıç. Daha bunun gibi zilyon tane maç olacak ve benim gibi Galatasaray'lılar gülüp geçemeyecek maalesef. Takıma küstürecekler, futboldan soğutacaklar.
İşte burada sorun var. Hoca tüpçü için takımı sattığı filan yok olmadı hiç bir zaman.
Orada Türk mili takımına imza atarken ağlamasını mı bekliyordunuz acaba bide üstelik?
Adam açık açık söyledi iki tarafıda idare ederim ama birileri hocayı kovdu işte.

Ayrıca baskı ve istek milli takım için çümle alem biliyor ama bu yine işinize gelmiyor.

Galatasaraylıların büyük kısmı hocanın yanında ve takımına sahip çıkıyor çıkacaktır da ilerde de. Eleştirir Kızılır bu arada tabiki ama öyle efsaneleri silmez Galatasaraylılar. Fatih terimde yaşayan efsane olalı çoktan geçti bunu da bilmiyorsan.

1 . Kayseri maçı dönem dönem iyi dönem dönem kötüydük ve kazandık önemli bir deplasmandı ve hocanın da zamana ihtiyacı vardır diye düşünerek kötü oynadığımı zamanlara takılmadım.
2 . Osmanlı maçı kötü oynayıp kazandığımı maçtı, eskiden beri kendi düşüncemdir geçiş süreçlerinde kötü maçlar olur önemli olan kötü oynadığın maçı kazanıyorsan işler zamanla yoluna girdikçe iyi oynayıp kazanır ya da kaybedersin diye takılmadım.

Ama bu hafta artık hocanın kendisine ve takıma çeki düzen vermesi için en sert şekilde eleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum ve eleştirenlerinde altına imamı atıyorum.

Ya bizde eleştiriyoruz da ki bu maçda net eleştirilir tabikide ama bazı kişilerin yazılanların eleştirisi Maçla ilgiliden de öte.
Bekleyip bekleyip bugünü beklemişler nefretlerini kusmak için.

Benim dikkatimi çeken hocanın keyfi yok gibi. Sadece bu maç ile ilgili değil, Osmanlı maçı ile birlikte dikkatimi çekti bu.

O arkadaşlar Tudor'un gidişini hazmedemediklerindendir

yoksa bu kadar nefretin başka bir açıklaması olamaz

Yalnız bence önemli bir konuyu pas geçiyoruz

Bizim gerçekten sormamız gereken soru bence şu: Terim artık bizim için yeterli bir isim midir?

Mesela ben Terim'den ziyade Abdullah Avcı'yı istiyordum takıma ama olmadı

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu konu defalarca kez tartışıldı burada. Bu dönemde bizi FT’den başka kimse kurtaramaz diye düşündü herkes ve bende katılıyorum. Avcı zaten Belediye’yi bırakmazdı. Bunu tartışmak anlamsız bence.

Sadece Belhanda olsaydı bu maçı alırdık.. İtalik yazdığın kısma ise gram katılmıyorum. Ben Maicon ve Belhanda nın daha önce hiç tartıştıklarını görmedim, bu maç tartıştılar. Oyuncuların gerginlikleri her maç hissediliyor. Fernando psikolojik olarak rahatlamak için portekize gitti, morali bozuk diye açıklama var. Gerginlik öncesinde yoktu.
Çünkü Tudor döneminde umursamamazlık vardı özellikle deplasmanlarda golü yediğimiz an maç bitiyordu orada bizim için hiç kimsede hırs, azim, istek yoktu kenarda zaten bostan korkuluğu olan garip garip fanteziler deneyen ruh hastası biri vardı Fatih hoca oyuncuları hala psikolojik olarak kendine getirmeye çalışıyor

Fernando meselesi 1-2 haftaya netleşecektir zaten onda da senin dediğin gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum

Oyuncular istemediler maçı bunu görmek zor değil. Kılını kıpırdatmadı hiç biri. Hocanında değişiklik konusunda geç kalmışlığı olabilir ama daha ne yapsın. Ndiaye satıldı yerine adam alınmadı fernando sakat.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte burada sorun var. Hoca tüpçü için takımı sattığı filan yok olmadı hiç bir zaman.
Orada Türk mili takımına imza atarken ağlamasını mı bekliyordunuz acaba bide üstelik?
Adam açık açık söyledi iki tarafıda idare ederim ama birileri hocayı kovdu işte.

Ayrıca baskı ve istek milli takım için çümle alem biliyor ama bu yine işinize gelmiyor.

Galatasaraylıların büyük kısmı hocanın yanında ve takımına sahip çıkıyor çıkacaktır da ilerde de. Eleştirir Kızılır bu arada tabiki ama öyle efsaneleri silmez Galatasaraylılar. Fatih terimde yaşayan efsane olalı çoktan geçti bunu da bilmiyorsan.

5260059.jpg

Gram sevmem ama şunun kadar olamadığı için sevmemi bekleme. Hem futbolcu yetiştirme açısından, hemde takımını satmaması açısından. Abdullah Avcıyı saymıyorum bile. Adam 2005ten beri Galatasaray'dan teklif alıyor A.A ara dönemlerde ama takımımı satmam dedi ve gelmedi. Futboldan ve kriz yönetiminden anlamamasına girmiyorum bile. Milli takım ve Galatasaray serüveninde kaç tane oyuncu harcamış ve kaç oyuncuyu medya önüne atmış bir bak. FT'nin 2000den sonra sevilecek bir tarafı yok. O dönemlerde de Hasan Şaş gibi futbolcuları idare edebilecek tek adam onun gibi olan Terim vardı. Şimdiki oyuncu profilimiz öyle değil.

1 . Kayseri maçı dönem dönem iyi dönem dönem kötüydük ve kazandık önemli bir deplasmandı ve hocanın da zamana ihtiyacı vardır diye düşünerek kötü oynadığımı zamanlara takılmadım.
2 . Osmanlı maçı kötü oynayıp kazandığımı maçtı, eskiden beri kendi düşüncemdir geçiş süreçlerinde kötü maçlar olur önemli olan kötü oynadığın maçı kazanıyorsan işler zamanla yoluna girdikçe iyi oynayıp kazanır ya da kaybedersin diye takılmadım.

Ama bu hafta artık hocanın kendisine ve takıma çeki düzen vermesi için en sert şekilde eleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum ve eleştirenlerinde altına imamı atıyorum.
Eleştirir ki bende bu maçın faturasını net olarak hocaya yazdım demin.

Ama ciddi merkez orta saha sorunumuz var takımda. İki kilit isim yok resmen ki melo gittiğinde o bölge nekadar önemli olduğunu hepimiz görmüş olmuştuk.

Fernando inşallah en yakın zamanda gelirde o can alıcı bölgenin kalite eksikliğine çare getirir yoksa işimiz zor olacak

Hoca sadece rakiplere değil asıl içimizde ki hain, şerefsiz ve bölücülere lig sonunda kupayı sokacak. Şimdi daha fazla salyalarınızı akıtmayın ve ait olduğunuz yere gidin.

Benim dikkatimi çeken hocanın keyfi yok gibi. Sadece bu maç ile ilgili değil, Osmanlı maçı ile birlikte dikkatimi çekti bu.

Kardeşim sahada reaksiyon gösteren bi tane futbolcu yok adam ne yapsın..

Ama benim ondan tek isteğim altyapıdan 3 oyuncuyu A takıma çıkarması..

Eskiden bunu yapardı bu A takımındaki yatalak tembeller yerine gençleri izleyelim

Normaldir geldiğinde Ndiaye ve Fernando vardı. Bir anda Ndiaye satıldı, Fernando sakatlandı. Hoca da biliyor bu orta saha ile çok zorlanacağımızı.

sivası yendiğimizde fernando ve ndiaye vardı.bu maç onlar olmamasına ragmen,son 10dk golleri kaçırmasak maçı 4-2 kazanacaktık

Kardeşim sahada reaksiyon gösteren bi tane futbolcu yok adam ne yapsın..

Ama benim ondan tek isteğim altyapıdan 3 oyuncuyu A takıma çıkarması..

Eskiden bunu yapardı bu A takımındaki yatalak tembeller yerine gençleri izleyelim
Ben Fatih Terim hakkında kötü anlamda yazmadım. Belli hiç keyfi yok, tamam Ndiaye gitti falan ama hoca bir iki oyuncu yüzünden yerle yeksan olacak biri değil.

Elimizdeki kanat oyuncularından gole en yakın olan Yasin, bok gibi oynasa da muhtemelen o yüzden çıkarmadı. Donk- Tolga tercihi anormal değil Selçuk'un oynamamasını garipsiyorsanız bilemedim ki oynasa yüzde 99 ezilecekti bugün. He Belhanda 8 oynayabilir ama zaten arap kendi söyledi oynamak istemiyorum diye ropörtajında. İdmanda falan denediğine kesinlikle eminim de isteksiz görmüştür muhtemelen, yoksa bugün çok kötü giden maçta bile Belhanda'yı uzun süre düşünmedi. İlk 11 çıksa 10 numarada zaten en fazla Feghouli kadar olurdu kendinizi kandırmayın boşuna. Donk'un 90 dakika oynamasını anlamadım birtek ona da bişey diyemiyorum. Cidden facia bi herif dönen topların hepsini adamlar topladı. Adam jog temposunda defans yapıyor ağır çekim gibi.

Oyuncular istemediler maçı bunu görmek zor değil. Kılını kıpırdatmadı hiç biri. Hocanında değişiklik konusunda geç kalmışlığı olabilir ama daha ne yapsın. Ndiaye satıldı yerine adam alınmadı fernando sakat.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nasıl kıpırdatsınlar

habire 30-40 metelik toplar attırdı terim efendi

Hocaya kızmak anlamsız orta sahası olmayan bir takımız ve bu ligde orta sahası saglam olan takım ligi götürür eğer hoca bu kadroyla bizi şampiyon yaparsa heykeli dikilmeli gerçek bu

Fatih hoca da kadronun yetersiz oldugunu biliyor ama yapacak birsey yok bu sekilde mücadele etmek zorundayiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt