Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5260059.jpg

Gram sevmem ama şunun kadar olamadığı için sevmemi bekleme. Hem futbolcu yetiştirme açısından, hemde takımını satmaması açısından. Abdullah Avcıyı saymıyorum bile. Adam 2005ten beri Galatasaray'dan teklif alıyor A.A ara dönemlerde ama takımımı satmam dedi ve gelmedi. Futboldan ve kriz yönetiminden anlamamasına girmiyorum bile. Milli takım ve Galatasaray serüveninde kaç tane oyuncu harcamış ve kaç oyuncuyu medya önüne atmış bir bak. FT'nin 2000den sonra sevilecek bir tarafı yok. O dönemlerde de Hasan Şaş gibi futbolcuları idare edebilecek tek adam onun gibi olan Terim vardı. Şimdiki oyuncu profilimiz öyle değil.
Baya baya farklı bakıyoruz veya algılıyoruz hocayla ilgili konuya açıkçası.

Bu konu defalarca kez tartışıldı burada. Bu dönemde bizi FT’den başka kimse kurtaramaz diye düşündü herkes ve bende katılıyorum. Avcı zaten Belediye’yi bırakmazdı. Bunu tartışmak anlamsız bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mehmet görüşüne saygı duymakla beraber Terim'in kurtarıcı pozisyonunda görülmesine kesinlikle katılmıyorum

Kendi kişisel düşüncem şudur ki: Hem bu dönemde, hem de ileriki zamanlarda Terim bizi kurtaramaz açıkçası kendisine bu konuda inancım yok

Ama olurda dediğimin tam tersi bir durum olursa o zaman da hakkını veririm hocanın

Ama son noktada düşüncem Terim ile bu işin gitmeyeceğidir.

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence tek bir yenilgi ile yerin dibine sokmak mantikli degil. Ortayi bulmak lazim, bazilari körü körüne savunuyor laf etmiyor ettrimiyor bazilari da kirbaclaya kirbaclaya elestiriyor.

Bilen bilir Terimi cok sevdigim söylenemez ama nefret de etmiyorum kendisinden. Bizi satip düsmanimizin yanina gittigi icin kirginim bu kirginlik da öyle kolay kolay telafi edilemez gibi.

Normalde Terim'in her zaman tek cözüm olarak görülmesine karsi olan biriyim cünkü Terim'e olan bagimliligimizdan kurtulmamiz gerektigini düsünüyorum. Kimseye yalan borcum yok Dursun varken basarili olabilecek nadir belki de tek teknik direktör oldugu icin kirginligimi bir kenara birakip gelmesini desteklemistim. Tabi bir de Tudor denen manyaktan kurtulacagimiz icin.

Evet bugünkü oyun tatmin edici degildi belki ama öyle lanse edildigi gibi bu macin sampiyonluk maci oldugu veya herseyin bittigi falan da yok sonucta. Bizim sampiyonluk macimiz IBB ve Besiktas ile olan maclardir benim gözümde, direkt rakibinle olan maclar 6 puanliktir, hem 3 puan kazaniyorsun hem de rakibinin 3 puan almasini engelliyorsun.

Hadi galibiyeti gectim 1 puan alsaydik fena olmazdi bugün ama gercekten cok kötü oynadik. Takimda hic kimse kafa olarak sahada degildi, sahanin en iyisi kimsenin begenmedigi güvenmedigi Denayer di düsünün yani. Birseyler var sanki, bakalim kokusu cikar yakinda.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Mehmet görüşüne saygı duymakla beraber Terim'in kurtarıcı pozisyonunda görülmesine kesinlikle katılmıyorum

Kendi kişisel düşüncem şudur ki: Hem bu dönemde, hem de ileriki zamanlarda Terim bizi kurtaramaz açıkçası kendisine bu konuda inancım yok

Ama olurda dediğimin tam tersi bir durum olursa o zaman da hakkını veririm hocanın

Ama son noktada düşüncem Terim ile bu işin gitmeyeceğidir.

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fernando sakatlanmasa ve Ndiaye gitmese kesinlikle şampiyonluktan yana şüphem olmazdı ama TD her zaman tek başına yeterli olamaz. Biz orta sahamızı kaybettik, yerine oynayan adamlar ise Ostersunds’un mimarları. Hala Ndiaye mi diyorsun diyor olabilirisiniz ama o satışın zamanı çok yanlıştı. Orada onun yaptığı işi yapacak adamımız yok. Açık olacak olursam Tolga-Selçuk-Donk orta saha rotasyonuyla Fatih Terim’den bile şampiyonluk kazanmasını beklemiyorum. Bunun için de kendisini suçlamam

Topu sürecek tek adamımız yok ne yaptırsın hoca ?

sürmekten bahsetmiyorum paslaşmaktan bahsediyorum

kanatlarda akacaka 2 tane adamın var pas yapabilsen

biri garry diğeri mariano

1 kere yerden gittik garry ile gol geldi

topu her aldığımızda 40 metre uzun top atıyor

bu aptallık

buna bir şey demeyip bunu oynatmak da çağ dışılık

Bu yazdığına inandınmı sen? Ciddi soruyorum. Kayseri maçı için ne diyeceksin merak ediyorum

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yenik duruma düşebilirsen

2. yarı komple top şişirdik ya

izlemedin mi?

attığımız golde top şişirmedik sadece

ve bu takım 20 hafta boyunca bu kadar top şişirmedi

Peki devam edin böyle mayısta ardanın şampiyonluğunu izlersiniz.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şenol yada aykut olsa hakem diye ağlardı muhtemelen. neyse fatih hoca ağlamadı

Arena'da Tudor Sivas'ı yendi. Fernando'suz, Ndiaye'siz kadroyla Terim Sivas'ta kaybetti. GSCnin futbol profesörleri kararını verdi: Tudor > Terim.

Tudor'la birlikte siz de yallah Hırvatistan'a.

bu sivası yendik

doldur boşalt yapmak için de kaleye yaklaşmaya gerek yok reyis
Bu Sivas'ı yendik de zar zor yendik hem de kendi sahamızda hem de orta saha Fernando - Badou iken Refik :red: O maçı hatırlıyorum iyi mücadele etmiştik lakin iyi futbol oynayamamıştık ki keşke o işleyen takıma Tudor çomak sokmasaydı. Şu an farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. Ayrıca Sivas'ı yendik diyorsun da Yeni Malatya'ya kaybetmedik mi? Malatya Sivas'dan daha iyi takım mı? Sivas deplasmanı ilk devre olsa Tudor da yenemezdi adım gibi eminim. Antalya maçında gördük. Tecrübeyle sabittir.

Bak benim olayım Terimcilik yapmak falan da değil. Bazı arkadaşlar gibi Terim fanatiği de değilim. Elbet görüyorsundur Fatih hocayı herkesten fazla eleştiriyor ve kızıyorumdur. Çünkü bu maç Tudor'luk yapmıştır o yüzden kızıyorum. Fatih Terim bu maç sınıfta kaldı diye Tudor konusunu hortlatmaya gerek yok. Tudor'un da ne olduğunu bildik gördük. Fatih Terim'e bir çok nedenden dolayı kırgınımdır kızgınımdır da aynı zamanda lakin tek arzu ettiğim şey Galatasaray'ın iyiliği. Her şeye rağmen Fatih Hoca'nın gelmesini istedim çünkü kulüp mevcut vizyonu ile daha iyisini getiremezdi. Ha başarısız olursa onu da sileriz sıkıntı yok.

Mevzu Galatasaray ise ne gurur yaparım ne ego. Doğru bildiğimi yazmaya çalışıyorum. Bazıları gibi ben demiştimcilik oynamak gibi de bir niyetim yok. Öyle bir niyetim olsa geldiğimiz noktada şu Sneijder mevzusundan dolayı kuracağım iki cümleyle bile forumu yangın yerine çevirebilirim. Bir de üstüne en az 5-6 kişi ihraç yer. Ama bir önemi var mı artık? Yok. Bunu yapınca elime ne geçecek? Galatasaray'a ne faydası olacak? Hiç. Bitti gitti. Hepimiz bazı karakterleri çok bazılarını daha az severiz lakin nihai amaç Galatasaray'dır. Hepimiz için böyle olduğuna inanıyorum. Bu seneki şampiyonluğu o kadar çok arzu ediyorum ki anlatamam. Çok üzgünüm şu an gerçekten çok üzgünüm.

Kıyaslamaya gerek yok, futbolculardan ziyade hoca Sivas'ta değil gibiydi.

Donk'u oynatarak büyük hocalık taslıyor güya bişey yapıyormuş gibi. Galatasaray'da oynadığı unutulan adamı banko 11 yapmanın başka açıklaması yok.

İlk maç Sivas’ı yendik diyorsunuz da o geceyle gündüzü karşılaştırmak gibi. Bir kere en önemli kısım o maç içerideydi. İkinci kısım ise göbekte Fernando ve Ndiaye vardı. Ndiaye, Fernando’dan Tolga-Donk’a düşmek abartısız olarak takımın seviyesini yarı yarıya düşürür

Bu Sivas'ı yendik de zar zor yendik hem de kendi sahamızda hem de orta saha Fernando - Badou iken Refik :red: O maçı hatırlıyorum iyi mücadele etmiştik lakin iyi futbol oynayamamıştık ki keşke o işleyen takıma Tudor çomak sokmasaydı. Şu an farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. Ayrıca Sivas'ı yendik diyorsun da Yeni Malatya'ya kaybetmedik mi? Malatya Sivas'dan daha iyi takım mı? Sivas deplasmanı ilk devre olsa Tudor da yenemezdi adım gibi eminim. Antalya maçında gördük. Tecrübeyle sabittir.

Bak benim olayım Terimcilik yapmak falan da değil. Bazı arkadaşlar gibi Terim fanatiği de değilim. Elbet görüyorsundur Fatih hocayı herkesten fazla eleştiriyor ve kızıyorumdur. Çünkü bu maç Tudor'luk yapmıştır o yüzden kızıyorum. Fatih Terim bu maç sınıfta kaldı diye Tudor konusunu hortlatmaya gerek yok. Tudor'un da ne olduğunu bildik gördük. Fatih Terim'e bir çok nedenden dolayı kırgınımdır kızgınımdır da aynı zamanda lakin tek arzu ettiğim şey Galatasaray'ın iyiliği. Her şeye rağmen Fatih Hoca'nın gelmesini istedim çünkü kulüp mevcut vizyonu ile daha iyisini getiremezdi. Ha başarısız olursa onu da sileriz sıkıntı yok.

Mevzu Galatasaray ise ne gurur yaparım ne ego. Doğru bildiğimi yazmaya çalışıyorum. Bazıları gibi ben demiştimcilik oynamak gibi de bir niyetim yok. Öyle bir niyetim olsa geldiğimiz noktada şu Sneijder mevzusundan dolayı kuracağım iki cümleyle bile forumu yangın yerine çevirebilirim. Bir de üstüne en az 5-6 kişi ihraç yer. Ama bir önemi var mı artık? Yok. Bunu yapınca elime ne geçecek? Galatasaray'a ne faydası olacak? Hiç. Bitti gitti. Hepimiz bazı karakterleri çok bazılarını daha az severiz lakin nihai amaç Galatasaray'dır. Hepimiz için böyle olduğuna inanıyorum. Bu seneki şampiyonluğu o kadar çok arzu ediyorum ki anlatamam. Çok üzgünüm şu an gerçekten çok üzgünüm.

reis ben fatih terimin oynattığı kaos futbolundan da egosundan da bıktım usandım

benim için demirörenin kanatı altına girdiğinde bitti zaten

gs şampiyon olsun tek istediğim bu

ama yenik durumdan kurtulama yolunun oyuna elmander, peşinden baroşu, peşinden necatiyi almakla olmadığına inanıyorum

adam ne kadar forvet alırsam o kadar pozisyona girerim kafasında oldu her zaman

bence bu terimin yetersizliğini gösteriyor

ayrıca 45 dk boyunca ayağımıza her gelen topu ileri şişirmek de son derece eleştirilmesi gereken 1 konu

2 defa şişirmedik biri gol oldu diğerinde gomis ıskaladı

maçın son 2-3 dakikası olur top şişirirsin ama 45 dk şişirmezsin

vallahi şu maç 2-0 gerideyken bile sivası 4-5 pasla geçerdik ve maçı çevirirdik

DAN DUN TOP OYNADIK

top oynamak denirse

reis ben fatih terimin oynattığı kaos futbolundan da egosundan da bıktım usandım

benim için demirörenin kanatı altına girdiğinde bitti zaten

gs şampiyon olsun tek istediğim bu

ama yenik durumdan kurtulama yolunun oyuna elmander, peşinden baroşu, peşinden necatiyi almakla olmadığına inanıyorum

adam ne kadar forvet alırsam o kadar pozisyona girerim kafasında oldu her zaman

bence bu terimin yetersizliğini gösteriyor

ayrıca 45 dk boyunca ayağımıza her gelen topu ileri şişirmek de son derece eleştirilmesi gereken 1 konu

2 defa şişirmedik biri gol oldu diğerinde gomis ıskaladı

maçın son 2-3 dakikası olur top şişirirsin ama 45 dk şişirmezsin

vallahi şu maç 2-0 gerideyken bile sivası 4-5 pasla geçerdik ve maçı çevirirdik

DAN DUN TOP OYNADIK

top oynamak denirse
Yani haklı olduğun noktalar var Refik ona bir lafım yok. Özellikle bu maç özelinde Fatih hoca sınıfta kaldı. Saatlerdir forumdayım demediğim laf kalmadı adama. Bunun tartışmıyorum bile lakin Tudor denen sığırı tekrar gündeme getirmeye hatırlatmaya hatta kıyas yapmaya gerek yok. Tudor kendi etti kendi buldu. Tudor ile Fatih Terim ismini yan yana getirmek bile her şeye rağmen Fatih Terim'e hakarettir.

Mesela kaos futbolu diyorsun eleştiriyorsun haklısın. Sahada ne kadar forvet olursa o kadar gole yakın olurum düşüncesi de artık günümüz futbolunda çok ilkel bir düşünce buna da katılıyorum ki ben de eleştiriyorum zaten. Lakin Kayseri deplasmanındaki o 35 dakikalık futbolu oynatan da yine bu hocaydı daha 2 hafta önce :red: O futbola kaos futbolu diyebilir misin? 35 dakika boyunca büyük takım gibi oynayıp fişi çekme noktasına geldik çekemedik sonra iş son dakikalara kaldı ama yine de galip çıkmayı bildik. Bu maçtan daha zor bir deplasmandı Kayseri deplasmanı ve daha fazla eksiğimiz vardı. Gomis yoktu mesela. 2 haftada bir takım nasıl bu kadar değişkenlik gösterebilir benim aklım almıyor. Bir takım 2 haftada siyahla beyaz kadar fark edemez. Ha aradık mı aradık ki bu beklenen bir şeydi lakin şu rezalet maçı sadece Badou'nun gidişiyle de açıklayamayız.

Velhasıl kelam ne desek ne yazsak boş. Şu maç büyük hayal kırıklığı oldu. Yazık çok yazık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt