Bu Sivas'ı yendik de zar zor yendik hem de kendi sahamızda hem de orta saha Fernando - Badou iken Refik

O maçı hatırlıyorum iyi mücadele etmiştik lakin iyi futbol oynayamamıştık ki keşke o işleyen takıma Tudor çomak sokmasaydı. Şu an farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. Ayrıca Sivas'ı yendik diyorsun da Yeni Malatya'ya kaybetmedik mi? Malatya Sivas'dan daha iyi takım mı? Sivas deplasmanı ilk devre olsa Tudor da yenemezdi adım gibi eminim. Antalya maçında gördük. Tecrübeyle sabittir.
Bak benim olayım Terimcilik yapmak falan da değil. Bazı arkadaşlar gibi Terim fanatiği de değilim. Elbet görüyorsundur Fatih hocayı herkesten fazla eleştiriyor ve kızıyorumdur. Çünkü bu maç Tudor'luk yapmıştır o yüzden kızıyorum. Fatih Terim bu maç sınıfta kaldı diye Tudor konusunu hortlatmaya gerek yok. Tudor'un da ne olduğunu bildik gördük. Fatih Terim'e bir çok nedenden dolayı kırgınımdır kızgınımdır da aynı zamanda lakin tek arzu ettiğim şey Galatasaray'ın iyiliği. Her şeye rağmen Fatih Hoca'nın gelmesini istedim çünkü kulüp mevcut vizyonu ile daha iyisini getiremezdi. Ha başarısız olursa onu da sileriz sıkıntı yok.
Mevzu Galatasaray ise ne gurur yaparım ne ego. Doğru bildiğimi yazmaya çalışıyorum. Bazıları gibi ben demiştimcilik oynamak gibi de bir niyetim yok. Öyle bir niyetim olsa geldiğimiz noktada şu Sneijder mevzusundan dolayı kuracağım iki cümleyle bile forumu yangın yerine çevirebilirim. Bir de üstüne en az 5-6 kişi ihraç yer. Ama bir önemi var mı artık? Yok. Bunu yapınca elime ne geçecek? Galatasaray'a ne faydası olacak? Hiç. Bitti gitti. Hepimiz bazı karakterleri çok bazılarını daha az severiz lakin nihai amaç Galatasaray'dır. Hepimiz için böyle olduğuna inanıyorum. Bu seneki şampiyonluğu o kadar çok arzu ediyorum ki anlatamam. Çok üzgünüm şu an gerçekten çok üzgünüm.