Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takıma pas çalıştır kadınköy'de baskılı başlayacaklar bu baskıyı dağıtacak şey bu olacak. ortada sıçan oynatın kuşları

Umarım;Seni, yaptığın hainliklere ve tüpçü ile attığın imzaya rağmen bu kadar körü körüne isteyen futbol cahillerinin yüzünü kara çıkarmaz ve tudordan daha kötü olmazsin.
Bu maçıda alamiyorsan eğer vakit geçirmeden istifa et ve tüpçü'nün kapısına koş,2 gun sonra milli takım kampı var belki seni orada değerlendirirler.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Umarım;Seni, yaptığın hainliklere ve tüpçü ile attığın imzaya rağmen bu kadar körü körüne isteyen futbol cahillerinin yüzünü kara çıkarmaz ve tudordan daha kötü olmazsin.
Bu maçıda alamiyorsan eğer vakit geçirmeden istifa et ve tüpçü'nün kapısına koş,2 gun sonra milli takım kampı var belki seni orada değerlendirirler.

Üstad 20 yıldır kazanamıyoruz farkındaysan adam ne yapsın :DD

Üstad 20 yıldır kazanamıyoruz farkındaysan adam ne yapsın :DD
Bu maçlar için istemediniz mi?
Son 3 senenin en rezil feneri var karşımızda.
Akhisar bile bunlara 3 attı.
Tudor rezili bile en kötü 1 puan aldı.
Zaten taktik bilgisi sıfır bari gaz verip kazansın ha onu da beceremiyorsa arkasına bakmadan gitsin ve önümüzü açıp geleceğimizi karartmasin

Bu maçlar için istemediniz mi?
Son 3 senenin en rezil feneri var karşımızda.
Akhisar bile bunlara 3 attı.
Tudor rezili bile en kötü 1 puan aldı.
Zaten taktik bilgisi sıfır bari gaz verip kazansın ha onu da beceremiyorsa arkasına bakmadan gitsin ve önümüzü açıp geleceğimizi karartmasin

Hayır şampiyonluk için istedik derbi için değil. Hocayı taktikle ilgili eleştireceğin son maçlar fb gs maçlarıdır yav oyun olarak her zaman üstün olduk 6-0lık maçta bile. Ben mistik güçlerden bahsediyorum hoca napsın ? En çok onun ile yaklaştık galibiyete. Ne rezil fenerler gördüm ben olmayınca olmuyor bazı şeyler.

20 yildir yenildigimiz stadda kazanamazsa istifa etmeliymis tudor bile kendi evinde 1 puan almis :D

En çok hocaya yakışır o seriye bozmakta hiç umudum,beklentim yok

Sadece bugün olan olaydan sonra acaba diyor insan

DYa-ZW_XkAA7CnQ

Şu fotonun daha kalitelisi var mı tam posterlik

yenilsek te bu takımı sen sampiyon yapacaksın fatih reis

yenilelim diye bekleyen sana saldırmak için fırsat kollayan içimizdeki çakallara inat koyda gel.

Fatih Hoca tebrik ederim. Bence takım gayet iyiydi. Hatta bana göre geldiğin günden bu yana fark yarattığın tek maç oldu ve doğru zamanda oldu diyebilirim. Tek tek oyunculara sövenler olabilir ama ben genel oalrak takımın sakinliğini, özgüvenini beğendim. Sadece Selçuk-Tolga değişikliği yanlış oldu bence. Ama orda da yoruldu dersen birşey demem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt