Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi Tudor kadar bile olamamış efsanemiz.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu ana kadar maçlar baz alındığında Tudor'un gerisinde kalmış hocam

Tudor ilk 9 maç 23 puan
Terim 19 puan

Küçük maç farkı diyebilir miyiz ?

Bu arada lafım Terime değil algıya
Tudor kayseri,sivas,paşa ve fener maçlarını içerde
Fatih Hocam bu maçların hepsini dışarıda oynadı asıl farkı bundan sonraki maçlarda göreceğiz

Tabi oda var

Ndiaye,Fernando gibi yeteneklerden mahrum kaldı olsalardı farklı olabilirdi

Abi adam cop dedigimiz Donk Selcuk ve Lato ile falan oynadi mecburen. Hadi Lato Tudor zamaninda da vardi ona bir sey demiyorum. Sinandan verim almaya basladi. Eren sakatlanana kadar bir seyler veriyordu. Gercekten Fatih Terim gelmemis olsa lige bu derece tutunabilir miydik, hic sanmiyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi adam cop dedigimiz Donk Selcuk ve Lato ile falan oynadi mecburen. Hadi Lato Tudor zamaninda da vardi ona bir sey demiyorum. Sinandan verim almaya basladi. Eren sakatlanana kadar bir seyler veriyordu. Gercekten Fatih Terim gelmemis olsa lige bu derece tutunabilir miydik, hic sanmiyorum.

Burada küçük maçlara önemsiz gözüyle bakanlar vardı

Herkes kafadan 3 puan yazıyor nasıl olsa yeneriz diyorlar.Ama öyle olmuyor işte bu iki karşılaştırma da buna bir cevaptır

Terim'in Tudor'a göre biraz daha sıkıntılı bir dönemde olduğunda hem fikiriz.Ama bir de şu var Tudor döneminde de oyuncular para alamıyormuş vs

Tudorda bu sorunlarla uğraşmış biz ne kadar hissetmesek de yani demem o ki şu düşmanca tavrı bir kenara bırakalım şu adama karşı.En kötü dönemlerimizde ses etmeyip işini yapmaya çalıştı

Burada küçük maçlara önemsiz gözüyle bakanlar vardı

Herkes kafadan 3 puan yazıyor nasıl olsa yeneriz diyorlar.Ama öyle olmuyor işte bu iki karşılaştırma da buna bir cevaptır

Terim'in Tudor'a göre biraz daha sıkıntılı bir dönemde olduğunda hem fikiriz.Ama bir de şu var Tudor döneminde de oyuncular para alamıyormuş vs

Tudorda bu sorunlarla uğraşmış biz ne kadar hissetmesek de yani demem o ki şu düşmanca tavrı bir kenara bırakalım şu adama karşı.En kötü dönemlerimizde ses etmeyip işini yapmaya çalıştı

Buyuk bir baski ve stres altindaydi dogru ama ben medya yonetimi ve konusma stili olarak buyuk bir teknik direktor olmasina imkan veremiyorum. Tudor mental olarak bildigin spastik bir adam. Ha farkli bir ulkede basarili olabilir iyi isler yapabilir ama bu ulkede biraz zor. Taktik olarak o kadar da bos oldugunu dusunmuyorum acikcasi.

Tudor'u savunan benim gözümde anadan babadan Fenerlidir. Yani son nefesimde bile bunu dillendireceğim. "TUDOR VE ONU SAVUNANLAR GALATASARAY DÜŞMANIDIR!!!!!"

Gelmesi yarıştaki takim ve teknik heyeti tedirgin etti halen o stresi yaşıyorlar maçlarında çünkü her geldiğinde fark yarattık.

:asd:

DYhCISRW4AIK3ok.jpg

the next Yılmaz Vural

Tudor ilk 9 maç 23 puan
Terim 19 puan

Küçük maç farkı ayrı bir konu.. Bu farkın 2 nedeni var:
Birincisi yukarıda yazıldığı üzere fernando ve ndiaye'nin yokluğu..
Fakat esas neden "Tudor'un aşırı ve yanlış kondisyon yüklemesi" ve bunun sonucunda takımın erken form tutup sonra da düşüşe geçip tükenmesi..
Fatih hoca hem kondisyon hem de mental olarak bitmek üzere olan, Malatya'ya karşı ezilen ve buna bile reaksiyon vermeyen bir takım devraldı..

Bunları görmezden gelmek pek iyi niyetli bir yaklaşım olmaz..

Fatih Terim'in gelişinden sonra, şampiyonluk mücadelesi veren takımların topladığı puanlar;

- Galatasaray: 22
- Başakşehir: 20
- Beşiktaş: 20
- Fenerbahçe: 16

DYkfvkSWAAEC9fn

10 maç 22 puan ve Kupada yedek kadroyla Sivas Belediyeye yenilen bir takımdan Konyayı Eraya rağmen az daha yenen bir takıma

Fatih Terim'in gelişinden sonra, şampiyonluk mücadelesi veren takımların topladığı puanlar;

- Galatasaray: 22
- Başakşehir: 20
- Beşiktaş: 20
- Fenerbahçe: 16

DYkfvkSWAAEC9fn

Helal olsun hocama rakipler bile puan kaybediyor, sene başında gelse rakiplerin puan kaybıyla şampiyonduk

Tudor ilk 9 maç 23 puan
Terim 19 puan

Fernando ve Ndiaye'nin olmamasi diyebiliriz. 2012-13 sezonunda Melo'nun oynamadigi maclarin cogunda puan kaybettik. Sadece Fernando'nun olmamasi bile muazzam bir eksiklik bizim icin. Kaldi ki Ndiaye'nin olmamasi ortasaha direncimizi ve baskili futbolumuzu kiran bir faktör.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yahu şaka mı yapıyorsunuz yoksa trollüyor musunuz

Halen Tudor denen sığır oğlu sığırı Fatih Terim ile karşılaştırıyorsunuz

Kaldı ki bunu Terim'in yetersiz olduğunu düşünen biri olarak söylüyorum

Şayet şakaysa komik değil

Trolse baydı artık

Bu karşılaştırmanın gerçek olma ihtimalini düşünmüyorum bile

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mukayese ederken biraz izan sahibi olmak gerektiğini tekrar gözler önüne seren yorumlar olmuş. Arkadaş Terim'i ne severim ne gelmesini istedim kendisine karşı duyduğum tek şey saygı o da Galatasaray'dan ötürü yoksa benim dünyamda onu da hak etmeyen bir karakter ancak eğri oturup doğru konuşmak lazım. Her maçın hikayesi zaten farklı, en basitinden ilk hafta oynadığımız Kayseri ile 5. hafta oynasaydık aynı sonucu alacağımıza inanan kaç kişi var? Küme düşmemek için oynayan Konya ile laylaylom bir maça çıkan Konya'ya karşı oynamak aynı değeri mi taşır? Olmadı geleni geçeni yendiğin ligin ilk haftalarında, gelenden geçenden tokat yiyen Fener'den korktuğun için puan hediye etmek ile yıllardır zaten galibiyet alamadığım ve görece daha derli toplu oynayan bir Fener'e karşı Saraçoğlu'ndan 1 puan ile dönmek aynı değerde midir? Gibi gibi çok uzar öyle o 3 aldı bu 5 aldı o daha iyi bu tü kaka ehe kafası nedir arkadaş. Bence ikisi de olmasa daha iyi olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt