Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasimpasa ve Sivas maclarini batirmis olmasina ragmen Terim geldi huzur geldi diyorum. Herkes kendi yerinde oynuyor, Gomis ve Maicon disinda hemen hemen tüm as oyuncularin performansi yükseldi. Önümüzdeki 3 maci da Galatasaray'a yakisir sekilde oynayip kazanirsak önümüz acik. 3'lü 5'li ve Tolga Cigercili kadrolar sona erdi, herkesin mevkisi belli. 4 sene önce bizi birakip gitmeyeydi suan 5.yildizin bir yarisini takmistik belki de.

geceye pozitif 1 foto ekleyelim

0817897a93780f065de6bb59aae96205.webp

2. video 30. saniye görülmeye değer :tbr:

Terim'in takımın başında olup da şampiyon olamadığımız mayıs ayı var mı?

Kulübe kendisi ve ekibiyle baharı getiren adam,Emekli olana kadar kalmalı İmparator.2013 te kovulmasa 22 şampiyonlukta falan olmamız çok olasıydı

2013'te üst üste 2 şampiyonluk alınmış, kadro olarak rakiplerden üstün, her şey yolunda giderken Ünal Aysal'ın bir çuval inciri berbat edip Fatih Terim'i göndermiş olmasa 2014-2016-2017 şampiyonluklarını da alıp şu an 5. yıldızı takmaya hazırlanıyor olabilirdik. Dursunlarla, Prandellilerle, Tudorlarla, Riekerinklerle, Mustafa Denizlilerle, kısmen de olsa Mancini ve Hamzalarla geçen ızdıraplı günlerin ardından yeniden güzel futbol oynayıp sonuca gidebilen bir Galatasaray görmek sevindirici. Bir de iyi bir yönetimimiz olsa şu borç batağında olmasak her şey daha güzel olacak ama hayırlısı diyelim..

Yönetimimiz kötü mü?Ayrıca her çıkışın bir de düşüşü vardır,2014 neyse de ben 2016 ve 2017'deki bu düşüşten kurtulabileceğimizi sanmıyorum açıkçası.

2013'te üst üste 2 şampiyonluk alınmış, kadro olarak rakiplerden üstün, her şey yolunda giderken Ünal Aysal'ın bir çuval inciri berbat edip Fatih Terim'i göndermiş olmasa 2014-2016-2017 şampiyonluklarını da alıp şu an 5. yıldızı takmaya hazırlanıyor olabilirdik. Dursunlarla, Prandellilerle, Tudorlarla, Riekerinklerle, Mustafa Denizlilerle, kısmen de olsa Mancini ve Hamzalarla geçen ızdıraplı günlerin ardından yeniden güzel futbol oynayıp sonuca gidebilen bir Galatasaray görmek sevindirici. Bir de iyi bir yönetimimiz olsa şu borç batağında olmasak her şey daha güzel olacak ama hayırlısı diyelim..

Yönetimimiz kötü mü?Ayrıca her çıkışın bir de düşüşü vardır,2014 neyse de ben 2016 ve 2017'deki bu düşüşten kurtulabileceğimizi sanmıyorum açıkçası.
Bu avatar ne iyiden iyi troll oldun sende.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt