- 2 Nisan 2012
- 43.281
- 22.286
- 2.888
Hasan'a fırça kayıyor gibi diğerleri de acıyarak bakıyor ilginç foto.
Yada antrenmanda Belhanda'nın bir şutundan sonra verdikleri tepki de olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hasan'a fırça kayıyor gibi diğerleri de acıyarak bakıyor ilginç foto.
ceza alması lazım,olumsuzluktan öte şer içeriyor her yazdıgıBu kaynana kilikli da hala bayram ediyor,sezon sonunda sampiyonluk kupasini aldigimizda görecegim ben seni merak etme
abi artık kendine gelsen pokunu cıkardın bu işinBu hala istifa etmedimi.
İlla her zamanki gibi 6 yedirmeden gitmeyecek.
Bari yanına avrupadan bir yardımcı hoca koyalım da belki 3-4 bişey öğrenir de belki 2.filan oluruz
tudorda cogunluk aynı görüşteydi.3-4 kişi dısında...ahmet abinin olumsuz bi tarzı var ama artık baydı gercekten,şampiyonluk yolunda cekilmiyo.laf ettiği kişi fatih terim.ve söyledikleri agır şu dönemdeBiraz abartmis . Ama ayni cumleleri tudor ya da x antrenor icin onlarca kisi soylediginde "ifade ozgurlugu" , su an 1-2 kisi yazinca "aaaoww owww" olmasi da cogulcu demokrasinin kriterlerine aykiri
Biraz musade ederseniz hukuk muhakemeleri kanununda bu fikir beyan etme ozgurlugune atifta bulunulan maddeyi arastirip bulabilirim ?
öyle olsunAhmed abi totem yapıyor elleşmeyelim.
tudorda cogunluk aynı görüşteydi.3-4 kişi dısında...ahmet abinin olumsuz bi tarzı var ama artık baydı gercekten,şampiyonluk yolunda cekilmiyo.laf ettiği kişi fatih terim.ve söyledikleri agır şu dönemde
Tam bi zibidi ya.Bu kaynana kilikli da hala bayram ediyor,sezon sonunda sampiyonluk kupasini aldigimizda görecegim ben seni merak etme
Tam bi zibidi ya.Bu kaynana kilikli da hala bayram ediyor,sezon sonunda sampiyonluk kupasini aldigimizda görecegim ben seni merak etme
arda bu kadar iddialı olmana sebep nedir mantıklı şekilde izah et ben de anlayayım cidden inancım zedelenmiş durumda .Bu kaynana kilikli da hala bayram ediyor,sezon sonunda sampiyonluk kupasini aldigimizda görecegim ben seni merak etme
arda bu kadar iddialı olmana sebep nedir mantıklı şekilde izah et ben de anlayayım cidden inancım zedelenmiş durumda .
Belhanda ya tapan adama bakin .Ben fernandoya suç bulmuyorum artık adamın kapasite bu sayın bana şu atağı kesti surda takımı çok güzel atağa kaldırdı diye
Golü izle nasıl koşuyor adamın peşinde zavallıca iki oyuncu düşün 40 metre top süren adama yapışamıyor 1 puan bile iyiydi dünkü rezil futbola
Siz portodaki fernando yada pellegrinin Fernandosu sanıyorsunuz hala
Alemin Tek Kralı
Yaptiklari yapacaklarinin teminati cunku
Galatasaray tarihinden bihaber olmak lazim Terim'e guvenmemek icin
varlıkları güç ve kazanç bizim için![]()
1 kare iki adam