Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hala istifa etmedimi.
İlla her zamanki gibi 6 yedirmeden gitmeyecek.
Bari yanına avrupadan bir yardımcı hoca koyalım da belki 3-4 bişey öğrenir de belki 2.filan oluruz

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi; Aysal göreve terim'i kovmaya!

Bu kaynana kilikli da hala bayram ediyor,sezon sonunda sampiyonluk kupasini aldigimizda görecegim ben seni merak etme

Bu hala istifa etmedimi.
İlla her zamanki gibi 6 yedirmeden gitmeyecek.
Bari yanına avrupadan bir yardımcı hoca koyalım da belki 3-4 bişey öğrenir de belki 2.filan oluruz

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi; Aysal göreve terim'i kovmaya!
abi artık kendine gelsen pokunu cıkardın bu işin

Biraz abartmis . Ama ayni cumleleri tudor ya da x antrenor icin onlarca kisi soylediginde "ifade ozgurlugu" , su an 1-2 kisi yazinca "aaaoww owww" olmasi da cogulcu demokrasinin kriterlerine aykiri

Biraz musade ederseniz hukuk muhakemeleri kanununda bu fikir beyan etme ozgurlugune atifta bulunulan maddeyi arastirip bulabilirim ?

Biraz abartmis . Ama ayni cumleleri tudor ya da x antrenor icin onlarca kisi soylediginde "ifade ozgurlugu" , su an 1-2 kisi yazinca "aaaoww owww" olmasi da cogulcu demokrasinin kriterlerine aykiri

Biraz musade ederseniz hukuk muhakemeleri kanununda bu fikir beyan etme ozgurlugune atifta bulunulan maddeyi arastirip bulabilirim ?
tudorda cogunluk aynı görüşteydi.3-4 kişi dısında...ahmet abinin olumsuz bi tarzı var ama artık baydı gercekten,şampiyonluk yolunda cekilmiyo.laf ettiği kişi fatih terim.ve söyledikleri agır şu dönemde

Ahmed abi totem yapıyor elleşmeyelim. :p

Ahmed beyin ft nefreti GS sevgisinin önüne geçmiş maalesef. Bakmayin siz şampiyonluğu bende istiyorum demesine. mağlubiyet kovalıyor her hafta. Umarim sezon sonu şampiyon olarak kendi renkdasimiza gereken cevabı vereceğiz.

tudorda cogunluk aynı görüşteydi.3-4 kişi dısında...ahmet abinin olumsuz bi tarzı var ama artık baydı gercekten,şampiyonluk yolunda cekilmiyo.laf ettiği kişi fatih terim.ve söyledikleri agır şu dönemde

Ben de baydim ama hakki olup olmamasi ayri konu . Zorla susturulamaz , dedigim oydu

Ben fernandoya suç bulmuyorum artık adamın kapasite bu sayın bana şu atağı kesti surda takımı çok güzel atağa kaldırdı diye
Golü izle nasıl koşuyor adamın peşinde zavallıca iki oyuncu düşün 40 metre top süren adama yapışamıyor 1 puan bile iyiydi dünkü rezil futbola

Siz portodaki fernando yada pellegrinin Fernandosu sanıyorsunuz hala

Alemin Tek Kralı
Belhanda ya tapan adama bakin .

Yaptiklari yapacaklarinin teminati cunku

Galatasaray tarihinden bihaber olmak lazim Terim'e guvenmemek icin

terim defalarca kovulmuş bir adamdır tarihinde başarılar olduğu kadar hüsranlar da vardır. yaptıkları yapacaklarının teminatı olduğu kadar yapamadıkları da yapacaklarının ibreti olabilir.

DahO3qvXcAEX0y3.jpg

1 kare iki adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt