Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaptiklari yapacaklarinin teminati cunku

Galatasaray tarihinden bihaber olmak lazim Terim'e guvenmemek icin

terim defalarca kovulmuş bir adamdır tarihinde başarılar olduğu kadar hüsranlar da vardır. yaptıkları yapacaklarının teminatı olduğu kadar yapamadıkları da yapacaklarının ibreti olabilir.
Milan dan kovuldu ve milli takımdan. İkiside sportif durumdan dolayı değildi.
Ha bide Aysal zamanında kovuldu ki orada da sportif durumdan dolayı değildi.

İkinci döneminde sportif başarısızlık olduğunda istifa etti başkan ile konuşarak işte sadece.

Bide yaptıklarını sayalım...

6 ŞAMPIYONLUK.
1 UEFA KUPASI
1 ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNALİ

40 YIL SONRA MİLLİ TAKIMI EURO 1996YA GETİRDİ

2008 EURODA YARI FİNAL MİLLİ TAKIM.

TÜRKİYE KUPASI... BİLMEM EMIRATE KUPALARI GİBİ TENEKELERİ DE DÖNEMİNDE KAZANDIK.

Denge tartısına koysak iyi kötüyü iyi taraf uzaya uçar, kötü ise yerdeki betonu deler.

terim defalarca kovulmuş bir adamdır tarihinde başarılar olduğu kadar hüsranlar da vardır. yaptıkları yapacaklarının teminatı olduğu kadar yapamadıkları da yapacaklarının ibreti olabilir.

Gel listesini cikaralim ve inceleyelim. Objektif olarak yanlis soyledigin cunku.

1) "Terim defalarca kovulmus bir adamdir."
  • Milli Takim (1993-1996): Takim tarihinde ilk defa Avrupa Sampiyonasi'na katildi. Kovulmadi.
  • Galatasaray (1996-2000): Malum ;). Kovulmadi.
  • Fiorentina (2000-2001): Kovulmadi. Gecen odul verdiler.
  • Milan (2001-2002): Kariyerinde ilk defa kovuldu. Dunyanin en iyi takimi denilebilecek bir Milan'dan. Pirlo'nun hakkinda yazdiklari cok konusulur ama ornegin Gattuso ve Rui Costa gibileri cok iyi bir hoca oldugunu soylerler. Gattuso kovulma sebebini kulubu butunuyle yonetmek istemesinden oldugunu, baskanin isine karismasini sevmediginden kaynaklandigini soyledi mesela.
  • Galatasaray (2002-2004): Ayrildi, kovulmadi. Inter ve Milan kendine teklif goturdu ama kabul etmedi.
  • Milli Takim (2005-2009): Avrupa Sampiyonasi hikayesi malum. Kovulmadi.
  • Galatasaray (2011-2013): Aysal tarafindan kovuldu. Sonrasindaki cokus malum.
  • Milli Takim (2013-2017): Futbol disi olaylar yuzunden, biraz da meshur "Evet" akimina katilmadigindan kovuldu.
Sonuc: Isinden 3 kere kovulmus. Biri yonetim hatasi (Aysal), biri futbol disi sebeplerden (Milli Takim). Sanirsam Milan'dan kovulmasini gercek bir kovulma sayabilirsin, cunku alinan sonuclara dair bir sikinti vardi. Yani bir hocalik performansi zaafiyeti mevcuttu.

2) "Terimin tarihinde basarilar oldugu kadar husranlar da vardir."
  • Milli Takimi ilk defa Avrupa Sampiyonasina goturmek. 2008'de Avrupa Sampiyonasi yari finali oynatmak. Yalnizca 1 defa Dunya Kupasi'na kalamamis.
  • Galatasarayla 7 sezonda 6 Lig Sampiyonlugu, 2 Turkiye Kupasi, 4 Turkiye Super Kupasi, 1 UEFA Kupasi. Yalnizca 1 sene sampiyon olamamis.
Sonuc: Basarilarinin yaklasik 15'de 1'i kadar "husran"lari vardir. "Husran" dedigimiz seyler de ligde sampiyon olamamak ve dunya kupasina gidememek :). Her sene olan seyler degil yani.

Eh hal boyle olunca "Ya kardesim ne oldu da bu adama bu kadar guveniyorsunuz?" diye sorunca meczup damgasi yiyor insan. Asil ben soruyorum, "Ya kardesim ne oldu da bu adama bu kadar guvenilmesi sizlere batiyor?"

Şu son sayfalarda söylenenlere benzer şeyleri antu'da yazmıştım Fatih Terim'in önceki döneminde. Orda fenerlilerden bile saçmalama diyen olmuştu. Valla helal olsun.

Hoca artık daha temkinli belki de şampiyonluğa sebep olacak bir mağlubiyet aldık her şey bizim elimizde bekleyip göreceğiz tam destek olma zamanı..

Medyanın ve bütün takımların gözü Terim'de ah bir şampiyonluk gitse de "nerede kalmıştık"tweetini hortlatip koro yapsak diye Fener'i Trabzon'u Beşiktaş'ı bekliyor erketede.

İmzana ana fikir olarak tamamen katılıyorum.

Düşünce özgürlüğü konusunda olan kararlı duruşunu da sonuna kadar destekliyorum.

Bu hala istifa etmedimi.
İlla her zamanki gibi 6 yedirmeden gitmeyecek.
Bari yanına avrupadan bir yardımcı hoca koyalım da belki 3-4 bişey öğrenir de belki 2.filan oluruz

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi; Aysal göreve terim'i kovmaya!

Gel listesini cikaralim ve inceleyelim. Objektif olarak yanlis soyledigin cunku.

1) "Terim defalarca kovulmus bir adamdir."
  • Milli Takim (1993-1996): Takim tarihinde ilk defa Avrupa Sampiyonasi'na katildi. Kovulmadi.
  • Galatasaray (1996-2000): Malum ;). Kovulmadi.
  • Fiorentina (2000-2001): Kovulmadi. Gecen odul verdiler.
  • Milan (2001-2002): Kariyerinde ilk defa kovuldu. Dunyanin en iyi takimi denilebilecek bir Milan'dan. Pirlo'nun hakkinda yazdiklari cok konusulur ama ornegin Gattuso ve Rui Costa gibileri cok iyi bir hoca oldugunu soylerler. Gattuso kovulma sebebini kulubu butunuyle yonetmek istemesinden oldugunu, baskanin isine karismasini sevmediginden kaynaklandigini soyledi mesela.
  • Galatasaray (2002-2004): Ayrildi, kovulmadi. Inter ve Milan kendine teklif goturdu ama kabul etmedi.
  • Milli Takim (2005-2009): Avrupa Sampiyonasi hikayesi malum. Kovulmadi.
  • Galatasaray (2011-2013): Aysal tarafindan kovuldu. Sonrasindaki cokus malum.
  • Milli Takim (2013-2017): Futbol disi olaylar yuzunden, biraz da meshur "Evet" akimina katilmadigindan kovuldu.
Sonuc: Isinden 3 kere kovulmus. Biri yonetim hatasi (Aysal), biri futbol disi sebeplerden (Milli Takim). Sanirsam Milan'dan kovulmasini gercek bir kovulma sayabilirsin, cunku alinan sonuclara dair bir sikinti vardi. Yani bir hocalik performansi zaafiyeti mevcuttu.

2) "Terimin tarihinde basarilar oldugu kadar husranlar da vardir."
  • Milli Takimi ilk defa Avrupa Sampiyonasina goturmek. 2008'de Avrupa Sampiyonasi yari finali oynatmak. Yalnizca 1 defa Dunya Kupasi'na kalamamis.
  • Galatasarayla 7 sezonda 6 Lig Sampiyonlugu, 2 Turkiye Kupasi, 4 Turkiye Super Kupasi, 1 UEFA Kupasi. Yalnizca 1 sene sampiyon olamamis.
Sonuc: Basarilarinin yaklasik 15'de 1'i kadar "husran"lari vardir. "Husran" dedigimiz seyler de ligde sampiyon olamamak ve dunya kupasina gidememek :). Her sene olan seyler degil yani.

Eh hal boyle olunca "Ya kardesim ne oldu da bu adama bu kadar guveniyorsunuz?" diye sorunca meczup damgasi yiyor insan. Asil ben soruyorum, "Ya kardesim ne oldu da bu adama bu kadar guvenilmesi sizlere batiyor?"

Yalnızca 1 defa Dünya Kupası'na kalamamış derken,Dünya Kupası'na katılamadı anlamında yazdın sanırım.Katılamadığı 1 değil 3 tane var çünkü.(2006, 2010 ve 2014) Bizde de 8 sezonda 6 şampiyonluğu var. 2. gelişinde 2. sezonun 27. haftasında mı ne gitmişti.Çoktan kopmuştuk yarıştan.Onu da sayalım.Yoksa dediklerine katılıyorum.

Yalnızca 1 defa Dünya Kupası'na kalamamış derken,Dünya Kupası'na katılamadı anlamında yazdın sanırım.Katılamadığı 1 değil 3 tane var çünkü.(2006, 2010 ve 2014) Bizde de 8 sezonda 6 şampiyonluğu var. 2. gelişinde 2. sezonun 27. haftasında mı ne gitmişti.Çoktan kopmuştuk yarıştan.Onu da sayalım.Yoksa dediklerine katılıyorum.

2006 elemesinin ve 2010 elemesinin tamamini oynamadi diye biliyordum. Yoksa 2014 elemesi mi? Bilemiyorum.

Yarim sezonlar sayilmamali, yaristan kopulmus olunsa bile.

2006 elemesinin ve 2010 elemesinin tamamini oynamadi diye biliyordum. Yoksa 2014 elemesi mi? Bilemiyorum.

Yarim sezonlar sayilmamali, yaristan kopulmus olunsa bile.

17. hafta falan olsa anlarım da 27. hafta yarım sezon değil bence.O sezonu da hocaya yazar.8 sezonda 6 şampiyonluk da çok iyi zaten,yüzde 75.

17. hafta falan olsa anlarım da 27. hafta yarım sezon değil bence.O sezonu da hocaya yazar.8 sezonda 6 şampiyonluk da çok iyi zaten,yüzde 75.

Bence daha olaganustu olan istatistik, bu sezon sampiyon olmasiyla alacagi 7. sampiyonlugun kulubun sampiyonluklarinin 3'te 1'i olacak olmasi...

Turkiye'nin en buyuk kulubunu en buyuk yapan insan kendisi olacak belirgin bir sekilde.

Bence daha olaganustu olan istatistik, bu sezon sampiyon olmasiyla alacagi 7. sampiyonlugun kulubun sampiyonluklarinin 3'te 1'i olacak olmasi...

Turkiye'nin en buyuk kulubunu en buyuk yapan insan kendisi olacak belirgin bir sekilde.

Bir ekleme daha,hoca bütün kupalarını bizimle almış kariyeri boyunca.Kariyerini harbi bizde yapmış. :D

Türkiye Kupası'nı da 18 sene aradan sonra alacak çifte yapacak umarım.

Milan dan kovuldu ve milli takımdan. İkiside sportif durumdan dolayı değildi.
Ha bide Aysal zamanında kovuldu ki orada da sportif durumdan dolayı değildi.

İkinci döneminde sportif başarısızlık olduğunda istifa etti başkan ile konuşarak işte sadece.

Bide yaptıklarını sayalım...

6 ŞAMPIYONLUK.
1 UEFA KUPASI
1 ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNALİ

40 YIL SONRA MİLLİ TAKIMI EURO 1996YA GETİRDİ

2008 EURODA YARI FİNAL MİLLİ TAKIM.

TÜRKİYE KUPASI... BİLMEM EMIRATE KUPALARI GİBİ TENEKELERİ DE DÖNEMİNDE KAZANDIK.

Denge tartısına koysak iyi kötüyü iyi taraf uzaya uçar, kötü ise yerdeki betonu deler.
avrupa şampiyonasına da götürdü 2016da

Hoca artık daha temkinli belki de şampiyonluğa sebep olacak bir mağlubiyet aldık her şey bizim elimizde bekleyip göreceğiz tam destek olma zamanı..

Medyanın ve bütün takımların gözü Terim'de ah bir şampiyonluk gitse de "nerede kalmıştık"tweetini hortlatip koro yapsak diye Fener'i Trabzon'u Beşiktaş'ı bekliyor erketede.
inşallah sampiyon olacagız ama her ne olursa olsun nerede kalmıstık twiti,fatih terim kaldıkça mutlu sonlar görecek

Milli takıma gidişinden dolayı bir borcu var taraftara.

Umarım bu borcu şampiyonlukla öder.

DalzihDWkAAGKur

DalzihFXcAAZF9n

Yillar gecse de degismeyen tek sey var o da Galatasaray sevdasi... seni seviyoruz hocam.

Mecbur 6da 6 yapacaksin hoca, terim terim dedik 3 deplasmanida (sivas,pasa,gencler) kaybettin. Artik puan kaybina tahamulumuz yok.

Mecbur 6da 6 yapacaksin hoca, terim terim dedik 3 deplasmanida (sivas,pasa,gencler) kaybettin. Artik puan kaybina tahamulumuz yok.
elalem hakemle,şikeyle mac kazanırken bu adamın takımı kasımpaşa ve sivasspor macında dograndı alenen.terim ve Galatasaray kaybetmedi o maçları.gencler macı da dursun ve tudorun emanetlerinin halt yemesi.lakayıt ve gevsek futbolcularla anca bu kadar...

Hocama güvenim sonsuz ama deplasmanda kız gibi oynayan takıma hiç güvenmiyorum.

Şu an Sarri, Mourinho, Klopp, Guardiola vs dünyanın tüm teknik direktörlerini koysan 6/6 yapamaz bunu bizde yapabilecek tek bir hoca var o da İMPARATOR FATİH TERİM... Ndiye gitti hiç bahane üretmedi Donk'u kazandı, Fernando sakatlandı Selçuk'la bu noktalara geldi belki şunu da yapabilirdi Ndiaye gitti Fernando sakat nasıl mücadale edebiliriz diyip asıl planın seneye olduğunu söyleyebilirdi ama o sonuna kadar savaşmayı tercih etti çünkü içimizden biri... Bunlar yetmiyor 3-4 yıllık oturmuş kadrolu beşiktaş ve başakşehir'le kafa kafaya mücadele ediyor, bazı noktalarda şanssızlıklar da olacaktır gençlerbirliği maçı da bunlardan bir tanesi geçmişe dönmeye gerek yok 3 maç içerde 3 maç dışarda rakiplerin sana geliyor tamamen iş bizim ellerimizde ve bu süreçte hocamıza güveniyorum o ankara dönüşündeki gözlerin dolması da ilk gün ki kadar hırslı olmasındır.

Hoca kenarda bizler tribün de takım da sahada savaşacaktır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt