Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Sırf şu iki derbideki iki pozisyon bile nasıl bir taktisyen olduğunu gösteriyor aslında. Bam bam bam oynayan takım budur. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sırf şu iki derbideki iki pozisyon bile nasıl bir taktisyen olduğunu gösteriyor aslında. Bam bam bam oynayan takım budur.
Hocam, sen 1 numarasın! Ekli dosyayı görüntüle 21282
Şenol değil mi fotodaki?

"Hayattan rengi alın geri neyi kalır ki" diye bir reklam vardı bir aralar. Son 22 senede Galatasaray'dan Fatih Terim'i alın geriye bir kaç güzel andan başka bir şey kalmıyor malesef. Kebapçı diyenlere inat, paragöz diyenlere inat, gazcı diyenlere inat, ben hep destekledim her gelişinde mutlu oldum. Çünkü kızıma damat bakmıyordum. Her şeyiyle ahlaklı efendi birine ihtiyacım yoktu. Çünkü 30 yıla yaklaşan Galatasaraylılık serüvenimdeki mutlu anlarımın yüzde 80, yüzde 85'inde kulübeye baktığımda o vardı. Ne zaman Galatasaray'ı izlemekten keyif alsam, ne zaman Galatasaray hakkında umutlu olsam, ne zaman bir sonraki maçı heyecanla bekliyor olsam takımın başında genelde O vardı. Gerisi 1 sezon Feldkamp, 1 sezon Lucescu, 1 sezon Gerets. Diğerleri boşa harcanmış paralar, kaybedilmiş yıllardı bana göre.
Keşke 1996'da Arsene Wenger'in Arsenal'e geldiği yıl gibi gelip, şu günlerde 22. yılını geride bırakmış olsaydı. Şimdi en az 7 lig şampiyonluğumuz, 1-2 UEFA Kupamız daha olurdu. Hatta belki Şampiyonlar Ligi bile kazanırdık. Zararın neresinden dönülürse kardır deyip bundan sonra birbirimizi bırakmayalım elden ayaktan düşene kadar. Nice mutlu günler görürüz birlikte. Kaldı ki eski agresif görüntüsünden, eskiden zaman zaman büründüğü kibirli hallerinden de eser yok gibi. Geride kalan 5 ayda hiç bir kötü üslup kullanmadı, hep olumlu beyanatlar verdi. Bu da artık bazı şeyleri aştığını gösteriyor. Karakterini eleştirenler de bu haline diyecek pek bir şey bulamaz herhalde..
3 hafta sonra hocamla tamamen barışıp yolumuza mutlu mesut devam edeceğiz inş.
Ilk yorum hoşmuş