Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim'in olmadigi sezonlarda 9 kez baska takim sampiyon oldu. Terim basindan beri bizde kalsaydi eminim 5.yildizi takmistik simdi. Cok rahat 4-5 sampiyonluk falan kazanirdi. Ne kadar kizsak da, agir laflar etsek de Galatasaray'in teknik direktörü Fatih Terim'dir.. Yaslanmis olabilir ve milli takimda ekstra kötü sonuclar aldigi olmustur ama Imparator 1 numaradir, Galatasaray'da emekli olana kadar kalmalidir. Igor Tudor'u, Hamza capsizini falan Allah düsmanin basina vermesin yani öyle adamlardi.

Hadi be hocam.. Aykut’u, Aziz’i, medya tetikçileri bir olmuş.. büyük oyun oynanıyor şu anda.. Bizim yönetim bile sus pus olmuş çakalların oyununa çanak tutuyor adeta..
Allah’ın izniyle ancak sen bozarsın bu oyunu.. çok zor biliyorum ama sen nelerin üstesinden gelmedin ki : (

Gecenin bu vakti tüylerim diken diken oldu.. biliyoruz ki bizden birisin ve aynı kaderi birlikte yaşayacağız.. Rabbim çakallara boynumuzu eğdirmesin inşallah..

Bi deplasman kazandir, taraftar tek basina mac aliyor iceride.

Madem senelik 3milyon alican, cik deplasmanda dogru taktikle mac kazandir.

Şimdiden yazıyorum.. şikecilerin maçı açıkça gösterdi ki bizi şampiyon yapmayacaklar..
Kimse Fatih hocaya çemkirmesin.. tüm bu çirkefliğe sessiz kalan bizim asilzade bozuntusu yönetim de kına yaksın bir yerlerine..

Şimdiden yazıyorum.. şikecilerin maçı açıkça gösterdi ki bizi şampiyon yapmayacaklar..
Kimse Fatih hocaya çemkirmesin.. tüm bu çirkefliğe sessiz kalan bizim asilzade bozuntusu yönetim de kına yaksın bir yerlerine..

Bu söylediğinize göre geçen hafta bizim moralimizin bozulup beşiktaşı marizlemememiz gerekiyordu.Çünkü başakşehir, fener kazanmıştı

Büyük takımlar bunu düşünmez, hele Fatih hoca asla.

2 hafta sonra yine benzin istasyonlarını ateşe verecek fenerliler.
Bence daha eğlenceli olacak böylesi

Göztepe maçında da penaltı kazanırsak hadi yine Gomis’ e attır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yasin ve Sinan değişikliği iyiydi

Az kaldı güzel insan

Seve seve şampiyon olacağız

Gomis'in penaltı kullandırma konusunda gereksiz inat içinde. Atamıyor adam işte.

erkek adamsın ya şimdi tükürdüğümü yalamayım diye gomis e attırdın penaltıyı ama belkide şampiyonluğa mal olacaktı bırak artık bu takıntılarını

Hocam takimdaki rahatlik ne boyle, lig bitecek her macta aynisi, once Alanya'ya maci veriyorduk simdi de Akhisar'a.

Adamlar bize ikinci yarida top gostermedi.

mourinho bile şampiyon yapamazdı bu GS ı bu sene..Büyüksün hocam 2 maç daha dayan getir şu şampiyonlugu.

Erkek adamlık değil futbolcuyu kazanmak denir buna. Gomis'in gerekeni yapamaması hocayı haksız duruma sokmaz. Bazı kendine teknik direktör diyen leş kekolar da futbolcu nasıl kazanılır öğrenmiştir belki. İstisnalar dışında Terim ile 1 sezon çalışmış futbolcuların bile kendisine özel bir sevgi beslemesi boşuna değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt