Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gomis bütün maç boyunca kötüydü ayağına penaltı atıp kahraman olma fırsatı geldi onuda kaçırdı. Gomis son haftalarda gol yollarında verimi düştüğü için bir buhranın içine girmiş. Hoca yolu gösterdi gomise açıklamasında bir daha ki penaltıyı da o atacak istemeyene kadar dedi. Hatta devamı var bugün kazanamasak neler olurdu filan da dedi ki burada gomise laf sokuyor. bu ne demek gomis biz sana güveniyoruz ama sende artık bırak şu penaltı işini atmayıver... Yani hangi hoca çıkıp der ki bir daha penaltı attırmayacağız. Neymar ve cavani neler yaşadı psg de bu penaltı mevzunda? Cavani ye prim mrim verdiler atmasın diye adam kabul etmedi. Bence hoca hatalı değil. Sadece güven vermek istiyor oyuncuya. Artık Gomisin gelip hocam benim atmamam lazım demesi lazım. 3 tane kaçırmışsın arka arkaya hala atacam diyorsa takımı düşünmüyor demektir.

Oyuncu, hele böyle golcüler, o topu gol yapana kadar atmak ister. Gomis her defasında, bu sefer olacak der, yine atar.

Hocanın artık kenardan Fernando'ya, Selçuk'a bırak demesi lazım.

Oyuncu, hele böyle golcüler, o topu gol yapana kadar atmak ister. Gomis her defasında, bu sefer olacak der, yine atar.

Hocanın artık kenardan Fernando'ya, Selçuk'a bırak demesi lazım.

ya abi yapma Allah aşkına bu kadar basit değil bu işler. Böyle bir şeyi açıktan söyleyecek halleri yok medyanın önünde... Gomise sinyali çakarlar oda bırakır ki zaten yapıldı bu son basın toplantısında, tutup medyaya bir daha vurmayacak diyecek hali yok hocanın. Hepsini geç bir kere o topun başına gelirse yuhalanacaktır yüzde 90 artık istese de atamaz. Arka arkaya 3 penaltı kaçırdı bu çok ekstrem bir şey golcülük içgüdüsünü sınırlarını geçti bu durum, Aydına yazdım az önce bu adam son penaltı da bir trajedi yaşadı psikolojik olarak tekrar penaltı atma gibi işlere girmeyecektir bir süre. Ha şöyle olur 2 gol atmıştır atarsa 3 farklı öne geçecek oluruz o zaman atar ama kritik bir penaltıya bulaşmaz artık. Kendi gidip yüzde yüz ben atmayayım der hocaya ben böyle düşünüyorum.

- sezon ortası takım almaz.
- kendisinin kurmadigi takima gelmez.
- feto yok artik antrenörlük yapmaz.
- takimlarin kadroları yabancılarla dolu, yerlileri oynattigi gibi bunlari oynatamaz.
- gecmis şampiyonluklarında rakipler zayıftı, şimdi rakipler güçlü gelmeye cesaret edemez.
- senol gunesli oturmuş bjk'nin karşısına çıkamaz.
- tff ve hukumet ile arasi bozuk.

gibi türlü türlü sözlerin sahiplerine topluca kapak takarak yuzumuzu kara cikarmadigi icin kendisine tesekkuru bir borc bilirim. bu arada; cem dizdar, metin tekin, ugur meleke, rustu recber, oguz cetin gibi medyadaki dusmanlarini kudurtmak da kendisine ayrı bir haz veriyordur.

1525757498673.webp

vay be şu geçen yılların gözü kör olsun

Ne bizler, ne de hoca bir daha aynı hatalara düşmemeliyiz. Hocanın kulüpte olmadığı zamanlarda kaçırdıklarımızı düşününce insan üzülüyor. Hatta ilk gittiği dönem yaşanmamış olsa şu an çok farklı bir düzeyde olabilirdik.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne bizler, ne de hoca bir daha aynı hatalara düşmemeliyiz. Hocanın kulüpte olmadığı zamanlarda kaçırdıklarımızı düşününce insan üzülüyor. Hatta ilk gittiği dönem yaşanmamış olsa şu an çok farklı bir düzeyde olabilirdik.

Bu fikir yayılmalı, tüm Galatasaraylılara benimsetilmeli.

Hedefimiz Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt