Tamer Tuna
10 Numara!
- 17 Temmuz 2012
- 12.304
- 1.879
- 1.328
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam gömleğin kollarını simetrik sıvamamış.
torunu yaman çok şanslıHocamin bir akrabasiyla evlenmek isterdim, ailesine dahil olmak muazzam olurdu
Babalik, adamlik ogrenirdim
Iyi saydirmis hocaGüya Yasin oyuna girdiği için küfür eden bir "GS'lı "
Ulan Dingil, sen kimsin lan ?!
Uçmaya gerek yok bir çeyrek final bile inanılmaz etki yapar bu yıllarda. Mustafa Başkan seçilirse 6 7 yıl sonra yarı final neden olmasın...Bu sefer CL e ciddi ciddi bileniyor hoca sanki. Hep genc oyuncu istemesinden belli. Simdiden mesela orta sahada Donk ve Fernando sonrasini dusunuyor (orta sahaya 2-3 takviye istemis diye okumustum).
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu sefer CL e ciddi ciddi bileniyor hoca sanki. Hep genc oyuncu istemesinden belli. Simdiden mesela orta sahada Donk ve Fernando sonrasini dusunuyor (orta sahaya 2-3 takviye istemis diye okumustum).

2000 li yillarda da aha simdi elendik aha simdi elendik diye diye namaglub Uefayi almistik. Cok guzel gunlerdiHer taraftar gibi 2000 yılındaki uefa kupasını, daha iyisi yapılamayacak gibi fatih hoca da düşünmüş olabilir. Aynı durumu belki 4 yıl üst üste şampiyon olması içinde yaşamıştır.
Ama bakıyoruz o dört şampiyonluğun üstüne, bu yıl üçüncüsünü ekledi. Demem o ki bu kadar başarı tesadüf değil.. Fatih hocada bir hikmet var o da bunun farkına vardı kanımca..
Ne hikmetidir, doruk ata demeyin çünkü kimse bilemez.. Ama fatih hoca inanmaya başladı, daha fazlasını yapabilir.
Yeter ki şu ön yargılarımızı yıkalım be :cimbom::cimbom:
Bende hemen onumuzdeki sezon icin demedim zaten. Yavas yavas Uefa zamanindaki gibiUçmaya gerek yok bir çeyrek final bile inanılmaz etki yapar bu yıllarda. Mustafa Başkan seçilirse 6 7 yıl sonra yarı final neden olmasın...
2000 li yillarda da aha simdi elendik aha simdi elendik diye diye namaglub Uefayi almistik. Cok guzel gunlerdi
Güya Yasin oyuna girdiği için küfür eden bir "GS'lı "
Ulan Dingil, sen kimsin lan ?!
Karakterini bildiğimden, yaşandığından emin olabileceğim başka bir olay da 1996 yılından evvel milli takım hocası olmadan önce göztepe de hocalık yaparken bir mağlubiyet sonrası antrenmanda futbolculara tel örgülerden küfreden taraflara koşaradım yürüyerek gelip:
'' Ulan benim oldugum yerde benim oyuncuma kufredecek adam daha anasından dogmadı gidin burdan. Basımı belaya sokmayın benim.''
diye ailelerin de izlemeye açık olan yerde ağzını bozmaktan çekinmeyecek kadar sorumluluğu altındakileri korumacı bir içgüdüsel görev anlayışına da sahiptir.
Zaten aynı içgüdü nedeniyle yakın zamanda alaçatıda yaşanan olaya bu kadar sert tepkisi olduğu kanaatindeyim.
Sorumluluğundakileri ve sevdiklerini koruyup güvende tutma içgüdüsü, neredeyse hayatında birinci öncelik gibi bir karaktere sahip...