Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2ZQKMv.jpg

allah bir daha bu taraftara fatih terimin yokluğunu nasip etmesin

safahat

Fatih hocanın dün İngilizlere verdiği röportaj : ''İmparatorlar, yalnızca savaşları kazanarak tarihe geçmediler. Yeni çağ başlattılar. Taraftarın beni böyle çağırmasından onur duyuyorum.''

Dd3J3TeUwAA6ASf.jpg

Bu sefer CL e ciddi ciddi bileniyor hoca sanki. Hep genc oyuncu istemesinden belli. Simdiden mesela orta sahada Donk ve Fernando sonrasini dusunuyor (orta sahaya 2-3 takviye istemis diye okumustum).

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uçmaya gerek yok bir çeyrek final bile inanılmaz etki yapar bu yıllarda. Mustafa Başkan seçilirse 6 7 yıl sonra yarı final neden olmasın...

Bu sefer CL e ciddi ciddi bileniyor hoca sanki. Hep genc oyuncu istemesinden belli. Simdiden mesela orta sahada Donk ve Fernando sonrasini dusunuyor (orta sahaya 2-3 takviye istemis diye okumustum).

Her taraftar gibi 2000 yılındaki uefa kupasını, daha iyisi yapılamayacak gibi fatih hoca da düşünmüş olabilir. Aynı durumu belki 4 yıl üst üste şampiyon olması içinde yaşamıştır.

Ama bakıyoruz o dört şampiyonluğun üstüne, bu yıl üçüncüsünü ekledi. Demem o ki bu kadar başarı tesadüf değil.. Fatih hocada bir hikmet var o da bunun farkına vardı kanımca..

Ne hikmetidir, doruk ata demeyin çünkü kimse bilemez.. Ama fatih hoca inanmaya başladı, daha fazlasını yapabilir. :tbr::tbr::tbr::tbr:

Yeter ki şu ön yargılarımızı yıkalım be :cimbom::cimbom:

Fatıh Terim gönderildikten sonra çok kötü kadro planlaması yapıldı. 13/14 ve 14/15 sezonunda transferlere toplam aşağı yukarı 30m avro ödendi faydalı çıkan tek topçular ise burada sıksık eleştirilen Telles ve sonradan açılan Yasindi. Tabi herkes vizyoner olamaz ama inşallah yeni gelen başkan Fatih hocayla güzel 1 kadro oluştururlar. Dzemaili Veyselli Pandevle çıkıp 4 gol yemektense kaliteli topçularla maç kazanmayı tercih ederim.

Her taraftar gibi 2000 yılındaki uefa kupasını, daha iyisi yapılamayacak gibi fatih hoca da düşünmüş olabilir. Aynı durumu belki 4 yıl üst üste şampiyon olması içinde yaşamıştır.

Ama bakıyoruz o dört şampiyonluğun üstüne, bu yıl üçüncüsünü ekledi. Demem o ki bu kadar başarı tesadüf değil.. Fatih hocada bir hikmet var o da bunun farkına vardı kanımca..

Ne hikmetidir, doruk ata demeyin çünkü kimse bilemez.. Ama fatih hoca inanmaya başladı, daha fazlasını yapabilir. :tbr::tbr::tbr::tbr:

Yeter ki şu ön yargılarımızı yıkalım be :cimbom::cimbom:
2000 li yillarda da aha simdi elendik aha simdi elendik diye diye namaglub Uefayi almistik. Cok guzel gunlerdi :D

2000 li yillarda da aha simdi elendik aha simdi elendik diye diye namaglub Uefayi almistik. Cok guzel gunlerdi :D

Aynen özlüyor insan o günleri :(

Uefa yarı finalindeydik tabi ilkouldayız o zamanlar.. Futbol maçı yapıyoruz ama herkes bir futbolcu söylüyor ve onu oluyordu.. Neyse fenerli bir arkadaşım var takımında kaptanıyd ve ben hagiyim demişti..

Ulan hıyar milliyetçi duyguların şimdi mi kabardı.. defol git takımından birini seçsene diyemedim.. Kaptan sana Moshoeu daha çok yakışır hem fenerlisin demiştim..

Ama olmamıştı neyse o hıyar hala fenerli.. madem galatasaraya ve hagiye sempatin vardı neden takım değiştirmedin..:mad::mad::mad:

Hocam bir uefa daha alalim. Super kupa finalini vodafone da yapalım

Güya Yasin oyuna girdiği için küfür eden bir "GS'lı "

Ulan Dingil, sen kimsin lan ?!

Karakterini bildiğimden, yaşandığından emin olabileceğim başka bir olay da 1996 yılından evvel milli takım hocası olmadan önce göztepe de hocalık yaparken bir mağlubiyet sonrası antrenmanda futbolculara tel örgülerden küfreden taraflara koşaradım yürüyerek gelip:
'' Ulan benim oldugum yerde benim oyuncuma kufredecek adam daha anasından dogmadı gidin burdan. Basımı belaya sokmayın benim.''
diye ailelerin de izlemeye açık olan yerde ağzını bozmaktan çekinmeyecek kadar sorumluluğu altındakileri korumacı bir içgüdüsel görev anlayışına da sahiptir.

Zaten aynı içgüdü nedeniyle yakın zamanda alaçatıda yaşanan olaya bu kadar sert tepkisi olduğu kanaatindeyim.
Sorumluluğundakileri ve sevdiklerini koruyup güvende tutma içgüdüsü, neredeyse hayatında birinci öncelik gibi bir karaktere sahip...

Burada bu tele tekrar basmanın zamanı gibi..
O bunu hep yapıyor...

sunucu reis programa 2 dakikalık bir giriş yapıyor sanırsın müslüm gürses konseri :tbr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt