Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktas, ona bakarsan Sneijder alındığı zaman, ben kakayi istedim, bunu değil diye herkesin önünde açık açık söyleyen adam, kimse kimseyi kandırmasın, yok hoca onu istemedi bunu istedi falan. Birileri sadece kendisini tatmin ediyor o kadar...
Ne alakası var anlamadım benim bahsettiğim dönemin transferlerini Ergun Gürsoy ile birlikte yapan yöneticimizin birebir anlattığı olaydır. Hoca Tadic'i de istiyor senin bahsettiğin dönemlerde ona yorumun nedir?

Transferden hiç anlamaz Rumen doldurur falan deyince aklıma Hagi geldi de.

Tek transfer döneminde muslera-selçuk-melo-eboue-riera-elmander-necati vs vs gibileri aLan adam da aynı o yüzden kafam karıştı.
o konuda haklisin, o zamanlar bülent tulun'un rolü tam neydi kimse bilmiyor, veya yardimcilari kimdi bilmiyorum. Simdi eski futbolculari topalmis etrafinda.

Yaw ceza yiyeceksen bari basin toplantisi yap, kim var kim yok herkese geçir sonra da cezani ye.

Bide sürekli transfer konusunda albayrak eleştiriliyo albayrak terimden habersiz tuvalete bile gitmez her geldigindede albayrakla çalışan kendisi ama sorsan her konuda yönetim suclu

Transferlerde sorumlu olan Terim degil de Albayrak oldugu içindir.

albayrak terimden habersiz tuvalete bile gitmez

He öyle

Yöneticiler transfer konusunda beceriksiz, bunun yuzunden bu sezon sorun yasiyoruz.

Transferlerde sorumlu olan Terim degil de Albayrak oldugu içindir.

He öyle

Yöneticiler transfer konusunda beceriksiz, bunun sorunlarini da bu sezon yasiyoruz.
Yav adam çıkıp Ozan'ı satmalarını istemedim izin vermedim dedi. Sonrasında istifayı düşündüğünü söyledi. Hala yönetim Terim söylemeden yapamaz falan. Belhanda'yı Terim sattırmadı olayı da kolpa bence ha belki 3-5 vermişlerdir ama söylendiği gibi 8-10 milyon teklif gelmiş olsaydı yönetim Terim yalvarsa da satardı.

Yine skor taraftari ilan edildik, yine mal mul falan diyorlar. 3 tane soru sorduk ama cevap verilemiyor. Gecen sezon ligi 6.bitiren kadrodan kagit üstünde daha zayif bir kadro ile mücadele etmeye calisiyoruz. Hoca TFF'den 5 mac ceza yiyecegine bizim yönetime giydirip kaos ortami yaratsa daha mantikli olurdu. Bizde kaos olmadan bir sey degismiyor maalesef.

Ben dün gece genel Avrupa performanısımız ile ilgili yorum yapayım dedim ağzımın payını aldım. Önüme tek tek maç bazlı sorular geldi. Halbuki demek istediğim ön elemeyi geçseydik de grup da 2-3 maç kazanırdık 2-3 maç kaybederdik belki bir kaç tur geçerdik yine bir Avrupa heyecanımızda olurdu. Ha gerçi nedense Avrupa'dan elendiğimiz iyi oldu diyenler gerçek Galatasaray'lı oluyor biz de kuş misali işte.

Cok iyi terimci olarak yaziyorum. Buradaki en dogru elestiri yapilan transferde hocanın da sorumlu oldugudur. Ama sorun şu takım oyunu,antremani oyuncu gelisimi taktigi sistemi yani teknik direktorlugu buyuk bir is ve mesai aliyor. Bunun yaninda transferleri de hoca izlesin butun ligleri takip etsin istiyoruz bu ap ayri bir mesai demek. Yetmiyor alt yapiyi da full takip etsin oralardan oyuncu bulsun bu da yine baska bir iş.
1.Bize iyi bir sportif direktor gerekiyor
2. 5 kişilik degil 50 kisilik bir scout ekibi gerekiyor.
3. Yine alt yapilari tarayacak bir ekip gerekiyor.
En sonunda hoca kendi isini yapsin, bu sekilde her yerden acik veriyoruz. He hoca bunu kabul eder mi etmez mi onu da yonetim aciklayacak ikna edecek yoksa yonetim niye var?

Yav adam çıkıp Ozan'ı satmalarını istemedim izin vermedim dedi. Sonrasında istifayı düşündüğünü söyledi. Hala yönetim Terim söylemeden yapamaz falan. Belhanda'yı Terim sattırmadı olayı da kolpa bence ha belki 3-5 vermişlerdir ama söylendiği gibi 8-10 milyon teklif gelmiş olsaydı yönetim Terim yalvarsa da satardı.
Ztn öyle iyi olan şeyler tutan transferler terime kötü olan şeyler yönetime yazar o kusursuzdur yönetim ne kadar sucluysa terimde o kadar suçlu

Zamanında Sneijder, Kaka diye adamı tartışanlar bugün Oğulcan'a, Fatih'e filan hocanın transferleri yaftası vuruyor ya en çok ona gülüyorum. Bu sene takıma katılanlardan hocanın gönülden istediği bir adam Emre Kılınç, diğeri zaten 1.5 yıldır gelmesini istediği Arda Turan'dır. İkisinin de takıma kazandırılmalarında bile çocukların has Galatasaraylı olması dışında başta Albayrak olmak üzere yöneticilerin gram katkısı olmamıştır. Adamın en az 2 yıldır takıma isteyip de transferi sonlandırılamamış adamlardan buradan Atina'ya kadar yol olur ama evet, sorsan Florya'da Terim'in izni olmadan çiçek bile sulanmıyordur.

Ztn öyle iyi olan şeyler tutan transferler terime kötü olan şeyler yönetime yazar o kusursuzdur yönetim ne kadar sucluysa terimde o kadar suçlu
Terim'e sormadan tuvalete çıkamayan yönetim kati suretle reddetmesine rağmen Ozan'ı nasıl satmış onu anlat ben de ona göre cevap vereyim sana.

Zamanında Sneijder, Kaka diye adamı tartışanlar bugün Oğulcan'a, Fatih'e filan hocanın transferleri yaftası vuruyor ya en çok ona gülüyorum. Bu sene takıma katılanlardan hocanın gönülden istediği bir adam Emre Kılınç, diğeri zaten 1.5 yıldır gelmesini istediği Arda Turan'dır. İkisinin de takıma kazandırılmalarında bile çocukların has Galatasaraylı olması dışında başta Albayrak olmak üzere yöneticilerin gram katkısı olmamıştır. Adamın en az 2 yıldır takıma isteyip de transferi sonlandırılamamış adamlardan buradan Atina'ya kadar yol olur ama evet, sorsan Florya'da Terim'in izni olmadan çiçek bile sulanmıyordur.
O zaman cikip desin ki transferi ben yapmiyorum biz de sorumluyu bilelim. Kim yapiyor transferi?

O zaman cikip desin ki transferi ben yapmiyorum biz de sorumluyu bilelim. Kim yapiyor transferi?
Ben cevaplayim renkdas: Kötü (yani pahali ve tutmayan transferleri (diagne gibi)) yönetim yapiyor, iyi transferleri (yani ucuz ve verim üst düzey olan, taylan gibi) FT yapiyor. Öyle, kabul etmemiz lazim...

32 yasinda nagayomoyu 2.5 euroya bize kim aldirdi? Bu adami alirken satamayacagimiz belli degil mi? Onun yerine marcao gibi biri alimaz miydi?
En berbat sey bir şirket icin yapilan isleri kimin yaptiginin belli olmadigi sorumlulugu kimsenin almadigi durumdur. O zaman kimi odullendireceksin,kimle devam etmeyeceksin belli olmaz ve batarsin

Yarısını D'avila, gerisini de Galatasaray'ın adı yapıyor işte. Sen gidip Mensah için Berna hanımın masasına Beşiktaş'tan daha akıl karı bir teklif koyamıyorsun yav, şimdi Galatasaray transferi şu yapıyor desem bir hükmü kalacak mı? Bu sene gelen adamlara da Galatasaray antentli boş kağıt koysan bakmadan imza atıp gelirler zaten. En son Luyindama'dan (o da FFP'den sıyrılma adına 3+5 akıllılığıyla) beri hakikaten bir yöneticilikle kazandırılan adam yok kulüpte. Adama 1 milyonu bulmayan transfer bütçesi veriyorlar, o da o olmadıysa bari bu olsun diyor işte. Oğulcan'ın Galatasaray'da 11 oyuncusu olarak kullanılmasını ve sırıtmamasını alkışlayacak adamlar, Oğulcan neden bu takımda oynuyor diye yaftalıyorlar.

Ben dün gece genel Avrupa performanısımız ile ilgili yorum yapayım dedim ağzımın payını aldım. Önüme tek tek maç bazlı sorular geldi. Halbuki demek istediğim ön elemeyi geçseydik de grup da 2-3 maç kazanırdık 2-3 maç kaybederdik belki bir kaç tur geçerdik yine bir Avrupa heyecanımızda olurdu. Ha gerçi nedense Avrupa'dan elendiğimiz iyi oldu diyenler gerçek Galatasaray'lı oluyor biz de kuş misali işte.
Sen Kalli dönemi avrupa sonuçlarını örnek vermiştin ki helsingborg-austria wieni falan yenemeyip skibbe'nin leverkusen'inden 5 yemiştik. Şu anki takım da o grupta benzer sonuçlar alabilirdi bence. Elemede rangers yerine slaven koprivnica gelmesi lazım tabii.

Gerçek avrupa kupası heyecanından kastettiğin bu değildir bence. Skibbe dönemi rahatlıkla örnek verilebilir yalnız. Hertha, benfica deplasmanları bordeaux eşleşmesi falan muazzamdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt