Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cok iyi bi terimci olarak soyluyorum.. hocayi yerden yere vuracak zaman degil daha lig uzun ve tepedeyiz

hanginize verelim yani bence gokhana

boşver gökhanı fln gerçi daha gençsin okan gelsin o yoksa bilgisayarıma kaydettiğim portekizli ekip gelsin gibi fantezilerin olması doğal, millete biatçı demeden önce kendine bak belhandaya buruğa laf gelecek diye tetiktesin dün yine buruğun önüne siper olduğunu gördüm insan 1 aynaya bakar yaw.

Ben cevaplayim renkdas: Kötü (yani pahali ve tutmayan transferleri (diagne gibi)) yönetim yapiyor, iyi transferleri (yani ucuz ve verim üst düzey olan, taylan gibi) FT yapiyor. Öyle, kabul etmemiz lazim...
Bak cok ciddi diyorum bugun 10m euroyu bize verseler suradan bir ekiple 20 gun icinde 5mDan 2 tane diagneden iyi santrafor buluruz ki burada insanlarin futbol bilgisi falan amator bile degil bizim kulup oyle rezil yonetiliyor iste

Dun icin tek elestirim neden rakip bu kadar geriye yaslanmisken stopere donku cekip hucuma oyuncu almadik(kerem ali yavuz)
Onun disinda yine eldeki kadronun ustune bir futbol oynadik. Malzeme bu

Sen Kalli dönemi avrupa sonuçlarını örnek vermiştin ki helsingborg-austria wieni falan yenemeyip skibbe'nin leverkusen'inden 5 yemiştik. Şu anki takım da o grupta benzer sonuçlar alabilirdi bence. Elemede rangers yerine slaven koprivnica gelmesi lazım tabii.

Gerçek avrupa kupası heyecanından kastettiğin bu değildir bence. Skibbe dönemi rahatlıkla örnek verilebilir yalnız. Hertha, benfica deplasmanları bordeaux eşleşmesi falan muazzamdı.

2. Dönemi Avrupa'da gayet 0'dı.Leverkusen'den 5 yedik diye gittik adamların hocasına çöktük o da fiyasko oldu

Sırf Kalli dönemi değil Lucescu dönemini örnek vermiştim.

Ha Kalli ve Skibbe konusuna gelince, zamanında Derwall ile başlayan altyapı ve planlamalar sonucunda Mustafa Denizli ile Monaco zaferleri ve yarı final. Yine ilk Kalli dönemi sonarsı ertesi sene Hollman ile Manchester zaferi ile 8 takımla oynanan Şampiyonlar Ligine kalarak UEFA'ya statüyü değiştirtmek. Sonra madem iki de bir sadece Kalli dediğim algısı oluşturulmaya çalışılıyor 2. Kalli dönemi de aynı diğer dönemler gibi sonrasında Skibbe (yani 1 sene sonrasında) ile gelen başarılı sonuçlarda zamanında yapılan alt yapı ve planlamalar sonucu gelen mevzular. Ve 2 Kalli döneminde de zaten takım 5 bile yese bu takım olacak görüntüsünü veriyordu ve ertesi sene Kalli olmasa bile taş gibi takım bırakıyordu.

Şu anda ise yıllardır bir takım kurulacak diye bekliyoruz ama nafile, bir şey kuramadığımız içinde Avrupa'da esamemiz okunmayıp lig de de denk gelirse şampiyon olabiliyoruz.

boşver gökhanı fln gerçi daha gençsin okan gelsin o yoksa bilgisayarıma kaydettiğim portekizli ekip gelsin gibi fantezilerin olması doğal, millete biatçı demeden önce kendine bak belhandaya buruğa laf gelecek diye tetiktesin dün yine buruğun önüne siper olduğunu gördüm insan 1 aynaya bakar yaw.
portekizlilerin gelmesi niye fantezi olsun sanki hic yabanci ekiple calismamisiz ayrica belhanda icin mac sonu yazdigim her seyi sen de yazardin yanlis miyim? okan muhabbeti o donem guzel oluyordu ordan surdurdugum bi sey yazilari gorunce citlatiyorum o kadar
aynaya baktim ve bosver dedim ustat!

Sırf Kalli dönemi değil Lucescu dönemini örnek vermiştim.

Ha Kalli ve Skibbe konusuna gelince, zamanında Derwall ile başlayan altyapı ve planlamalar sonucunda Mustafa Denizli ile Monaco zaferleri ve yarı final. Yine ilk Kalli dönemi sonarsı ertesi sene Hollman ile Manchester zaferi ile 8 takımla oynanan Şampiyonlar Ligine kalarak UEFA'ya statüyü değiştirtmek. Sonra madem iki de bir sadece Kalli dediğim algısı oluşturulmaya çalışılıyor 2. Kalli dönemi de aynı diğer dönemler gibi sonrasında Skibbe (yani 1 sene sonrasında) ile gelen başarılı sonuçlarda zamanında yapılan alt yapı ve planlamalar sonucu gelen mevzular. Ve 2 Kalli döneminde de zaten takım 5 bile yese bu takım olacak görüntüsünü veriyordu ve ertesi sene Kalli olmasa bile taş gibi takım bırakıyordu.

Şu anda ise yıllardır bir takım kurulacak diye bekliyoruz ama nafile, bir şey kuramadığımız içinde Avrupa'da esamemiz okunmayıp lig de de denk gelirse şampiyon olabiliyoruz.
Algıyla alakası yok da yakın dönem örnek verildi sandım çünkü ilk Kalli dönemine kadar gideceksek Terim'i konuşurken de 96'ya kadar gidebiliriz aynı şeyleri tartışabiliriz sıkıntı yok.

Lucescu'nun ilk senesi zaten Terim'in bıraktığı avrupa şampiyonu kadroydu. Ikinci senesi komple Luce'ye yazar ama orası doğru kiralıklarla roma-liverpool-barca gibi bir grupta acayip işler yapmıştı.

Bariz eksikliklere ragmen Kayseri maçindan beri kadroya göre iyi futbol oynaniyor.

Dünkü puan kaybindan sonra o maçla alakasi olmayan standard yorumlar tekrar yazilmaya baslandi

Iyi futbolun hakkini veremeyenler, alinan olumsuz sonuc sonra olumsuz sonucu elestirmek yerine baska seyleri elestiriyor/söylüyor. Bir dahaki galibiyette de ayni kisiler ortadan kaybolurlar nasil olsa.

Algıyla alakası yok da yakın dönem örnek verildi sandım çünkü ilk Kalli dönemine kadar gideceksek Terim'i konuşurken de 96'ya kadar gidebiliriz aynı şeyleri tartışabiliriz sıkıntı yok.

Lucescu'nun ilk senesi zaten Terim'in bıraktığı avrupa şampiyonu kadroydu. Ikinci senesi komple Luce'ye yazar ama orası doğru kiralıklarla roma-liverpool-barca gibi bir grupta acayip işler yapmıştı.

Yok renktaş estağfurullah iş sanki Terim - Kalli kıyaslamasıymış gibi görününce doğal olarak o örnekleri verdim. Bir de olaylar sanki maç maç veya sezon bazlıymış durumuna geldiği için. Ama zaten Kalli 2. döneminin ilk senesinde Avrupa'da ortalama bir şeyler yaptıysa da ertesi sene bıraktığı taş gibi takımla Skibbe gibi vasat bir adam da iyi sonuçlar alabildi. Zaten başından beri izah etmeye çalıştığım örneğe sende bu sayede katkı vermiş oldun.

Teşekkürler

Yönetim, ısrar etti Arda'yi al diye.
Yönetim, dagne'yi ve falcao'ya milyonlar verdirdi.
Yönetim, akbaba'ya 4 milyon verdirdi.
Yönetim: Oğulcan, Ömer,fatih,Okan, şener,Jimmy, emre,Babel alınsın diye silah dayadı.
Yönetim,donk ve linnes ile sözleşme uzattı.

Terim, bir tek Luyindama ve Marco aldırdı demi?

Madem her şeye yönetim karar veriyor.
insan, sözünün geçmediği yerde kalmak için neden bu kadar ısrar eder?

Para için mi?
Yoksa uydurduğu element; taraftara söz verdiği için mi?
Yoksa gideceği bir yer kaldığı için mi?

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!
Bunları güzel yazıyorsunuz tabiki değerli fikirler. Hoca her defasında çıkıp isteklerim yerine getirilmedi diyorsa bu yönetim kardeşim bu adamların hepsini bizzat sen istedin,senin isteğinle bir araya getirdik sen başarılı olamadıysan biz ne yapalım,topu sürekli bize atıyorsun neden demiyor. Bunlar bizzat hocanın istekleri mi yoksa hocam senin isteklerini yerine getiremiyoruz bu adamlar var istiyorsan bunlardan seç beğen al mı dendi? İlk önce bunu açıklamaları lazım. Hoca her defasında çıkıp gönül rahatlığı ile isteklerim yerine getirilmedi diyebiliyorsa başkanın da çıkıp nediyorsun kardeşim demesi lazım.

Bariz eksikliklere ragmen Kayseri maçindan beri kadroya göre iyi futbol oynaniyor.

Dünkü puan kaybindan sonra o maçla alakasi olmayan standard yorumlar tekrar yazilmaya baslandi

Iyi futbolun hakkini veremeyenler, alinan olumsuz sonuc sonra olumsuz sonucu elestirmek yerine baska seyleri elestiriyor/söylüyor. Bir dahaki galibiyette de ayni kisiler ortadan kaybolurlar nasil olsa.
Yenilgiden sonrada terimciler kayboluyo ona bakarsan bi gün sonra anca piyasaya cıkıyolar

Bunları güzel yazıyorsunuz tabiki değerli fikirler. Hoca her defasında çıkıp isteklerim yerine getirilmedi diyorsa bu yönetim kardeşim bu adamların hepsini bizzat sen istedin,senin isteğinle bir araya getirdik sen başarılı olamadıysan biz ne yapalım,topu sürekli bize atıyorsun neden demiyor. Bunlar bizzat hocanın istekleri mi yoksa hocam senin isteklerini yerine getiremiyoruz bu adamlar var istiyorsan bunlardan seç beğen al mı dendi? İlk önce bunu açıklamaları lazım. Hoca her defasında çıkıp gönül rahatlığı ile isteklerim yerine getirilmedi diyebiliyorsa başkanın da çıkıp nediyorsun kardeşim demesi lazım.
istekleri yerine gelmiyosa calışmaz bu yönetimle bu kadar basit

Başkan göndersin, isteklerini yerine getirdik başarılı olamadın diye. Terim’in açıklamalarına istinaden bunları söylüyorum.
Başkan gönderse ne olur arkadan iş çevirip yine gelmenin yolunu bulur.
Ne de olsa hesap soran yok enayi de çok.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt