Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyiye iyi, kötüye kötü diyen pek çok insan var ben dahil. Firsatçi olan da var maalesef.

Mesela oyuncu degisiklikler konusunda hoca dunku mactan dolayi elestirildi. Yine gecikti.
Valla herkez öyle degil işte bi körü körüne savunma var bide yapıcı eleştiri var ben terimi eleştiririm ama aynı ölcüde yönetimide eleştiririm hakaret etmeden yada terim futbolu bilmiyo filanda demen ama takıntıları olan ve gecinmesi zor birisi benim kızdıgım yeri geldimi floryadaki agac bile terimden sorulur diye yere göge koyamıyanların kötü giden her şeyi terim haric herkeze yüklemeleri kusura bakma biraz uzun oldu

ffp nanesi yüzünden bonservisli oyuncu alınamadı. bu kadroda kendi payı var mıdır elbette vardır. ama gomis para istiyor diye haber sızdırıp gönderen yönetim. alan, pato, tetteh peşinde koşup son gün diagne'yi alan da yönetim. bir yerde madem kimse alınmıyorsa alın bari durumuna getirmiş olabilirler. hoca bu sezon kiralık oyuncu istemedi bu bir tavırdır bana göre de doğrudur.

gelir gelmez ndiaye yi sattılar ve kimseyi alamadılar.

Başkan gönderse ne olur arkadan iş çevirip yine gelmenin yolunu bulur.
Ne de olsa hesap soran yok enayi de çok.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!
Getirmesinler gerçekten, Terim’in olmadığı dönemler çok başarılı olmamıza rağmen sürekli getiriyorlar.

Valla herkez öyle degil işte bi körü körüne savunma var bide yapıcı eleştiri var ben terimi eleştiririm ama aynı ölcüde yönetimide eleştiririm hakaret etmeden yada terim futbolu bilmiyo filanda demen ama takıntıları olan ve gecinmesi zor birisi benim kızdıgım yeri geldimi floryadaki agac bile terimden sorulur diye yere göge koyamıyanların kötü giden her şeyi terim haric herkeze yüklemeleri kusura bakma biraz uzun oldu

Arada yapıcı bir eleştirini de görelim üstad, geceden beri okuyorum Hıncal Uluç'un köşe yazılarından alıntılar dışında bir yapıcı eleştirine şahit olamadım.

Ne alakası var anlamadım benim bahsettiğim dönemin transferlerini Ergun Gürsoy ile birlikte yapan yöneticimizin birebir anlattığı olaydır. Hoca Tadic'i de istiyor senin bahsettiğin dönemlerde ona yorumun nedir?

Şunu demek istiyorum transfer başarılı olunca Terim aldırdı, olmayınca Abdurrahim suçlu. Bu kafayla bakarsak o zaman başarılı transferi de yönetim yapmış olur, ama ne hikmetse başarı hep Terim'in, başarısızlık yönetimin. Ben de diyorum ki Geçiniz...

Şunu demek istiyorum transfer başarılı olunca Terim aldırdı, olmayınca Abdurrahim suçlu. Bu kafayla bakarsak o zaman başarılı transferi de yönetim yapmış olur, ama ne hikmetse başarı hep Terim'in, başarısızlık yönetimin. Ben de diyorum ki Geçiniz...
Son şampiyon olduğumuz sezon 8 puan da gerideyken alınan-satılan, verimli-verimsiz bütün transferlerin iyi-kötü oyunun, oyuncuların %100 sorumluluğu hocadadır, başarısızlık durumunda tek sorumlu kendisidir ancak olur da şampiyon olursa kupayı alıp evine götürebilir zira %100 sorumluluk bunu gerektirir yazmıştım.

Bu şekilde kabul edildiği sürece sorun yok benzerini bu sene için de yazıyorum akbaba-falcao hatta luyi'nin sakatlıkları çatne transferi, oğulcan-taylan-kerem-etobo falan hepsi hocanın hesabına yazar. Bunların hepsini ve eleştirileri tek başına göğüslemek zorunda ama başarı gelirse de Fatih Terim bir başına kazanmıştır. Bunun ortası yok çünkü. Terim radikal olarak taraftarı bölen bir adam zira.

Apo terimden habersiz bir halt yapmaz terim geldiği günden beri transfer üstüne transfer yaptılar hocanın ağzı kulaklarındaydı her oyuncu geldiğinde kadro şişti çoğu elde patladı para bitti aşk bitti şimdi de terim ne yapsın transfer yapmadılar deniyor

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Topuguna gelse ayak bende kirmizi derdim. Yandan celmeliyor. Sari bence. Fenerli besiktaslilar milletin ayagini baltaliyor sariyi anca goruyorlar
Tamam da Beşiktaş Fener kırmızı görmedi diye bizim kırmızıyı mı aklayalım.

Burada yanlış olan bizim kırmızı görmemiz değil, Fener veya Beşiktaşın kırmızı görmemesi işte.

sent via GSC

Tamam da Beşiktaş Fener kırmızı görmedi diye bizim kırmızıyı mı aklayalım.

Burada yanlış olan bizim kırmızı görmemiz değil, Fener veya Beşiktaşın kırmızı görmemesi işte.

sent via GSC
O baska ben bu pozisyonunda kirmizi olmadigini dusunuyorum. Marcao kirmizi gorseydi birsey demezdim. Bugun abdulkadir parmak ayni hareketi yapti sari gordu.

O baska ben bu pozisyonunda kirmizi olmadigini dusunuyorum. Marcao kirmizi gorseydi birsey demezdim. Bugun abdulkadir parmak ayni hareketi yapti sari gordu.

Bilmiyorum izlemedim Trabzon macini.

Marcao da kasindi gercekten kirmizi icin ikinci yarida. Biraz cok sinirli son dönemlerde, uyarilmasi lazim.

devre arası sigara içememiş ondan sinirliydi

tmg-article_default_mobile;jpeg_quality=20.jpg

hocam seninleyiz senleyiz
sen ne dersen oradayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt