Yardımcılarını donanımlı kişilerden seçmesi lazım hocanın ki her işe kendisi koşmak zorunda kalmaması ve sadece kendi işine odaklanması lazım.
Kulübede artık Ümit, Hasan, Levent gibi antrenörlük yönünden vasıfsız isim görmek istemiyorum. Hocanın her dediğine evet hocam siz haklısınız diyen değil, hocayla beyin fırtınası yapacak yardımcılar lazım kaç kere dedik bunu. Guardiola aptal mıydı veya taktiksel yönden cahil miydi de Arteta ile yıllarca çalıştı? Fatih hocada öyle bir ego var ki maaşallah küçük dağları ben yarattım havasında.
Hocanın kendine çeki düzen vermesi lazım. Bu sezon hocayı hiç inançlı görmedim. Geçen sezon bile o kadar cezaya rağmen hiçbir zaman inancından vazgeçmedi. Ama bu sene alışık olmadığımız bir hoca var.
Ümit, Hasan, Levent'i şutla,
Elmander, Taffarel, Hamzaoğlu'nu getir. Scott Piri gibi adam gibi kondisyoner getir.
Yeni bir hava şart Florya'ya.
Ama hocanın yapacağı şu size söyleyim, bunları tahmin etmek için Nostradamus olmaya gerek yok.
Hoca bu sezon bitti her sene şampiyon olacağız diye kaide yok der Temmuz ayını gösterir, sonra 15 transfer yapılır 15 oyuncu gider, kadro mühendisliği zayıf yamalı bir takım oluşturur. İlk yarıda yine saçma sapan puan kayıpları gelir, Avrupa'dan eleniriz. Bu sefer hoca Ocak'ta farklı takım olacağız der. 3 tane daha çöp aldırır. Takımı adam gibi çalıştırmadığı için sakatlıklar baş gösterir. Sezonu yine düşük bir puanla götürüp, şampiyon olmak için rakiplerin puan kaybetmesini bekleriz. Sonra da Galatasaray ceketimi astım, bir daha katiyen asla der kovulur.