Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öyle şeyler yaşattın ki
uğrunda ölmeye değer

ekibimizin fransız ekolü ile bütünleşmiş yapısını duymak kendinden geçip teklifimizi kabul etmesine yeter diye düşünüyorum.

hatta haim fresco'yu monako'dan devreye girmesi için görevlendirirsek bu işi direkt bitiririz.
yok yahu bu lafı ettiğinde en avrupalısı vardı başımızda o bile kar etmedi

bizim gibi büyük bir kulübü reddetmez diye düşünüyorum.

Liverpool_vs._Chelsea%2C_UEFA_Super_Cup_2019-08-14_04.jpg

Sistemi oturtması 2 sene sürüyor.. 5 hafta sonra beğenmeyen , İmparatoru istiyoruz diyen 20 kişi çıkar forumdan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fena gobek yapmis. Ayak tenisine ara verdi herhal.

Transfer dönemini iyi geçirirsek iyi bir kamp dönemiyle seneye bambaşka bir takım oluruz. Bir kere ulusal maçlar olmadığı için herkes kampta olacak büyük bir avantaj.

gelen başarı sonrası rehavet ve nasılsa su akar yolunu bulur huyu var maalsef. özellikle bu dönemi ve bu senenin başı çok belli etti. denizli maçını asla unutmama o konuda takımın halini. halbuki ilk cl maçında da çok akılcı işler yapıldı.

bu sene böyle gidiyor artık. seneye iki sezon üst üste kötü gitmemek için işi baştan sıkı tutar diye umuyorum.

aksi bir durum olursa sezonu bitirip emekli olabilir

Korona bi bize mı korona rtaş

Takımın ahengi ve momentumu kaçtı koronadan sonra. Sivas maçıyla başladı Türkiye'de bu muhabbet. Fatih hoca insani bir tavır koyarak tedirginliğini belli etti. Ondan sonra maç kazanamadık. Beşiktaş maçı normalde net kazanacağımız bir maçtı örneğin.
Ondan sonra da ara geldi zaten, Fatih hocanın da hastalanması, corona konusunda takımı çok etkiledi. Diğer takımlar pek iplemedi açıkçası biz kadar. Biz tam bir karantina yaptık.

Son 3 sezonda iyi oynadigimiz mac sayisi 20.

Önceki sene cektigimiz süper balli CL grubunda madara olusumuzu ve bu sene grupta gol atabildigimize sevindigimizi saymiyorum bile.

Hocayı dinledim,söylediklerine katılıyorum. Gayet iyi giderken,Korona sebebi ile mental olarak eksiye düştük. Kırık,bağ kopuğu vs ile bu kadar oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Covid öncesi oynanan futbol iyiydi, aksini iddia eden art niyetli ezik. Lakin sezonun ilk yarısındaki oynanan kötü futbolun sorumlusu da hocamızdır.

Kotu kadro planlama yüzünden verdik

Bu sezon çok eleştirilmeyi hak etti özellikle ilk yarı ama bu müthiş bir hoca olduğu gerçeğini değiştirmez. Tsliler bile hoca farkı falan yazarken bizimkilerin bu kadar gömmesi beni rahatsız ediyor.

Belhanda,feghouli,lemina,falcao,saracchi. Bunları hemen şutlamaya bak yoksa yine şampiyonluk hayal.ahmet,selcuk gibi çöpleri saymıyorum bile

Bu sezon çok eleştirilmeyi hak etti özellikle ilk yarı ama bu müthiş bir hoca olduğu gerçeğini değiştirmez. Tsliler bile hoca farkı falan yazarken bizimkilerin bu kadar gömmesi beni rahatsız ediyor.

trabzonluların skor işine geliyorda ondan

ilk yarı oyunun hakimiyeti tamamen bizde iken soyunma odasında oyunculara ne dedinde ikinci yarı ilk 5 dakika hiçbiri ayağında top tutmadı çok merak ediyorum.

Hocayı dinledim,söylediklerine katılıyorum. Gayet iyi giderken,Korona sebebi ile mental olarak eksiye düştük. Kırık,bağ kopuğu vs ile bu kadar oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Muhtemelen 60 puani gecemeyecek, ligin ilk yarisini 27 puanla tamamlamis, sezon boyu 3 net mac oynamamis, kondusyon eksiklgi yuzunden her mac bir sakat veren bir takim icin niye hocayi suclayalim yahu! Tabiki suclu taraftar!

Sosyal medyada burası dışında hocanın gitmesini isteyenler az.O Twitter-İnstagram gibi yazanların da profiline girince hangi takımı tuttuğunu anlayabiliriz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt