Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok yahu bu lafı ettiğinde en avrupalısı vardı başımızda o bile kar etmediekibimizin fransız ekolü ile bütünleşmiş yapısını duymak kendinden geçip teklifimizi kabul etmesine yeter diye düşünüyorum.
hatta haim fresco'yu monako'dan devreye girmesi için görevlendirirsek bu işi direkt bitiririz.
bizim gibi büyük bir kulübü reddetmez diye düşünüyorum.
![]()

yok yahu bu lafı ettiğinde en avrupalısı vardı başımızda o bile kar etmedi
gelen başarı sonrası rehavet ve nasılsa su akar yolunu bulur huyu var maalsef. özellikle bu dönemi ve bu senenin başı çok belli etti. denizli maçını asla unutmama o konuda takımın halini. halbuki ilk cl maçında da çok akılcı işler yapıldı.
Korona bi bize mı korona rtaş
Bu sezon çok eleştirilmeyi hak etti özellikle ilk yarı ama bu müthiş bir hoca olduğu gerçeğini değiştirmez. Tsliler bile hoca farkı falan yazarken bizimkilerin bu kadar gömmesi beni rahatsız ediyor.
Muhtemelen 60 puani gecemeyecek, ligin ilk yarisini 27 puanla tamamlamis, sezon boyu 3 net mac oynamamis, kondusyon eksiklgi yuzunden her mac bir sakat veren bir takim icin niye hocayi suclayalim yahu! Tabiki suclu taraftar!Hocayı dinledim,söylediklerine katılıyorum. Gayet iyi giderken,Korona sebebi ile mental olarak eksiye düştük. Kırık,bağ kopuğu vs ile bu kadar oluyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çimşir'e laf atıyorlar biraz Terim gibi hocamız olsa şampiyonduk diye.trabzonluların skor işine geliyorda ondan
Rtaş hayat bu belki trabzon sampiyonlugundan sonra terim tsnın basına gecerÇimşir'e laf atıyorlar biraz Terim gibi hocamız olsa şampiyonduk diye.
Bu sezon çok eleştirilmeyi hak etti özellikle ilk yarı ama bu müthiş bir hoca olduğu gerçeğini değiştirmez. Tsliler bile hoca farkı falan yazarken bizimkilerin bu kadar gömmesi beni rahatsız ediyor.
Çimşir'e laf atıyorlar biraz Terim gibi hocamız olsa şampiyonduk diye.