Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onyekuru gidince sol kanatsiz kalan hoca

1593682668239.webp

foto @serkan şafak beye aittir.

selcuk-caner-arda gibi oyuncularin transfer edilmesini isterse sezon ortasinda 8.falan oluruz, bitmeden kovulur. o oyunculari alan yönetim ibra edilmez. komple yönetim ve terim yok olur.

selcuk-caner-arda gibi oyuncularin transfer edilmesini isterse sezon ortasinda 8.falan oluruz, bitmeden kovulur. o oyunculari alan yönetim ibra edilmez. komple yönetim ve terim yok olur.

Bu tarz heriflerden birkaç tane getirirse büyük ihtimal son 3 sezondaki oyundan daha iyisini oynatır. Hocamızın isimli oyuncudan verim alma konusunda taktiksel olarak yetersiz olduğunu, düşük profilli, bilhassa yerli oyuncuları aldığındaysa suyunu çıkartana kadar faydalandığını kabul etmek gerek. Falcao gibi adamı binbir uğraşla getirip her maçta 2'şer pozisyona sokamamaktansa, kıçını yırtan Caner'in 20 ortasından 2'sine kafa vurdurduğu bir kaos futbolunu tercih ederim Terim'le. Gönül ister ki hocamız getirdiklerinin götürdüklerini en azından maddi olarak karşılamadığını anlayıp kenarıya çekilsin ama milli takım boşta olmadığı için İmparatorumuz adına en iyi çalışma ortamını tehsis etmek durumundayız. İlla bu yolda devam edeceksek de 3 yıldır oynadığımız kabız futbolu yerine Fatih Terim'in askerleriyle oynatacağı kaos futbolunu 10 kere tercih ederim.

Trabzon macinda puan kaybedersek Onyekuru yok diye zirlamaya baslar.

Her turlu o pic trabzonu yenmemiz lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt