Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 2 yilda oynamadan sampiyon olduk. Akilda kalan 3 iyi macimiz yok. Basaksehir'in basinda kus beyinli bir teknik adam olmasaydi bu yil 3'uncu sampiyonluklarini aliyolardi.

Bu kadar basit olacağını düşünmüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sakatligina da suna da bunada baslarim

okan
Linnes Emil Marcao Saracchi
Sekidika Seri Donk Ömer
Falcao Emre

Oynamasan defol. Falcao da sakatlanirsa yine siktirsin

Bu ekonomi ve bu pandemi içinde göndermek,yarar değil zarar verir.

nasıl oluyorsa gelirken de bu kadar çok para harcandıysa ancak terim gelmeli diye gelmişti

her şartta kendisine bir yol bulunuyor

Bu kadar basit olacağını düşünmüyorum.

Aynen bu kadar basitti. Avci o kadar kus beyinliydiki Adebayor gibi bir forveti kulubede oturttu gecen yil. Ligin ilk yarisinda alinan 27 puanindami sorumlusu pandemiydi? Gecelim efendim gecelim. Futbol oyunu gecmisle oynanmiyor. Caga ayak uyduracaksin. Her meslekte oldugu gibi teknik adamlikta hergun calisacak arastiracak kendini gelistireceksin.

Son 2 yilda oynamadan sampiyon olduk. Akilda kalan 3 iyi macimiz yok. Basaksehir'in basinda kus beyinli bir teknik adam olmasaydi bu yil 3'uncu sampiyonluklarini aliyolardi.

oynamadan sampiyon olmak nedir ya. Kim kime oynamadan sampiyonluk veriyor. Ac 2 sezondaki derbileri 17de 15lik serinin maclari izle hangisinde kotu oynamisiz.

nasıl oluyorsa gelirken de bu kadar çok para harcandıysa ancak terim gelmeli diye gelmişti

her şartta kendisine bir yol bulunuyor

Evet bulunuyor çünkü her zorda kapısı çalınıyor.

Aynen bu kadar basitti. Avci o kadar kus beyinliydiki Adebayor gibi bir forveti kulubede oturttu gecen yil. Ligin ilk yarisinda alinan 27 puanindami sorumlusu pandemiydi? Gecelim efendim gecelim. Futbol oyunu gecmisle oynanmiyor. Caga ayak uyduracaksin. Her meslekte oldugu gibi teknik adamlikta hergun calisacak arastiracak kendini gelistireceksin.

Evet kendini geliştireceksin,tekrar söylüyorum bu kadar basit düşünmüyorum.

umarim hakemi suclamaz

Daha onceki basarilar nasil hocaya yazarsa, bu seneki basarisizlik ona yazar. abuk sabuk oyuncular transfer ettik. nerdeyse hiçbiri fayda saglamadi. Taraf istiyor diye oyuncu alinmayacagini tekrar tastik ettik.

bu maç tamamen fegulinin suçudur.Hala terime bok atıyorsunuz.Elinde forvet yoktu en iyi savunmacımız kalecimiz sakatlandı.Valla gerçekten namkörsünüz

Geldiği günden beri istemiyorum kendisini. Şansa bala oyuncu çıkarıp taktik teknik olmayan bir td kendisi. Duygusal olarak evet seviyoruz ama profesyonellik varsa kusura bakmasın 3 senede toplasan 10 maç çatır çatır oynatmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt