Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1593979482709.webp

Her maç kırmızı kart görmüşsün, Rize ve Antep maçı ortada. Başakşehir maçı gayet iyiydi takım ki burda 3-0 4-0 biter bile diyorduk.
FUTBOLCUN SENİ SATARSA YAPACAK BİR ŞEY YOK.
Hocanın en büyük yanlışı yanına doğru düzgün bir yardımcı antrenör almamasıydı.

oynamadan sampiyon olmak nedir ya. Kim kime oynamadan sampiyonluk veriyor. Ac 2 sezondaki derbileri 17de 15lik serinin maclari izle hangisinde kotu oynamisiz.
Hicbir maci kacirmam. Arena'da yillardir ezdigimiz Besiktas'i ezmek disinda rahat macimiz yok. Futbolu seyirci gaziyla oynadigimizda 3 yilin sonunda pandemi sayesinde net bir sekilde gorundu. Deplasmanda zaten eziliyorduk. Artik evdede eziliyoruz.

Adam 8 şampiyonluk kazanmış 8 başka takım taraftarları olsa bırakın eleştirmeyi tövbe haşa Allah gibi tapardı adama.Cidden anlamıyorum sizi.

Hoca sampiyon yapinca yildizlar yapti oglum sans rakipler kotuydu. sampiyon olamayinca hoca taktik bilmiyor. Ilk basta bir karar verin bir takim sampiyon olsa da olmasa da kim sorumlu? Kendi icin de tutarli ol
bunların çoğu futbol cahili bunlar terimde sadece gaz varya taktik yok yaee diyenler.Ulan gazla 8 şampiyonluk kazanırlır mı

gelirken biz değil o zordaydı

kovulmuştu ve bir tane bile talibi yoktu

Bizim kulübün ve taraftarın başı ne zaman sıkışsa,Fatih Terim diye tezahürat yapar. Önce bundan vazgeçilip kendi göbeğimizi kesmeyi öğrenmemiz lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim t.direktörlüğü bırakamaz adam göz önünde olmak istiyor bıraksa 2-3 seneye adım unutulur korkusu var. Şansızlığımız milli takımda şenol var oraya gidemez tff başkanı olmak istese hükumetle arası açık hazır ultraslan gibi biatçı taraftar grubu ve bizim yönetim gibi zavallı bir yönetimi bulmuş kazığı çakar bir yere gitmez

Adam 8 şampiyonluk kazanmış 8 başka takım taraftarları olsa bırakın eleştirmeyi tövbe haşa Allah gibi tapardı adama.Cidden anlamıyorum sizi.
Ilk 4'u disinda emek verdigi tek sampiyonlugu yok. O olmasada diger 4 sampiyonluk baska teknik adamlara nasip olurdu. Nitekim onsuzda alinan 4 sampiyonluk var son 20 yilda. 96-2000 arasi yaptigi islerin ekmegini yiyor 20 yildir, sifir cabayla.

Covid oncesi oynanan futbol iyiydi, puan kaybettigimiz maclari kacirilan gol sanslari yuzunden kaybetmistik. O yuzden 2 sene top oynamiyor lafi ezik art niyetlilerin lafidir. Ancak Covid suresinde cok fazla bi halt yapmadigi belli. Obur takimlarin azmi ve hirsini gorunce Covid bir bahane olmamali.

Hoca kadro planlama ve oyunculari hazirlama konusunda eksik kaliyor. Covid yuzunden kaybedilen momentum, beyinsiz oyuncular ve hakemler olmasa bile burada hocanin hatalari var. Bunca sampiyonluklar kazanmis en son sampiyonlugu kazanmis adamin 1 sezonu heba etme hakki vardir bana göre. Lakin ertesi sezon da böyle olursa, ......

Övdün mü gömdün mü? :))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudoru, Ikincisi. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt