- 4 Ağustos 2009
- 91.182
- 72.761
- 5.358
Faiz lobisinin işi bunlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inshallah 3milyon avroyu guzel harciyorsundur milanoda felan.
hakem öder.Hocanin sucu yok diyorsunuz ama sonuc olarak biri bedel ödemesi gerek, ya yönetim yada teknik ekip , birileri bu bedeli ödeyecek.
Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
metin oktayın bütün maçlarını mı izledin neye göre en büyük o.Bursada teknik drektörlük yaptı 7. hafta kovuldu.Bir taraftada seni belkide Galatasaraylı yapan hayal edemeyeceğin başarılar kazandıran İmparator var.Şunu da söyleyeyim Benim için kimse Galatasaraydan üstün değildir.Hiç bir kişi ama Galatasaray denildiğinde Akla ilk Gelen isim Fatih Terimdir bunuda bilAlaturka düşünmeyi bırakın terim bize 8 şampiyonluğu gazoz kapağı alarakmı kazandırdı. Fatih Terimi terim yapan GALATASARAY dır. Bırakın kişileri. Büyük olan Galatasaray gerisi gelir geçer. Benim için efsane Metin Oktaydır. Yinede Galatasaraydan büyük değildir kimse. Bırakın gerçekten duygusal takılmayı. Günümüz futbolu profesyonel olmayı gerektirir.
Nasıl yani renktaş anlamadım2.yari efsane top oynuyorduk. hocayi elestirebiliriz ama yasayan efsanene hakaret etmeye istifa demeye gerek yok. Baska takimlarda 1 sampiyonlugu olan adamin heykelini dikecek noktaya geliyor adamlar.
istifa et diyenler büyük olasılıkla febeli yada bejekelidir.Malum Terim alayının anasını ağlattı2.yari efsane top oynuyorduk. hocayi elestirebiliriz ama yasayan efsanene hakaret etmeye istifa demeye gerek yok. Baska takimlarda 1 sampiyonlugu olan adamin heykelini dikecek noktaya geliyor adamlar.
İstifa diyen herkes gitsin başka takımı tutsun. Bu sezon takımın başına gelenler + bu beceriksiz yönetimi de sayarsak herhangi bir hoca olsa şu an küme düşüyorduk. Takımın sahasına bir roket düşmediği kaldı. Takımın zaten IQ ve fizik seviyesi ortada. Ligin en iyi top oynayan en cenabet takımıyız.
Nasıl yani renktaş anlamadım
hocaya istifa etmeli diyemez miyiz?
hangi takımı önerirsinizİstifa diyen herkes gitsin başka takımı tutsun. Bu sezon takımın başına gelenler + bu beceriksiz yönetimi de sayarsak herhangi bir hoca olsa şu an küme düşüyorduk. Takımın sahasına bir roket düşmediği kaldı. Takımın zaten IQ ve fizik seviyesi ortada. Ligin en iyi top oynayan en cenabet takımıyız.