- 3 Temmuz 2012
- 139.856
- 88.144
- 5.338
destekleyenler bjklılerdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
istifa et diyenler büyük olasılıkla febeli yada bejekelidir.Malum Terim alayının anasını ağlattı
Fatih Terim kupalara ambargo koyarken Süper Lig'e göre bile ortalama bir ön libero olan Hüseyin hoca oldu da Terim'e bugün 3 posta dayak atti resmen.Çimşir denilen yetersiz bile ders verdi.Varın gerisini siz düşünün.
Ben kadroyu temizleyerek yerlerine scout transferiyle başarılı olabileceğimi düşünüyorum. 2.yarıdaki oyun umut verdi fakat değişim şart. Hem kondisyon ekibinde hem de kadroda.He yani hoca bu oyuncuları istemedi. Peki eyvallah istememiş olması bu oyuncuların kaliteli olduğu gerçeğini değiştiriyor mu? İstememiş olması sezon başı en güçlü kadronun Galatasaray'da olduğu gerçeğini değiştiriyor mu? Yok yani niye savunuyorsunuz ki anlamıyorum anasını belledi işte takımın seneyede kalsın yine şampiyon olamicaz söylüyorum ben sana.
hepsi yabancı hoca alman ekolü hayali kursun okansız hayali kursunKazacağız üstadım.
Biz ölene kadar derken bazıları şaka,komedi sanıyor olmalı.
8 de kapanır 18 de diyememis mi bu defaFatih Terim: "Sevgili Galatasaraylılar, bizi bu sene affedin."
Fatih Terim kupalara ambargo koyarken Süper Lig'e göre bile ortalama bir ön libero olan Hüseyin hoca oldu da Terim'e bugün 3 posta dayak atti resmen.
Fatih Hoca ne hallere düstün? Yeni yetmelere bile ezdiriyorsun bizi.
geyik dediğin geyik değil gerçek o.Adamlar bilerek Jardele pas atmadı bu ve o şerefsiz euro belezoğlu denen hain.Yalan mı
Gelirde simdi degil, Terim hocaligi birakirsa ozaman gelir. 2021 de basakcity de kontrati var.
destekleyenler bjklılerdır
Tamam temizlesin bakalım imparator. Seneye inşallah sen haklı çıkarsın. Ama benim umudum yok, bu adam bizi şampiyon yapamaz seneye. Fragmanda belli ligin başında ilk puan kaybında ceza alacağını bildiği halde KONUŞUR. 5 6 maç ceza alır, devre arası neşter muhabbeti vs vs.Ben kadroyu temizleyerek yerlerine scout transferiyle başarılı olabileceğimi düşünüyorum. 2.yarıdaki oyun umut verdi fakat değişim şart. Hem kondisyon ekibinde hem de kadroda.