Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
destekleyenler bjklılerdır

istifa et diyenler büyük olasılıkla febeli yada bejekelidir.Malum Terim alayının anasını ağlattı

Abi siz dalga mı geçiyorsunuz? Şu an başka bir hoca olsa tekme tokat kovulmuştu. Fatih terim diye kovulmuyor zaten. İnsanlar eleştirmesin mi bide? Sene başı bu kadro kurulduğunda 20 puan farkla şampiyon oluruz deniyordu. Rakiplerimiz Barcelona falan da haberimiz mi yok? Sivas Ziya Erdal’la Caner osmanpaşa ile üstümüzde. Trabzon Kamil Ahmet ile oynuyor. Sene boyunca dalga geçtiğimiz fener ile aramızda 2 puan var. Corona corona diyoruz adamlar coronadan önce de üstümüzdeydi. Şampiyonlar ligindeki rezilliğe hiç girmiyorum bile. Ama tabi eleştirmek yasak fenerli falan oluyoruz

Okan hocamın 2021de geleceğini bilsem terime bir sene daha katlanabilirim. Sayili gün gecer sabrederiz.

hoca yaptığı değişikliklerle gelecek sezonun hazırlığını yaptığını belli etti zaten kulübede Fatih Terim hırsı yoktu ilk iki hesapları yaptığını falan sanmıyorum UEFA bileti alıp yeni takımla devam etmek niyetinde sezon sonu yine bir sirkülasyon olacak gibi

Çimşir denilen yetersiz bile ders verdi.Varın gerisini siz düşünün.
Fatih Terim kupalara ambargo koyarken Süper Lig'e göre bile ortalama bir ön libero olan Hüseyin hoca oldu da Terim'e bugün 3 posta dayak atti resmen.

Fatih Hoca ne hallere düstün? Yeni yetmelere bile ezdiriyorsun bizi.

He yani hoca bu oyuncuları istemedi. Peki eyvallah istememiş olması bu oyuncuların kaliteli olduğu gerçeğini değiştiriyor mu? İstememiş olması sezon başı en güçlü kadronun Galatasaray'da olduğu gerçeğini değiştiriyor mu? Yok yani niye savunuyorsunuz ki anlamıyorum anasını belledi işte takımın seneyede kalsın yine şampiyon olamicaz söylüyorum ben sana.
Ben kadroyu temizleyerek yerlerine scout transferiyle başarılı olabileceğimi düşünüyorum. 2.yarıdaki oyun umut verdi fakat değişim şart. Hem kondisyon ekibinde hem de kadroda.

Berbat takım planlamasıyla şampiyon olamamamızın baş sebepleri hoca ve Göksel Gümüşdağın önünde eğilip büzülüp ceket ilikleyen yönetimdir.

Ha ona rağmen ikinci yarı transferlerle ve hocanın da bir miktar toparlamasıyla bir seri yakaladık. Pandemi olmasaydı tüm bu rezilliklere rağmen yine de çok rahat bir şampiyonluk alabilirdik.

Pandemi sonrası oyuncuların rezil bir şekilde dönmesi, hocanın hakimiyeti kaybetmesi, cezalar, saçma sapan sakatlıklar derken ağır şekilde çakıldık.

geyik dediğin geyik değil gerçek o.Adamlar bilerek Jardele pas atmadı bu ve o şerefsiz euro belezoğlu denen hain.Yalan mı

Bence abartı. Öyleyse bile geleceğe bakıyorum ben. Terim'in oyuncu değişikliklerinden, Belhanda sevgisinden ve ilk yarı az puan toplamasındanmemnun değilim. 7. olursak toplu bir değişim şart.

Gelirde simdi degil, Terim hocaligi birakirsa ozaman gelir. 2021 de basakcity de kontrati var.

Avcı'nın da vardı yanlış değilsem bjkye gitti.

Ben kadroyu temizleyerek yerlerine scout transferiyle başarılı olabileceğimi düşünüyorum. 2.yarıdaki oyun umut verdi fakat değişim şart. Hem kondisyon ekibinde hem de kadroda.
Tamam temizlesin bakalım imparator. Seneye inşallah sen haklı çıkarsın. Ama benim umudum yok, bu adam bizi şampiyon yapamaz seneye. Fragmanda belli ligin başında ilk puan kaybında ceza alacağını bildiği halde KONUŞUR. 5 6 maç ceza alır, devre arası neşter muhabbeti vs vs.

çar çakal doluşmuş
gördüğü ne varsa hocayla
hala konuşuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt