Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene için çok laf edilir de pandemi baştan başa bir olay, sonrasındaki sakatlıkların da açıklaması yok. Avrupa'da olmamayı kabul edemesem de yapacak bir şey yok.

Tek sıkıntım Tudorun kurduğu kadro dağıldıkça takım da dağılmaya başladı.
Tudor denen gömlek markası 40 milyon euroluk bonservisli bi takım kurdu.Ffp varken kiralık veya az bonservisli oyunculara yöneldik.Forvetsiz Şampiyonlar Ligi'ne başladık.Devre arası hoca Alan-Pato-Tetteh'i istedi yönetim alamadı ve son gün Diagne'yi beğensem de 13 milyon euro harcandı.2,5 senede 2 şampiyon almış formda olan bi hocamız var.Ffp bitiyo diyolar gelecek sene.Bonservisli kuracağı kadro inşallah bize 5. yıldızı ve Avrupa maçlarında başarılı olmayı sağlayacak..

hocayı severiim ama sene başı ve sonundaki rezillikler kabul edilemez

Sezon başlamadan söyleyim, başladıktan sonra pembe hayallerle yaşayan arkadaşlarla tartışmak istemiyorum. Ilk 6-8 hafta saçma puan kayıpları, bir taraflarından uydurdukları "deplasman fobisi", içerdeki maçlarda bile doğru dürüst pas yapamayan-hızlı oyuncu olmadan pozisyon üretemeyen bir takim olursa postalanmalı. Hatta sezona bunlar düşünülerek girilip bir TD akılların bir köşesinde durmalı. Böyle devam ederse geçen seneden daha kötü durumda oluruz bunu biliyorum. Umarım toparlarsın Terim. Takım kötü durumdayken yazmak gibi bir adetim yoktur. Iyi zannedilirken eleştirir, kötüyken susarım. Umarım maç izleyebileceğimiz bir takım çıkarırsın önümüze.

fatih terimin en sevdiğim yönlerinden birisi açık olmasıydı ama o da bu dönemde sessiz. Geçen sene IG TV'den falan 8-10 dakikalık videoda her şeyi anlatıyordu. Çıksın yine anlatsın. Bir çok muallak şey var. Planlar açıklansın. Haftaya sezon açılacak bizde ama ne transferler belli, ne gidenler.

Yaşlandı artık.
25-26 yaşındaki Falcao beklentisini nasıl 34'lük Falcao veremiyorsa; hoca da öyle.

70 yaşına merdiven dayamış bir insan için senede 50-60 maç zor. Hani dünyanın en iyi hocası bile olsa zor olurdu. Onca deplasman, büyüklü küçüklü onca maça aynı derece motivasyon sağlamak, taktiksel olarak kafa yormak, takımın gelecek planlarını yapmak... Bunların hiçbirini yapabileceğini zannetmiyorum. Zaten uzun süredir yapmıyordu, öyle bir derdi de yoktu da, bundan sonra istese de yapamaz. Yol yakınken bıraksaydı daha iyi olurdu.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

70 yaşına merdiven dayamış bir insan için senede 50-60 maç zor. Hani dünyanın en iyi hocası bile olsa zor olurdu. Onca deplasman, büyüklü küçüklü onca maça aynı derece motivasyon sağlamak, taktiksel olarak kafa yormak, takımın gelecek planlarını yapmak... Bunların hiçbirini yapabileceğini zannetmiyorum. Zaten uzun süredir yapmıyordu, öyle bir derdi de yoktu da, bundan sonra istese de yapamaz. Yol yakınken bıraksaydı daha iyi olurdu.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ancelotti bile gün geçtikçe itibar kaybediyor. Everton'da bile yapamadı. Bizim ülkemizde hala şenol güneş,fatih terim en büyük hocaysa ülke futbolundaki sorunu siz tahmin edin.. Mustfa denizli bile bu seneye kadar üst düzey takımlarla hep ismi geçen biriydi.

Bana göre pl'den bile iyi yönetilen bundesliga'da hocalar ortalama 40-45 yaşında.

Fatih terim kalmasın demiyorum ama yanına sportif direktör veya çok çalışkan bir yardımcı koymak şartıyla. Dediğin gibi bu sezonu kaldırması çok zor.

Hocanın yapacagi tek sey seneye okani yardimci olarak alip takimi ufaktan ona emanet etmesi. Bu sene ve seneye bizimle olmalı imparator

F A T I H T E R I M

tekne sürüp torun seveceği yaşta maalesef gs teknik direktörlük makamını işgal etmekte nasıl bir para hırsıymış bee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt