Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah be hocam, kaç yıldır aynı oyun aynı sonuç geçen dönemde şampiyonlar liginden aynı şekilde elendin.

Takımın 90dk. Bir tane düzgün şutu yok kaleye, atak organizasyonu yok iki stoperin kendi yarı sahasında sağ sola pas yapmasına oyun kontrolü bizdeydi diyorsun. Bellanha,Diagne gibi ruhsuz isteksiz oynayan oyunculara nasıl tehamül ediyorsun.Feghouli,Babel,Falcao gibi dirençsiz oyuncularla bu iş olmaz. Ne var hırslı,istekli altyapıdan genç oyuncular oynatsan valla şu rangersı daha zorlardı.

Şu taraftar fazla şey değil mücadele eden,hırslı, istekli oyuncular görmek istiyor kaybetsek de gerisi önemli değil.Takım geriye düşüyor bir tane reaksiyon yok son 10dk. doldur boşalt bile yapamıyor rakibi biraz olsun zorlayamıyor.Eskiden kaybederken bile ortalarla doldur boşaltla ceza sahasında tehlike olurdu.Biz oyun yönünü değiştirene kadar dünya etrafında 3 tur atıyor.

Fatih hoca tamam ligde bir şekilde iyi götürüyor (gerçi son 2 sezon kötüydü) ama Avrupa maçlarından anlıyoruz ki hoca buraların seviyesinde değil artık. Futbol başka oynanıyor buralarda. Rangers gibi 3. sınıf takım bile bizi ezdi. Es kaza Liverpool, Bayern gelse bjknin rekorunu kırarız. Allahtan ŞL'ye gitmedik bu kadro ve bu oyunla yine kötü şeyler denerlerdi üzerimizde. Fatih hoca da bu durumdan çok da rahatsız değil anlaşılan çünkü kendisini geliştirmiyor. Klopp'un çalışma azminden, sürekli futbolu yenileme isteğinden bir şeyler kapması lazım. Çünkü oynattığı futbolla bu seviyelerde başarılı olması zor.
Guzel kardesim senin iq seviyen kac? Liverpool dedigin takimla bizim aramizda daglar var. Kimi neyle nasil kiyasliyorsun. O takimlarin gelirlerleri verdikleri maaşlar bonservis yönetim anlayisi kur farki. Bu iki takimin adinin ayni cumlede yazilmasi bile hata. Turk taraftarlar olarak kendiniz dev aynasinda görmeyi birakin bjk rio aveye alanya rosenborga elendi. 3 takimin elenmesi tesaduf mu sence? Ortada cok buyuk basarisizlik vasatlik ve beceriksizlik var ve bu fatih hocanin gidip gelmesiyle degismez

Guzel kardesim senin iq seviyen kac? Liverpool dedigin takimla bizim aramizda daglar var. Kimi neyle nasil kiyasliyorsun. O takimlarin gelirlerleri verdikleri maaşlar bonservis yönetim anlayisi kur farki. Bu iki takimin adinin ayni cumlede yazilmasi bile hata. Turk taraftarlar olarak kendiniz dev aynasinda görmeyi birakin bjk rio aveye alanya rosenborga elendi. 3 takimin elenmesi tesaduf mu sence? Ortada cok buyuk basarisizlik vasatlik ve beceriksizlik var ve bu fatih hocanin gidip gelmesiyle degismez
ali kardesım senın iq seviyen kac bugün yenıldıgımız ranqers ile bizi nasıl kıyaslıyorsunda hocayı savunuyorsun.
Kimi neyle nasil kiyasliyorsun. O takimlarin gelirlerleri verdikleri maaşlar bonservis yönetim anlayisi kur farki. Bu iki takimin adinin ayni cumlede yazilmasi bile hata. Turk taraftarlar olarak kendiniz dev aynasinda görmeyi birakin bjk rio aveye alanya rosenborga elendi. 3 takimin elenmesi tesaduf mu sence? Ortada cok buyuk basarisizlik vasatlik ve beceriksizlik var ve bu fatih hocanin gidip gelmesiyle degismez

reis verme falcaoya 58 milyon sen de elindekini adam gibi kullan 13e cagneyi alma yav
dev aynası falan doğru diyon da bunları da yapma yani silah dayatmıyolar kafana

ali kardesım senın iq seviyen kac bugün yenıldıgımız ranqers ile bizi nasıl kıyaslıyorsunda hocayı savunuyorsun.
Kimi neyle nasil kiyasliyorsun. O takimlarin gelirlerleri verdikleri maaşlar bonservis yönetim anlayisi kur farki. Bu iki takimin adinin ayni cumlede yazilmasi bile hata. Turk taraftarlar olarak kendiniz dev aynasinda görmeyi birakin bjk rio aveye alanya rosenborga elendi. 3 takimin elenmesi tesaduf mu sence? Ortada cok buyuk basarisizlik vasatlik ve beceriksizlik var ve bu fatih hocanin gidip gelmesiyle degismez
Sahada feghouli falcao babel gibi sozde yildizlar olursa hayduk spliti elemen bile surpriz. Onlarin oyuncularinin bir hedefi amaci var bizimkilerinin ici gecmis umrunlarinda degil goruyoruz sahada

Rio Ave denen takım bizim takımdan iyi takım mı veya bütçesi bizden daha mı fazla da beşiktaşı eliyor, Milan'ı son anda kaçırıyor? Rangers'tan pahalı takımımız var da ne oldu? Yine elendik. Her şey bütçe değil güzel kardeşim. Ben Liverpool'u yenelim demiyorum ama bir zahmet 3. sınıf takımı Rangers'i falan da yen. Rangers'i yenemeyen takımın hocası ŞL kupasını almaktan bahsediyor. Komedi.

Rio Ave denen takım bizim takımdan iyi takım mı veya bütçesi bizden daha mı fazla da beşiktaşı eliyor, Milan'ı son anda kaçırıyor? Rangers'tan pahalı takımımız var da ne oldu? Yine elendik. Her şey bütçe değil güzel kardeşim. Ben Liverpool'u yenelim demiyorum ama bir zahmet 3. sınıf takımı Rangers'i falan da yen.
Dunyada futbolu bilmeyen ulke kalmadi turkiye haric. Herkes dimanik hizli genc takim kuruyor. ben liverpoolla kiyaslanmasina karsi yazdim. Tabiki de bu butceyle rio aveyi ve rangersi elemen degil rahat elemen lazim ama orada buyuk beceriksizlik yonetememe mevcut

Hoca beni hayal kırıklığına uğratıyor ama gitse ne olacak? Gelen yabancı adam Ömer, Kılınç, Sekidika, Oğulcanla falan şov mu yapacak? Başımızda akbaba gibi bekleyen tff, rakipler, medya, mhk ile tek başına savaşabilecek mi? Yapabilecekse FT gitsin yarın gelsin başlasın.

Bu mantıkta çok yorum görüyorum
Allah geçinden versin Terim öldüğünde ne yapacağız kulübün kapısına kilit mı vuracağız?
Bu devranda işler hep böyle yürüyor futbol savaş gibi bir sey bizim ülkede
Terimsiz basa çıkılamayacaksa bir şeylerle Terimden sonra kulübü kapatmak gerek.

Kadroyu kim kuruyor canim Kardesim.
Türk Futbolu cok kötü ve dahada kötüye gidiyor.
Zor zamaninda kasaya parami birakti Imparator ?

Adamim yaptigi Transferlere bi bak.
Aldigi hangi oyuncu bize kar olarak geri geldi.
Takimi oynatan kim ve kadroyu kuran kim.

Hic mi altyapiya yatirim yapilmaz, hangi yok bu oyuncular kötü, yok Transfer yapamiyoruz diyoruz hep.
Ozaman git altyapidan yapistir oyuncu!
Yokmu bul getir.

Söyle birsey var , Fatih Terim herzaman kendi ekibini getirir ve götürür, herseye kendini karar verir.

Biz yönetime salliyoruz, oyunculara salliyoruz ama Imparatorun sucu o kadarda büyük bu konuda.

Bizim yaptigimiz sey cok belli, Traftarda herzaman yiyior.
Para 50 Mio € - Ozaman 55 Mio € harcayip Sampiyon oluyoruz Ligde.
Gelir ve Gider kaliyor 0.
Avrupada babayi veriyorlar bize, 1 Puanla ve 1 Golle veda ediyoruz!
Eyvallah Sampiyon yapti ve yapiyor oraya lafim yoktur ama artik bunlar bitti, Avrupada Para var ve görüyorsunki senelerdir Galatasaray bi bok yapmadi, sadece Türkiyede Sampiyonluk pesinde kosuyoruz.

Birde söyle birsey var hep FFP diyoruz ama Fatih Terimin hic mi sucu yok ?
Nezaman bir oyuncu getirdi kendisi 2 Mio alip 10/20ye sattik ?

Simdi Marcao var ve o gitse yerine Adam bile yok ...
Emin Bayram diyorduk yok oldu.
Ali Yavuz diyorduk Ben görmedim daha.

Demek istedigim belli artik zamani geldi ..

Simdi söyle diyorlar , yok gitse ne olcak, birsey olmaz.
Tmm Ozaman böyle rezil futbola devam, Türkiye Sampiyonlugu yeterse kalsin ama ben artik Avrupadan 0 veya 1 Puanla geri gelmek istemiyorum.
Bizim Ligi sallayan yok zaten , kaldi Avrupa biraz reklam olsun diye.
20 Sene önceki basariyi övüyoruz hala ..

Kadroyu kim kuruyor canim Kardesim.
Türk Futbolu cok kötü ve dahada kötüye gidiyor.
Zor zamaninda kasaya parami birakti Imparator ?

Adamim yaptigi Transferlere bi bak.
Aldigi hangi oyuncu bize kar olarak geri geldi.
Takimi oynatan kim ve kadroyu kuran kim.

Hic mi altyapiya yatirim yapilmaz, hangi yok bu oyuncular kötü, yok Transfer yapamiyoruz diyoruz hep.
Ozaman git altyapidan yapistir oyuncu!
Yokmu bul getir.

Söyle birsey var , Fatih Terim herzaman kendi ekibini getirir ve götürür, herseye kendini karar verir.

Biz yönetime salliyoruz, oyunculara salliyoruz ama Imparatorun sucu o kadarda büyük bu konuda.

Bizim yaptigimiz sey cok belli, Traftarda herzaman yiyior.
Para 50 Mio € - Ozaman 55 Mio € harcayip Sampiyon oluyoruz Ligde.
Gelir ve Gider kaliyor 0.
Avrupada babayi veriyorlar bize, 1 Puanla ve 1 Golle veda ediyoruz!
Eyvallah Sampiyon yapti ve yapiyor oraya lafim yoktur ama artik bunlar bitti, Avrupada Para var ve görüyorsunki senelerdir Galatasaray bi bok yapmadi, sadece Türkiyede Sampiyonluk pesinde kosuyoruz.

Birde söyle birsey var hep FFP diyoruz ama Fatih Terimin hic mi sucu yok ?
Nezaman bir oyuncu getirdi kendisi 2 Mio alip 10/20ye sattik ?

Simdi Marcao var ve o gitse yerine Adam bile yok ...
Emin Bayram diyorduk yok oldu.
Ali Yavuz diyorduk Ben görmedim daha.

Demek istedigim belli artik zamani geldi ..
Ben de yukari da yazdim zaten. Hoca istifa etsin yoluna gitsin diye. Hoca hem takimi calistirsin hem scouting yapsin hem alt yapi kursun hem transfer yapsin hepsini hoca yapsin. hoca zamaninda bonservisiyle alinan oyuncular marcao luyindama akbaba diagne. Diagne son gun geldi son tercih parayi harcamasak ffpde kullanamiyorduk gelecek sene akbaba Sakat diger ikisi belli. Bu sene kendi cikti soyledi istedigimiz hicbir oyuncu gelmedi diye. Ama istifa etmeli yarin gerrard gelmeli hem genc hem ingiliz yakisikli elit biri bize bu yakisir

Hem şikayet ediyor, hem şikayet ettiği adamları oynatıyor. Buna çok güzel atasözlerimiz var ama küfürlü... Neyse...

Transfer anlamında en büyük hatamız sanırım Ozan'dan gelen parayı , isim oyuncu alacağız diye ülke ülke gezdikten sonra hiçbir şey alamayıp sonrada hepsini Cagne' ye gömmemiz oldu. O dönemde Scout ekibine güvenip 2 -3 scout transferi yapsaydık her şey farklı gelişebilirdi...

Elestirilecek cok konu var

Ama bu kadar saygisiz hakaretleri de hak etmiyor kendinize gelin

Artık Fatih Hoca'dan Galatasaray'a pek fayda gelmez ama ondan daha faydalı olacak baska bir hocada yok su anda. Babel ve Feghouli'yi oynatmamasi ve genclere sans vermesi disinda baska bir beklentim yok.

Falcao'dan vazgeç artık hocam. Sağda Mariano gibi silah yokken Linnes'in de sol bekte geçen yıllardaki gibi işlemediğini gör. Taşdemir, hatta Ömer'le başla ondan daha iyi. Yapman gereken en ivedilikli iş rakip sahada pres ve saha yerleşimi. Hakikaten rakibin ayağından top almada bu kadar aciz takım görmedim ben. Canın sağolsun ama şu işleri düzeltmezsen kariyerine şanına yakışmayan bir final yaptıracaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt