Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
‘Hatta kulübün borçlarından da ben sorumluyum, onu da bana yazsınlar’

Diyor ve gönderme yapıyor.

Kusura bakma hocam da Mitroglou’nu kiralamışken Diagne gibi rezil bir herife 13 milyon euro verilmesinin bir sebebi de sizsiniz.

Durum budur: kulübün borcundan sorumlu değilsiniz. Fakat kulübümüz bu maddi açıdan bir türlü stabil hale gelemedi, ve bunda sizin de payınız var hocam.

Tecrübeli teknik adamsınız ve üstelik Galatasaray divan kurulu üyesisiniz. 27 yaşına gelmiş, Türk liginde sadece 1 sezon patlama yapan bir adama, kulübün kasasından 13 milyon euro verilmesine razı oldunuz.

Buna engel olmalıydınız, bir Galatasaraylı olarak. Bu kulübün her kuruşu değerli diyorsunuz. O zaman o gün çıkıp konuşacaktınız hocam. ‘Olmadı, yapamadık. Ama bu kulübün, transferin son gününde, Türkiye liginde oynayan 27 yaşında ki bir adama 13 milyon euro verilmesine izin veremem, vermedim.’

Demediniz..

Son düzenleme:
‘Hatta kulübün borçlarından da ben sorumluyum, onu da bana yazsınlar’

Diyor ve gönderme yapıyor.

Kusura bakma hocam da Mitroglou’nu kiralamışken Diagne gibi rezil bir herife 13 milyon euro verilmesinin bir sebebi de sizsiniz.

Durum budur: kulübün borcundan sorumlu değilsiniz. Fakat bu maddi açıdan bir türlü stabil hale gelemedi, ve bunda sizin de payınız var hocam.

su ''Hatta kulübün borçlarından da ben sorumluyum, onu da bana yazsınlar''lafi bildigin ergen tribi.

Screenshot_20201010-105051_YouTube.webp

Diagne transferini Terim aslinda hic istemedi diyenler var. Bakin MC ve FT neler demisler.

M. Cengiz:

Başkan Cengiz, Mbaye Diagne transferiyle ilgili de açıklamalarda bulunarak, "Özellikle hocamızın istediği bir oyuncuydu. Teknik heyet ne derse, yapmaya çalışırız. Diagne transferi bizi zorladı ama doğru bir tercih.

F. Terim:

10 milyon euro bonservis bedeli ödenen Diagne'nin satılabileceğinin de sinyalini veren Terim, "Diagne 10 milyon Euro verilmesi gereken oyuncudur. Başkan da yönetim de doğru yapmıştır. Galatasaray bu 10 milyon Euro'yu kaybetmeyecek. Almasını bilmek kadar satmasını da bilmek lazım" dedi.

Yani Diagne bildigin klasik Terim kazigi. Simdi cektigimiz butun sikintinin temelinde bu yanlis transfer var. Bu paranin o donem yanlis kullanilmasi elimizi kolumuzu bagladi. Takimi revize edemedik. Bunun bas sebebi Terim'in bir cöpe 13 milyon euro gömdürmesidir.

Diagne transferini Terim aslinda hic istemedi diyenler var. Bakin MC ve FT neler demisler.

M. Cengiz:

Başkan Cengiz, Mbaye Diagne transferiyle ilgili de açıklamalarda bulunarak, "Özellikle hocamızın istediği bir oyuncuydu. Teknik heyet ne derse, yapmaya çalışırız. Diagne transferi bizi zorladı ama doğru bir tercih.

F. Terim:

10 milyon euro bonservis bedeli ödenen Diagne'nin satılabileceğinin de sinyalini veren Terim, "Diagne 10 milyon Euro verilmesi gereken oyuncudur. Başkan da yönetim de doğru yapmıştır. Galatasaray bu 10 milyon Euro'yu kaybetmeyecek. Almasını bilmek kadar satmasını da bilmek lazım" dedi.

Yani Diagne bildigin klasik Terim kazigi. Simdi cektigimiz butun sikintinin temelinde bu yanlis transfer var. Bu paranin o donem yanlis kullanilmasi elimizi kolumuzu bagladi. Takimi revize edemedik. Bunun bas sebebi Terim'in bir cöpe 13 milyon euro gömdürmesidir.
Yönetim 4 ay kimseyi alamadıki son gün Diagne'yi aldı. İlk gün gitselerdi de alınabilecek bir adamdı o yüzden niye 31 Ocak beklensin?

M. Cengiz:

F. Terim:

Yok yaw Terim istemedi. Kotu transferlerin hiçbirini Terim istememiştir. Kanun bu.

Yönetim 4 ay kimseyi alamadıki son gün Diagne'yi aldı. İlk gün gitselerdi de alınabilecek bir adamdı o yüzden niye 31 Ocak beklensin?

Yönetimin beceriksizligi olmasa yine yirtardik bundan. Pato idi, Mosdeste'di, Alan di, Abdurrahim aylarca billur gecti camiayla. Sonunda ala ala Ciner'in kazigini aldi. Keske FT de yok diyebilseymis. Bu transfer ffp acisindan bizi bitirdi. Ha, gerci yonetim biraz becerikli olsa yine 3-5 bir seye satip zarardan kismen donebilirdik.

Yönetimin beceriksizligi olmasa yine yirtardik bundan. Pato idi, Mosdeste'di, Alan di, Abdurrahim aylarca billur gecti camiayla. Sonunda ala ala Ciner'in kazigini aldi. Keske FT de yok diyebilseymis. Bu transfer ffp acisindan bizi bitirdi. Ha, gerci yonetim biraz becerikli olsa yine 3-5 bir seye satip zarardan kismen donebilirdik.
Benim kastım da o zaten, normalde Diagne'yi istemiştir ama 10 kağıt verilsin dememiştir, son gün denize düşünce yılana sarılmak gibi oldu.

Tetteh alınsaydı o paraya o bile daha iyi olurmuş, adam en azından gençti ve 1 m euro maaş alırdı maks.

Benim kastım da o zaten, normalde Diagne'yi istemiştir ama 10 kağıt verilsin dememiştir, son gün denize düşünce yılana sarılmak gibi oldu.

Tetteh alınsaydı o paraya o bile daha iyi olurmuş, adam en azından gençti ve 1 m euro maaş alırdı maks.
iban'a bak kahvaltı parası yolladım
boşver futbolu adminim

Cagneden 13 belhandayi geçen devre arası yollamadiysa oradan da 3-5 yaz yiğit gokoglan cagne emre mor Jimmy yaz yaz bitmez .Ama gomis hain di .Bende takımın en iyi oyuncusu olsam Faslı bedevi 4.5 alıyorsa ben 9 isterim gomis haklıydı o gün

Cagneden 13 belhandayi geçen devre arası yollamadiysa oradan da 3-5 yaz yiğit gokoglan cagne emre mor Jimmy yaz yaz bitmez .Ama gomis hain di .Bende takımın en iyi oyuncusu olsam Faslı bedevi 4.5 alıyorsa ben 9 isterim gomis haklıydı o gün
Fatih Hoca'nın artık emekli olmasını düşünen biri olarak söylüyorum:
Şu mesaj tam bir bullshit. Yani o kadar bullshit ki uzun uzun yazmaya üşendim.

M. Cengiz:

F. Terim:

Falcaoyu da taraftar aldırmıştı ztn rtsh.

Fatih Hoca'nın artık emekli olmasını düşünen biri olarak söylüyorum:
Şu mesaj tam bir bullshit. Yani o kadar bullshit ki uzun uzun yazmaya üşendim.
Herkesin düşüncesine saygım var .Futbol artik bizim gibi sevgi ile bakmıyor profesyonel bir iş bu .Gomis i yolladin ne oldu kaç oyuncu aldın doldu mu yeri cagne andone adem falcao mitroglu kac para gitti bir takim daha kurulurdu o paralara .Artı ben bıktım egosu büyük insanlardan ben ogrenmem ogretirim olayından alsın belhandasini ve kaos oyununu gitsin artık ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt