Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pirloyu milana FT getirmiş yav bilmiyordum
1603056572312.webp

Hocamız bu akşam belhanda feghouli ve falcaoyu oynatarak şaşırtmayacaktır :D :D

Alanya gibi sağlam bir takıma karşı etkin counter attack oynayacak bir 11 yapabilir misin bana?
5-4-1

luy mar emin
omar---------------sarac

donk
Taylan Etebo
Emre
Ali yavuz

Taylan ve etebo mezzala oynatılıp topu kaptıgımız dakikalarda rakip kaleye kanat olarak oynatılabilir. ileriye dönük özellikleri var çünkü. + olarak 5-4-1 baklava dilimli sistemde rakip kalene şut atamaz omar ve saracchi arkadan bindirdiğinde rakip şok geçirecektir.

5-4-1

luy mar emin
omar---------------sarac

donk
Taylan Etebo
Emre
Ali yavuz

Taylan ve etebo mezzala oynatılıp topu kaptıgımız dakikalarda rakip kaleye kanat olarak oynatılabilir. ileriye dönük özellikleri var çünkü. + olarak 5-4-1 baklava dilimli sistemde rakip kalene şut atamaz omar ve saracchi arkadan bindirdiğinde rakip şok geçirecektir.

3'lü sisteme katılıyorum ama yıllardır Süper Lig'de kaşarlanmış Emre Kılınç'ın Fener maçında titreyen ayaklarını gördükten sonra ileri yazdığın üçlünün oyunda kaldıkları sürede topa bile değebileceğini pek düşünmüyorum. Hocanın sağ kanatta hiçbir şey vermeyen Feghoulİ'nin pozisyonuyla oynaması yeterli, bu adamların pozisyonlarında nispeten verimsiz olması hala takımın en kaliteli ayakları oldukları gerçeğini değiştirmez.

3'lü sisteme katılıyorum ama yıllardır Süper Lig'de kaşarlanmış Emre Kılınç'ın Fener maçında titreyen ayaklarını gördükten sonra ileri yazdığın üçlünün oyunda kaldıkları sürede topa bile değebileceğini pek düşünmüyorum. Hocanın sağ kanatta hiçbir şey vermeyen Feghoulİ'nin pozisyonuyla oynaması yeterli, bu adamların pozisyonlarında nispeten verimsiz olması hala takımın en kaliteli ayakları oldukları gerçeğini değiştirmez.
emre akbaba üstad kılınç değil :D kılınç pek beğenmiyorum. Emre akbaba özel yetenekleri bulunan oyuncu. gizli forvet on numara değişik adam sıkıntısı kronik sakat

Şu anda; rakibi ve Maci düşüneceğine,
maç sonrası basın açıklaması yaparken;

Yönetime nasıl laf etsem diye düşünme olasılığı %90
Hakemlere suçu nasıl atarım % 9.5
Taraftarsiz maç olmuyor %0,4
Maçı nasıl kazanırız % 0.1

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Şu anda; rakibi ve Maci düşüneceğine,
maç sonrası basın açıklaması yaparken;

Yönetime nasıl laf etsem diye düşünme olasılığı %90
Hakemlere suçu nasıl atarım % 9.5
Taraftarsiz maç olmuyor %0,4
Maçı nasıl kazanırız % 0.1

bir an evvel
KURTULSAK !!
Üstad Benim yazdığım sistemi hocamız denemiş mıdır ?

emre akbaba üstad kılınç değil :D kılınç pek beğenmiyorum. Emre akbaba özel yetenekleri bulunan oyuncu. gizli forvet on numara değişik adam sıkıntısı kronik sakat

O daha kötüymüş hocam, ben Emre Akbaba'nın bize ilk geldiğindeki gibi sağ kanat hariç herhangi bir pozisyonda fark yaratabileceğini düşünmüyorum artık.

Üstad Benim yazdığım sistemi hocamız denemiş mıdır ?
Hayalini bile kurmamıştir.

Ayrıca hocanın, ayak tenisi mekan basma ve evlatları doyurmasindan ötürü bu tür şeylere pek vakti kalmıyor.

bir an evvel
KURTULSAK !!

Hayalini bile kurmamıştir.

Ayrıca hocanın, ayak tenisi mekan basma ve evlatları doyurmasindan ötürü bu tür şeylere pek vakti kalmıyor.

bir an evvel
KURTULSAK !!
Yanlis, adam kus sökmökten birseye vakit bulamiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt