Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
pirloyu milana FT getirmiş yav bilmiyordum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Hoca getirmedi..Berlusconi çok istiyordu onu onlarda takasla aldılar...pirloyu milana FT getirmiş yav bilmiyordum
Ekli dosyayı görüntüle 98819
pirloyu milana FT getirmiş yav bilmiyordum
Ekli dosyayı görüntüle 98819
Hocamız bu akşam belhanda feghouli ve falcaoyu oynatarak şaşırtmayacaktır![]()
![]()
elinde oyuncu yoksa counter attack oynatmalısın.Kiminle başlarsa 3 puanı kesin olarak cebimize koyarız hocam?
elinde oyuncu yoksa counter attack oynatmalısın.
5-4-1Alanya gibi sağlam bir takıma karşı etkin counter attack oynayacak bir 11 yapabilir misin bana?
5-4-1
luy mar emin
omar---------------sarac
donk
Taylan Etebo
Emre
Ali yavuz
Taylan ve etebo mezzala oynatılıp topu kaptıgımız dakikalarda rakip kaleye kanat olarak oynatılabilir. ileriye dönük özellikleri var çünkü. + olarak 5-4-1 baklava dilimli sistemde rakip kalene şut atamaz omar ve saracchi arkadan bindirdiğinde rakip şok geçirecektir.
emre akbaba üstad kılınç değil3'lü sisteme katılıyorum ama yıllardır Süper Lig'de kaşarlanmış Emre Kılınç'ın Fener maçında titreyen ayaklarını gördükten sonra ileri yazdığın üçlünün oyunda kaldıkları sürede topa bile değebileceğini pek düşünmüyorum. Hocanın sağ kanatta hiçbir şey vermeyen Feghoulİ'nin pozisyonuyla oynaması yeterli, bu adamların pozisyonlarında nispeten verimsiz olması hala takımın en kaliteli ayakları oldukları gerçeğini değiştirmez.
Gerzek hafif kalirgerzekçe yazılar var
Üstad Benim yazdığım sistemi hocamız denemiş mıdır ?Şu anda; rakibi ve Maci düşüneceğine,
maç sonrası basın açıklaması yaparken;
Yönetime nasıl laf etsem diye düşünme olasılığı %90
Hakemlere suçu nasıl atarım % 9.5
Taraftarsiz maç olmuyor %0,4
Maçı nasıl kazanırız % 0.1
KURTULSAK !!
emre akbaba üstad kılınç değilkılınç pek beğenmiyorum. Emre akbaba özel yetenekleri bulunan oyuncu. gizli forvet on numara değişik adam sıkıntısı kronik sakat
Hayalini bile kurmamıştir.Üstad Benim yazdığım sistemi hocamız denemiş mıdır ?
Yanlis, adam kus sökmökten birseye vakit bulamiyorHayalini bile kurmamıştir.
Ayrıca hocanın, ayak tenisi mekan basma ve evlatları doyurmasindan ötürü bu tür şeylere pek vakti kalmıyor.
KURTULSAK !!