Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu adam olmasaydı 3 tane Uefa kupası kazanırdık. Belki bir Shaktar olurduk şimdiye. İliğini kemiğini sömürdü camianın. akp Türkiye için neyse bu adam Galatasaray için o. Küme düşürse bile fanatikleri vazgeçmez bundan. Çünkü sevgileri rasyonel değil. Manasız bir duygusal bağ. Terim’in ise ne GS’a ne taraftara zerre sevgisi yok. İhtiyar megaloman kendinden başka hiçbir şeyi sevmiyor.
2020-10-02 (166).png

fahri üstadın yorumuna takılıp kalmayalım şu terimden kurtuluşun yollarını arayalım derim hepimizin çabası Galatasaray için

rui vitoria hayalim var 1 tane yeter

sen de bana hem saha içi hem sahadışı ne getirdiğini söyle çabuk

Saha dışında yönetimsiz, iktidar yalakası adamlarla 3 yıldır sahada Galatasaray'ın hakkını yerde bırakmama. Rize'de başka hoca olsa hayatta çalınmayacak haklı penaltıyı 90'da çaldıracak ortamı hazırlama. Boomcu Şenol'un yenilmez takımını Sami Yen'de paketleyip şampiyonluk yolunu açma. 3 yılda 15 milyon bonservis harcayıp 2 ŞL'yle takımın kasasına 60 milyon bırakma. 3 yılda 2 şampiyonluk, 4 kupa. Zannımca yeterli olmuştur.

Rui Vitoria'nın kim olduğunu bilmiyorum. Beşiktaş'a hayırlı olsun.

Bu hoca olmasaydı UEFA kupasına sahip bir Türk takımı olmayacak; sen ve sen gibi “belki”ciler şu an Galatasaraylı olmayıp Fenerli olurlardı.. gerçi ne kasar Galatasaraylısınız oda tartışılır ya..
Ayrıca Galatasaraylılar rasyoneldir ve her zaman eleştirmeyi becerir ve gerektiğinde tavırda koyarız ama değerlerimizi de Ali Koç’un paralı askerlerine yedirmeyiz buna hoca da dahil.. bugün hoca kötü formsuz bunu da bugün için yine biz Galatasaraylılar tartışırız..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha once son 10 senede yari final ve ceyrek final oynayan takim neden UEFA kupasini alamasin?

Ya ironi yapmışın anlıyorum ama gerçekten abartmıyorum tamam arabesk olacak ama baba yadigarı tek bu var ve bu yaşıma kadar iki maç üst üste kaçırdığım olmamıştır özel durumlar harici ama bu yıl artık illallah ettim ya tahammül edilir katlanılır yani kalmadı bu oyunun insan sevdiği takımın maçını izleyemez mi? İçim sıkılıyor, daralıyorum bunlar kenarda nasıl defalarca aynı şeye tahammül edebiliyor aklım almiyor.
Tam da bu yüzden izlemiyorum, fb maçını bile izlemedim bir şeyler değişmeden de takip etme niyetim yok mesele takımın kötü olması vs değil bundan daha kötü günlerimizde oldu, o günlerde maddi manevi destek verdik ama bu artık başka bir şey. Bildiğin gerizekalı yerine konuyoruz, taraftar olmak enayi olmak demek değil bokunu çıkardılar artık. Nasıl olsa her şartta destekleyen var ya bey babaları devam etsinler böyle.

Tam da bu yüzden izlemiyorum, fb maçını bile izlemedim bir şeyler değişmeden de takip etme niyetim yok mesele takımın kötü olması vs değil bundan daha kötü günlerimizde oldu, o günlerde maddi manevi destek verdik ama bu artık başka bir şey. Bildiğin gerizekalı yerine konuyoruz, taraftar olmak enayi olmak demek değil bokunu çıkardılar artık. Nasıl olsa her şartta destekleyen var ya bey babaları devam etsinler böyle.

Abi sen taraftar değil seyirci olmuşsun ne yazık ki. Bunlar nasıl sözler hiç yakıştıramadım

Böyle başkana böyle TD'nin yönettiği kulübe taraftar olunmaz zaten yav bir süre seyirci olalım sıkıntı yok.

Biat edersen taraftar baş kaldırırsan seyirci oluyorsun. 3 senede o kadar saçma şeyler yaşadık ki arada aldığımız kupalara bile içten sevinemedim. Ben de senin kafadayım abi tek farkım şuan maç izliyorum hala. Tuhaf bir alışkanlık belki de saplantı.

Saha dışında yönetimsiz, iktidar yalakası adamlarla 3 yıldır sahada Galatasaray'ın hakkını yerde bırakmama. Rize'de başka hoca olsa hayatta çalınmayacak haklı penaltıyı 90'da çaldıracak ortamı hazırlama. Boomcu Şenol'un yenilmez takımını Sami Yen'de paketleyip şampiyonluk yolunu açma. 3 yılda 15 milyon bonservis harcayıp 2 ŞL'yle takımın kasasına 60 milyon bırakma. 3 yılda 2 şampiyonluk, 4 kupa. Zannımca yeterli olmuştur.

Rui Vitoria'nın kim olduğunu bilmiyorum. Beşiktaş'a hayırlı olsun.
bu yazdıklarına seni inandırabilir reis ama artık yutmaz kimse öyle hakkını yerde bırakmama vs komik yorumlar penaltıyı calmazlar falan penaltıyı vardakiler verdi zaten terimlik ne olabilir orda ondan korktular diye mi çağırdılar hakemi :D
bir hayalim var diye gittiği CLde 1 gol atınca allahuekber çeken terim
tek basına 13 milyonu cagneye veren terim, falcaoosu babeline girmiyorum aldırdıklarını dondurucuya atan terim
ligde en kötü takımları göt zoruyla ve istemediği adamlarla yenen terim
hiçbir zaman hata kabul etmeyen bi adam suç baskasının basarı terimin
terim 96-2000de kaldı

bu yazdıklarına seni inandırabilir reis ama artık yutmaz kimse öyle hakkını yerde bırakmama vs komik yorumlar penaltıyı calmazlar falan penaltıyı vardakiler verdi zaten terimlik ne olabilir orda ondan korktular diye mi çağırdılar hakemi :D
bir hayalim var diye gittiği CLde 1 gol atınca allahuekber çeken terim
tek basına 13 milyonu cagneye veren terim, falcaoosu babeline girmiyorum aldırdıklarını dondurucuya atan terim
ligde en kötü takımları göt zoruyla ve istemediği adamlarla yenen terim
hiçbir zaman hata kabul etmeyen bi adam suç baskasının basarı terimin
terim 96-2000de kaldı

Senin ikinci takımın başındaki katil koltuğu bıraksın, Türk sporunda lider bir figürün kamuoyu ve perde arkasında yarattığı farkı Rizespor 3. ligdeyken tekrar tartışalım.

Senin ikinci takımın başındaki katil koltuğu bıraksın, Türk sporunda lider bir figürün kamuoyu ve perde arkasında yarattığı farkı Rizespor 3. ligdeyken tekrar tartışalım.
bırakırsa bıraksın reis ne yapayım onu şimdi o gider baskası gelir orası rize daha önce de adam vurma noktasına gelen baskanlar olmuştu :puhaha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt