Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

84191E52-C58E-44B5-94E9-412C2EBEA5B4.webp

Zamanında terim gegenpress oynatır bizi futbola aşık ederdi. Ama 2011 yılından sonra vazgeçti. Düşünürsek 2000 yılında press oynatan kupa kazandıran hoca neden press futbolundan vazgeçti de pas oyununa geçti. Dünya da press sistemiyle oynayan takım yok denilecek kadar azdı ama O oynatiyordu. Bir süre sonra press sisteminin sadece top kapma üzerine olacağını, 3 pas da gol atilabilecegini düşünüp bize yabancı olan sistemi öğretmeye başladı. Bana gülen arkadaşlar olabilir ama düşünürseniz Türkiye ye scout kavramını da ilk o getirdi. Şuan 4-1-4-1 sistemini kullanan çok takim var. Hocamızı puan kaybında ağır eleştirip istifasını bile istediğim oldu. Ama guardiola gibi 500m vs para yatırmadan bir şeyler denemek istiyor. Saygı duyalım elestirmekten vazgeçmeyelim. :asd:

30 kasım sonrası zor ama güçlü bi döneme girebilir diye hissediyorum.14 aralıkta baslıyo bence süreç,son derece kendine güvenen,aslan gibi davranacak biri olacak bence ,21 aralıktan sonra hedefe kitlenme,bol disiplin,hedeften dönmeme...

lig haziranda biter di mi?26 mayıs +10 hazirana bi denk gelsin de,bakalım ne olacak:)

bu da benim tahminim.Allah yardımcın olsun hocam

bi tarafınızla gülebilirsiniz bu yoruma.Allah alıntı yapmayı nasip etsin bana bu yorumu

30 kasım sonrası zor ama güçlü bi döneme girebilir diye hissediyorum.14 aralıkta baslıyo bence süreç,son derece kendine güvenen,aslan gibi davranacak biri olacak bence ,21 aralıktan sonra hedefe kitlenme,bol disiplin,hedeften dönmeme...

lig haziranda biter di mi?26 mayıs +10 hazirana bi denk gelsin de,bakalım ne olacak:)

bu da benim tahminim.Allah yardımcın olsun hocam

bi tarafınızla gülebilirsiniz bu yoruma.Allah alıntı yapmayı nasip etsin bana bu yorumu

Baba sergen diyecegim artik sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt