Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca az duran top çalıştır yav.

tenor.gif

Boş yapmayalım.

1604774038094.webp

1604774051080.webp

rtaş
ft hususunda hangi tarafta olduğun şeyimde değil ama habire quote edip kudurukluk yaptığın için ft konusundaki çizgini merak ettim
bu 2 quoteu da döndün fln demek için atmıyorum sadece birşey soracağım
başak maçıyla ilgili yaptığın yorumda takımda kalite namına bişey yok demişsin
takım o zamandan da kalitesiz ve başağı yendik
msjlarına baktığım vakit ekim ayıyla birlikte inanılmaz bir anti ftcilik başlamış vaziyette ve bir militan gibi postlara kendini attach ederek gerginlik yapmaktasın
soru 1
hocayla ilgili görüşlerinin 4 maçla 180 degrees dönmesinin sebebi nedir
soru 2 bu tavırların sana normal geliyormu ❓

Ekli dosyayı görüntüle 100582
Ekli dosyayı görüntüle 100583

rtaş
ft hususunda hangi tarafta olduğun şeyimde değil ama habire quote edip kudurukluk yaptığın için ft konusundaki çizgini merak ettim
bu 2 quoteu da döndün fln demek için atmıyorum sadece birşey soracağım
başak maçıyla ilgili yaptığın yorumda takımda kalite namına bişey yok demişsin
takım o zamandan da kalitesiz ve başağı yendik
msjlarına baktığım vakit ekim ayıyla birlikte inanılmaz bir anti ftcilik başlamış vaziyette ve bir militan gibi postlara kendini attach ederek gerginlik yapmaktasın
soru 1
hocayla ilgili görüşlerinin 4 maçla 180 degrees dönmesinin sebebi nedir
soru 2 bu tavırların sana normal geliyormu ❓
Ben hocadan artık hiçbir halt olmayacağını Rangers maçında yazdım. 18-20 yaşındaki vasat veletler elimize verdiler.
Hocayı çok savunduk, ama takke düştü kel göründü. Ligde de gördük, görmeye de devam ediyoruz.
Meselenin anti Terim ile alakası filan yok. Otu boku bahane etmesinden, korkaklığından, gençleri kulübede çürütmesinden, rezil futbol anlayışından bıktım. Kendi takımımızın maçını izleyemez hale geldik. Bundan çok rahatsız oluyorum ve kendimde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Bu durumu yok sayanlarda asıl sıkıntı.
Leş gibi oynuyoruz. Niye kabul etmiyorsunuz?
Fernando'lu, Gomis'li Mariano'lu kadroyla bile top oynadığımız son dönem itin bir taraflarına soktuğumuz Tudor dönemiydi.
O kadroyla da gördük yani.
Bu yaz kendisine Moder, Haughe, Lerma vs bile alınsa yine en fazla oynayacağımız top Tudor'dan devraldığı takım kadar olacaktı. Şampiyon olur muyduk? Hocanın eline iyi kadro verirsen yüzde 90 şampiyon yapar. 10 sezonda 8 kere şampiyon olmuş zaten. Neyini inkar edeceğiz.
Ama kendisi Aysal tarafından yollandığı dönemden sonra futbol oynatmamaya yemin etmiş belli ki.

Şampiyon olsak ne yazar bu saatten sonra? CL'ye zaten artık ön elemeyle gideceğiz. Bir Türk takımının CL ön elemesini geçme ihtimali de sıfıra yakın. Ligde şampiyon olan ile 2. olan nerdeyse aynı parayı alıyor. Şampiyonluğun en büyük artısı CL'ye gidip 30-35 milyon euro'yu cebe koymaktı. Bu saatten sonra şampiyon olmuşuz olmamışız bir şeyi değiştirmeyecek yani.

Pozitif futbol oynatan, gençlere şans veren, ne oynattığı belli olan, bahanelere sığınmayacak bir TD istiyorum. 230 milyon euro borcu var kulübün. Ama beyzademiz hala kadayıf olmuş herifleri oynatıyor ve dalga geçer gibi 88'de filan gençleri oyuna atıyor. Tabii mazallah bir oyuncu filan kazanırız, ne gerek var değil mi.

FT bu saatten sonra en fazla şampiyon yapar takımı. Onun da bir önemi yok. Daha nasıl açıklayabilirim acaba? 50 sefer yazdık bunları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt