- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
hoca umarım maçı izlemiştir demi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çöp konya yenip bizim yenemememiz hocaya yazarhoca umarım maçı izlemiştir demi
Rezil futbolumuza kılıf uydura uydura bir hal oldunuz. Kötüden örnek olmaz. Aklı başında herkes de bunu bilir.hoca umarım maçı izlemiştir demi
büyük espri![]()
![]()
orta kafa gol
Rezil futbolumuza kılıf uydura uydura bir hal oldunuz. Kötüden örnek olmaz. Aklı başında herkes de bunu bilir.
orta kafa gol
Boş yapmayalım.Alman hoca ister misin
Bize extra 1galibiyet, fener de extra 1 m veya b almali.NOLUR bu mac dönüs maci olsun. Inanilmaz firsat geldi.
Bizim ekstra galibiyetimiz yarin veya rize d olurBize extra 1galibiyet, fener de extra 1 m veya b almali.
Boş yapmayalım.
Yorgun Sivas da extra olmasin.Bizim ekstra galibiyetimiz yarin veya rize d olur
Ben hocadan artık hiçbir halt olmayacağını Rangers maçında yazdım. 18-20 yaşındaki vasat veletler elimize verdiler.Ekli dosyayı görüntüle 100582
Ekli dosyayı görüntüle 100583
rtaş
ft hususunda hangi tarafta olduğun şeyimde değil ama habire quote edip kudurukluk yaptığın için ft konusundaki çizgini merak ettim
bu 2 quoteu da döndün fln demek için atmıyorum sadece birşey soracağım
başak maçıyla ilgili yaptığın yorumda takımda kalite namına bişey yok demişsin
takım o zamandan da kalitesiz ve başağı yendik
msjlarına baktığım vakit ekim ayıyla birlikte inanılmaz bir anti ftcilik başlamış vaziyette ve bir militan gibi postlara kendini attach ederek gerginlik yapmaktasın
soru 1
hocayla ilgili görüşlerinin 4 maçla 180 degrees dönmesinin sebebi nedir
soru 2 bu tavırların sana normal geliyormu![]()