- 18 Mayıs 2011
- 53.462
- 57.431
- 4.613
var git yoluna hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Degisiklik konusunda gercekten cok berbatsin hoca. 3 oyuncu birden degistirip de ise yaradigi mac var mi hic hatirlamiyorum ben.
.Tribünde Belhanda, Falcao, Luyindama, Babel oturuyor bu beyimiz Kerem'le Yavuz'u sahaya atıyor. İstifa istifa istifa.
Eee dogru?Maç sonu açıklamalarında "Maç öncesi yaşadığımız onca sakatlığa ve hastalığa rağmen çok pozisyona girdiğimiz ve çok iyi oynadığımız bir maçı kazanamadık" şeklinde bir cümle kuracaktır.
Reis takım kötü oynarken rakip gümbür gümbür gelirken 80i bekleyen adam rahat rahat oynayıp pozisyon üstüne pozisyona girdiğimiz maçta 3 adamı birden o dakikada değiştiriyorBugün gayet iyi oynadik. Neden futbola hakaret ediyorsunuz, anlamıyorum. Oyuncu geç değiştirince kızıyorsunuz erken yapınca kızıyorsunuz siz yönetin. Nasıl fikir?
Sahaya sürdüğü oyuncular fecaat idi. Onları 2. yarının bilmem kaçıncı dakikasına kadar çıkarmaması ayrı bir facia. Eskiden bu oyuncuları ben aldırmadım diye bahane üretiyordu şimdi sahaya sürdüğü 1-2 oyuncu dışında hepsi kendi döneminde alındı o bahaneyi de söyleyemez artık. Bu takım 10 kişilik Kayseri'ye puan verecek takım değil. Aynı sonucu x bir hoca alsa "bu ne kardeşim ya biz Fatih hocayı isteriz" dersiniz, Fatih hoca aynı sonucu alınca "iyi oynadık suç kendisinde değil" dersiniz. Fatih hoca takımı küme düşürse "bir bildiği var" diyeceksiniz neredeyse. Merak etmeyin eleştirince Galatasaray düşmanı olmazsınız.Bugün gayet iyi oynadik. Neden futbola hakaret ediyorsunuz, anlamıyorum. Oyuncu geç değiştirince kızıyorsunuz erken yapınca kızıyorsunuz siz yönetin. Nasıl fikir?
Oğulcan değişikliğini anlamadım bende. Ali Yavuz ve kerem aynı anda girseymis daha farklı maç olabilirdi.Reis takım kötü oynarken rakip gümbür gümbür gelirken 80i bekleyen adam rahat rahat oynayıp pozisyon üstüne pozisyona girdiğimiz maçta 3 adamı birden o dakikada değiştiriyor
Sence normal mi
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rezil futbol falan filanBabel, Falcao, Arda, Belhanda takımın hücüm hattının %80'i olmadan bu kadar üstün oynayıp 51 kere ceza sahasına giren takımı kuran hocama da laf atmazsınız. Futbolcu atacak o golü bu maç hocaya laf eden art niyetlidir daha ne yapsın?
Yıl 2024: Fatih hoca takımı küme düşürmüştürİyi günde eleştirme kötü günde eleştirme ne zaman eleştiri olacak kardeşim bırakın artık biatçiliği