Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu maçta bile hala hakem diyebiliyor. Ne zaman bir kere de adam gibi öz eleştiri yapacak? Yapamaz. Karizması sarsılır, kibirine ve egosuna yediremez. Çünkü haşa o kusursuz bir tanrıdır. Bir hata olmuşsa kendisinden başka herkes suçludur ama o hata yapamaz. Hayır mümkünatı yok.

Tribünde Belhanda, Falcao, Luyindama, Babel oturuyor bu beyimiz Kerem'le Yavuz'u sahaya atıyor. İstifa istifa istifa.
.
IMG-20201123-WA0015.webp

Bugün gayet iyi oynadik. Neden futbola hakaret ediyorsunuz, anlamıyorum. Oyuncu geç değiştirince kızıyorsunuz erken yapınca kızıyorsunuz siz yönetin. Nasıl fikir?

Bugün gayet iyi oynadik. Neden futbola hakaret ediyorsunuz, anlamıyorum. Oyuncu geç değiştirince kızıyorsunuz erken yapınca kızıyorsunuz siz yönetin. Nasıl fikir?
Reis takım kötü oynarken rakip gümbür gümbür gelirken 80i bekleyen adam rahat rahat oynayıp pozisyon üstüne pozisyona girdiğimiz maçta 3 adamı birden o dakikada değiştiriyor

Sence normal mi

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sahaya sürdüğü oyuncular fecaat idi. Onları 2. yarının bilmem kaçıncı dakikasına kadar çıkarmaması ayrı bir facia. Eskiden bu oyuncuları ben aldırmadım diye bahane üretiyordu şimdi sahaya sürdüğü 1-2 oyuncu dışında hepsi kendi döneminde alındı o bahaneyi de söyleyemez artık. Bu takım 10 kişilik Kayseri'ye puan verecek takım değil. Aynı sonucu x bir hoca alsa "bu ne kardeşim ya biz Fatih hocayı isteriz" dersiniz, Fatih hoca aynı sonucu alınca "iyi oynadık suç kendisinde değil" dersiniz. Fatih hoca takımı küme düşürse "bir bildiği var" diyeceksiniz neredeyse. Merak etmeyin eleştirince Galatasaray düşmanı olmazsınız.

Rezil futbol falan filan :D Babel, Falcao, Arda, Belhanda takımın hücüm hattının %80'i olmadan bu kadar üstün oynayıp 51 kere ceza sahasına giren takımı kuran hocama da laf atmazsınız. Futbolcu atacak o golü bu maç hocaya laf eden art niyetlidir daha ne yapsın?

Reis takım kötü oynarken rakip gümbür gümbür gelirken 80i bekleyen adam rahat rahat oynayıp pozisyon üstüne pozisyona girdiğimiz maçta 3 adamı birden o dakikada değiştiriyor

Sence normal mi

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oğulcan değişikliğini anlamadım bende. Ali Yavuz ve kerem aynı anda girseymis daha farklı maç olabilirdi.

Emre akbaba o pozisyonu gol yapsa bugun 5-1 bitecekti mac ve bunlari hiçbiri burada yazmayacakti.

Rezil futbol falan filan :D Babel, Falcao, Arda, Belhanda takımın hücüm hattının %80'i olmadan bu kadar üstün oynayıp 51 kere ceza sahasına giren takımı kuran hocama da laf atmazsınız. Futbolcu atacak o golü bu maç hocaya laf eden art niyetlidir daha ne yapsın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt