Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.811
- 73.326
- 5.188
Çökmüs bayagı
Hocama allah uzun ömür versin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çökmüs bayagı
Çökmüs bayagı
Hareketlerimize dikkat edelim !!!İstifa saflarında destek lazım...Saflarımıza katıl acil!
Geç olmadan sende saflarımıza katıl.Hareketlerimize dikkat edelim !!!
Kotu oynamiyoruz ki 2 haftadir. Sadece oyuncu degistiremiyor. Ayrica kotu oynasak bile sezon sonuna kadar devam. Cok kotu yerde bitirirsek sezon sonu yollari ayiririz. Su an kim gelse duzeltemez takimi zaten.İstifa saflarında destek lazım...Saflarımıza katıl acil!
=) ulan arifayak tenisi ligi olsa yenilgisiz şampiyon olurduk. gerçek bir ayak tenisi dahisi pep'de klopp'da eline su dökemez.
Acaba yine hafta içi tatile filan çıkıp Oyunculara 3 gün izin vermiş midir!?
Kolay değil 10 kişi kalmış Kayseri'den kendi sahanda 1 puan almak!
Garipler, Çok yoruluyorlar birde milyonları harcayacak zaman bulamıyor!
Şöyle 2 günlük izni hak ettiler.
Şimdi bodrum da hava fena değildir rüzgar vardır ama sorun değil.
KURTULSAK !!
Takımımızın oynamak istediği futbol dikey pas futbolu. Pas futbolu için kanatlarının ve santraforunun inanılmaz hareketli ve alan açan futbolcular olması gerekiyor. Örneğin diagne varken takımımızın zor pozisyona girmesi, falcao varken takımımızın rahat pozisyona girmesi gibi. Falcao geriye gelip alan açan rakip savunmayı üstüne çekebilen bir futbolcu ama 30 yaşını aşmış bir futbolcu bunu her zaman yapamaz. Hoca 2 sezon bu yaşlı takıma saha parselizasyonu oturtmaya çalışıyor. Geçen sezonun ilk yarısında rakip kaleye gidemememizin sebebi budur. Oyuncular parselizasyona yeni başlamışlardı. Arda turan'ın takımdan daha iyi gözükmesinin en büyük etkeni ayağından topu kaptırmaması. Arda'dan sadece 1 futbolcun var, istediğin futbolcular alınmamış. Kayserispor maçında ceza sahasının içinde farkettiyseniz 4 5 kişi vardık, bunun etkeni emre akbaba'nın gizli santrafor oynaması. Futbolcuların en fazla koştuğu maç dikkat ettiyseniz kayserispor maçı olabilir, Top kaybında 3 kişi basıp topu hızlıca almamız press adına da iyi işlerin başladığını gösteriyor. Bizim taraftarın istedği 2010 model taktik ile bu ligde hiç kaybetmemek, şl'de başarısızlık yaşamak. Artık modern futbola uyum için 3 4 yılını vermen gerekiyor. 2. plan , Dakika 80 oldugunda gol yememek için geri çekiliyoruz, diagneyi ve ömeri alıp kontra atak futbolu oynuyoruz. Oyuncu değişiklikleri, her hafta biz taraftarın eleştirmesi sonucu öndeyken 3 futbolcu aldı. Tutmadı. Her hafta geç oyuncu değiştirme sebebi taktiksel ve uyumsuz futbolcuların olması. Transfer konusunda adem kerem ve oğulcanı boşa istemediği belli. Ben oğulcan'dan ümitli değildim, Hoca ondan da yararlanacak. Hocamızın Adem'in satılmasını istemesi tek hatası olabilirTek tek oyunculari eleştirmek kolay . Hoca ne yaptı ne yaptırıyor biz ne oynuyoruz gol atmak için ana planımız ne ? Diyelim ki ana plan tutmadı ikinci üçüncü hücum planımız var mı ? Değişiklikler için neden dk 65 bekleniyor ? Neden 3 oyuncu birden değişiyor ? Kerem Ali yavuz ve Oğulcan sekidika bu maçta oynamaz ise hangi maç oynar ? Adamlarda mugdat vardı zaten 10 kişilerdi biz 90 dakika 10 kişi oynayan takıma birde penaltıdan gol atıp yenemedik.Hos bizde cagne ile 10 kişi oynadık cagne yerine ademi yollamasa hoca yada yönetim bu maçtan 3 puan alır mıydık
yeni nesil hoca
alman gibi mi
Ama bunun yanında Sigi Held ve Saftig te var,Alman hocalar bize uygun Derwall Kalli Feldkamp gibi örnekler var.
Alman hocalar bize uygun Derwall Kalli Feldkamp gibi örnekler var.
Olabilir abi futbol'da bir hoca'nin başarılı olma.Ama bunun yanında Sigi Held ve Saftig te var,
Cevap için teşekkürler hocam size bazı konularda katilsam bile çoğu konuda çok umutlu olumlu düşünüyorsunuz.Oncelikle forvet konusunda hoca kimi aldıysa sizin dediğiniz gibi koşan mücadele eden alan açan adamlar değildi mitroglu cagne falcao andone adem demekki amacı o şekilde hücum etmek değil ceza sahasında 3-4 adam oluşu bu maça özel oda Kayseri'nin çok güçsüz oluşu ile alakalı adamlarin hücumu yoktu bu hafta Rize maçında görün gene ceza sahasında en çok iki kişi olur .Hoca bizim eleştirileri dinleyip oyuncu değişikliği yapmadı orada 10 kişi kalmış önde olduğu maçta bakın ben gençlere önem veriyorum görün diyecekti ama gol yiyince eline yüzüne bulastirdi .Kayseri'ye Ömer Bayram ile kontra atak nedir Allah aşkına dön üçlü defansa ceza sahası önünde kalabalık ol dönen topları al daha faydalı olurduTakımımızın oynamak istediği futbol dikey pas futbolu. Pas futbolu için kanatlarının ve santraforunun inanılmaz hareketli ve alan açan futbolcular olması gerekiyor. Örneğin diagne varken takımımızın zor pozisyona girmesi, falcao varken takımımızın rahat pozisyona girmesi gibi. Falcao geriye gelip alan açan rakip savunmayı üstüne çekebilen bir futbolcu ama 30 yaşını aşmış bir futbolcu bunu her zaman yapamaz. Hoca 2 sezon bu yaşlı takıma saha parselizasyonu oturtmaya çalışıyor. Geçen sezonun ilk yarısında rakip kaleye gidemememizin sebebi budur. Oyuncular parselizasyona yeni başlamışlardı. Arda turan'ın takımdan daha iyi gözükmesinin en büyük etkeni ayağından topu kaptırmaması. Arda'dan sadece 1 futbolcun var, istediğin futbolcular alınmamış. Kayserispor maçında ceza sahasının içinde farkettiyseniz 4 5 kişi vardık, bunun etkeni emre akbaba'nın gizli santrafor oynaması. Futbolcuların en fazla koştuğu maç dikkat ettiyseniz kayserispor maçı olabilir, Top kaybında 3 kişi basıp topu hızlıca almamız press adına da iyi işlerin başladığını gösteriyor. Bizim taraftarın istedği 2010 model taktik ile bu ligde hiç kaybetmemek, şl'de başarısızlık yaşamak. Artık modern futbola uyum için 3 4 yılını vermen gerekiyor. 2. plan , Dakika 80 oldugunda gol yememek için geri çekiliyoruz, diagneyi ve ömeri alıp kontra atak futbolu oynuyoruz. Oyuncu değişiklikleri, her hafta biz taraftarın eleştirmesi sonucu öndeyken 3 futbolcu aldı. Tutmadı. Her hafta geç oyuncu değiştirme sebebi taktiksel ve uyumsuz futbolcuların olması. Transfer konusunda adem kerem ve oğulcanı boşa istemediği belli. Ben oğulcan'dan ümitli değildim, Hoca ondan da yararlanacak. Hocamızın Adem'in satılmasını istemesi tek hatası olabilir