Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda ki ciddiyetsizliğin sebebini açıklaman gerekiyor!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5 maç ceza yemiş birinden çok şey istiyorsun aga, kendi ciddiyetsizliğinin farkında olmayan, tüm suçu sürekli ona buna atan, egosu boyundan büyük adamdan istediğin şeye bak...

Ah ah nerede sportif direktör ve teknik direktöre gereken ayarı verecek böyle eski başkanlar. Artık kalmadılar.

idmanlar ayak tenisi oynamaya oyuncularla şakalaşmaya babaları olmaya devam emekli olsun hoca oyuncularla takılsın evinin bahçesinde

kacan kurtulur bu günleri eskiden yaşamıştık
ftnin istifa etmeden önceki dönemleri gibi

Bugün görevi bırakmalı, sana olan sevgimiz sonsuz ama artık zarar veriyorsun.

Neyse bugünkü şener değişikliğinden sonra bunun yalamaları artik gercek italian mancini hocamin ceyhun değişikliğini gündeme getiremezler. Getirirlerse tokati yerler.
Bu vesileyle Mancini hocama saygı ve sevgiyle selamlarımı yolluyorum.

sent via GSC

Oyuncu degisikliklerin şahane tebrik ediyorum. Oyunu izleme ve şahane performans sergileyen emre akbaba ömeri sahada tutman takdire şayan. Linnesi cikarip seneri almak gibi birşeyi sadece senin düsünebilecegin bir olay. Müthiş... Haa o oyuncu değişiklikleride yönetime "Kadro bu kadar ne yapabilirim?" demek icindi... Büyük üstat tebrik ediyorum harika.

Agladimi yine 3 günde bir mac oynuyoruz yorulduk diye? Bu adam bilerek elendi avrupadan haftada tek mac oynamak icin, ama simdi ligte 2 mac oynamak zorunda kaliyor yazik. Istifada bir hizmettir.

Bence zirvedeyken bırakmalı Terim hocamız...

Abdurrahimde birzamanlar taraftarın en çok sevdiği isimdi...Akibeti ayni olacak yoksa hızla yandaş kaybediyor hocamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt