Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takimi ateşledi orda ne yapsaydi takima taktik mi verseydi
Normal hayatımızda bir iş yapamazsak. Dayak mi atalım? Sataşalım mi ınsanlara? Ateşlemek için edep sınırlarını mi aşalım? Her sene ceza yiyor bilmem kaç maç. Yüzde 100 hatalı.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakıp bakıp ağlayın

D7T0WvgXYAA3B44.webp

fatih-terimle-onyekurudan-kadikoy-selfiesi_001.webp

Arkadaşlar lütfen hocamızın değişikliklerini incelerken 10-15 sene öncesindeki maçları da inceleyelim. O zaman hocamızın yaptığı müthiş hamlelerin değerini daha iyi anlarız.

Biri Ceyhun-Drogba'yla Linnes-Şener değişikliğini bir tutuyor, öteki 3 yılda 2 şampiyonluk kazanmış adama 4 yılda bir şey yapmamış diyor, değişik değişik muhabbetler. Hani bir yerden gireyim de mantıklı bir cevap veriyorum da aynı kalibrede eleştirilere denk gelemedim.
Saygideger kazı şefim. Bu sitemin "Terim yalnizca rakibe koymamis" diyemedigin icin mi??

Biri Ceyhun-Drogba'yla Linnes-Şener değişikliğini bir tutuyor, öteki 3 yılda 2 şampiyonluk kazanmış adama 4 yılda bir şey yapmamış diyor, değişik değişik muhabbetler. Hani bir yerden gireyim de mantıklı bir cevap veriyorum da aynı kalibrede eleştirilere denk gelemedim.

Bu tarz eleştirilere cevap ver renttas bizi bosver.

tapatalk_97657466_657x138.webp

Olgunluk gösteriyoruz zaten hani biri maça başlayan kadroyla, sistemle ilgili bir eleştiri getirse amenna. Galatasaray'a kıl kazandıramamış adamların en kötü 3 yılında 2 şampiyonluk kazandıran adama bel altı vurmaları garibime gidiyor. Bunlar Galatasaraylı filan da değil, bildiğin akbaba. Çoluk çocuğu zaten geçtik, anladık like mike alıyorlar değersiz hayatlarına bir renk oluyor da koca koca adamların böyle işlere girmesi garip yani. Demek ki insan kaç yaşında olursa olsun ilgiye doymuyor.

Reel hayatlarında görmedikleri ilgiliyi burada görüyorlar işte renktaş

Aylardır pusuda beklediler, bırak biraz sevinsinler

bravo hocam bok gibi bir yedek kadro sistemi kurmuşsunuz. asların yerine oynayanlar berbat kenardan gelenler daha berbat. galatasaray'ın 13-14 kişiden fazla performans alması lazım. görüyoruz ki koca bir hiç oturanlar. antrenmana çıkmasalar en kötü böyle oynarlar zaten. gelişen değişen hiç bir şey yok malesef.

Bu tarz eleştirilere cevap ver renttas bizi bosver.

Ekli dosyayı görüntüle 107154

Bizim derdimiz ilgi alaka değil, Galatasaray olduğu için yanlışa yanlış doğruya doğru demeyi biliriz. Terim o zaman kötüydü, yerine biri gelirse daha iyi olabilirdik, bugün ligde hala potada olabilmemiz bile kendisinin mahareti. Ne yapalım sizin gibi zamanında eleştirdik diye ömür billah yemeyip içmeyip adama sövelim mi?

36 puanda olmamiz gereken yerde 30 puandayiz ve basarili oldugu söyleniyor. bir gidin ya.
Ben saldım artik. Her türlü basarisizlikta hoca dışında herkes suçlu olabiliyor bunlara göre. Üstelik bir sürü itham ile muhatap oluyoruz. O zaman bu boktan futbolu izlemeye devam. Alıştık zaten 2. Yıl oldu..

Hocam 5-6 maç yiyince gaza gelecek takım yok altında. O işler drogbalı sneijderli takıma işliyordu. Hatanın tümü sende

Hocanin sevmedigim bi huyu var, eger macta takim zorlaniyorsa hoca bazen hakemle vs didişip kendini attiriyor bunu bilerek mi yapiyor takimi gazlamak icin bilmiyorum ama son zamanlarda cok artti. 2013 meşhur Ordu maci mesela ilk aklima gelenlerden biri. 2010 DK elemelerinde Bosna deplasmaninda da yine ayni şey oldu. Yani diyecegim bu takim her sezon bi 5-10 kac arasi teknik adamsiz sahaya cikiyor.

hocanın kulübede olup olmamasıyla oynanan oyunun bir türlü alakasını kuramıyorum yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt