- 5 Eylül 2014
- 85.590
- 71.670
- 4.513
raporlamak durumunda kaldım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
raporlamak durumunda kaldım
Normal hayatımızda bir iş yapamazsak. Dayak mi atalım? Sataşalım mi ınsanlara? Ateşlemek için edep sınırlarını mi aşalım? Her sene ceza yiyor bilmem kaç maç. Yüzde 100 hatalı.takimi ateşledi orda ne yapsaydi takima taktik mi verseydi
Saygideger kazı şefim. Bu sitemin "Terim yalnizca rakibe koymamis" diyemedigin icin mi??Biri Ceyhun-Drogba'yla Linnes-Şener değişikliğini bir tutuyor, öteki 3 yılda 2 şampiyonluk kazanmış adama 4 yılda bir şey yapmamış diyor, değişik değişik muhabbetler. Hani bir yerden gireyim de mantıklı bir cevap veriyorum da aynı kalibrede eleştirilere denk gelemedim.
Biri Ceyhun-Drogba'yla Linnes-Şener değişikliğini bir tutuyor, öteki 3 yılda 2 şampiyonluk kazanmış adama 4 yılda bir şey yapmamış diyor, değişik değişik muhabbetler. Hani bir yerden gireyim de mantıklı bir cevap veriyorum da aynı kalibrede eleştirilere denk gelemedim.
Olgunluk gösteriyoruz zaten hani biri maça başlayan kadroyla, sistemle ilgili bir eleştiri getirse amenna. Galatasaray'a kıl kazandıramamış adamların en kötü 3 yılında 2 şampiyonluk kazandıran adama bel altı vurmaları garibime gidiyor. Bunlar Galatasaraylı filan da değil, bildiğin akbaba. Çoluk çocuğu zaten geçtik, anladık like mike alıyorlar değersiz hayatlarına bir renk oluyor da koca koca adamların böyle işlere girmesi garip yani. Demek ki insan kaç yaşında olursa olsun ilgiye doymuyor.
Ben saldım artik. Her türlü basarisizlikta hoca dışında herkes suçlu olabiliyor bunlara göre. Üstelik bir sürü itham ile muhatap oluyoruz. O zaman bu boktan futbolu izlemeye devam. Alıştık zaten 2. Yıl oldu..36 puanda olmamiz gereken yerde 30 puandayiz ve basarili oldugu söyleniyor. bir gidin ya.
reel hayatta nasi bi ilgi goruyon ya en fazla annen evin kapisini aciyodur disardan geldiginde yalan miReel hayatlarında görmedikleri ilgiliyi burada görüyorlar işte renktaş
Aylardır pusuda beklediler, bırak biraz sevinsinler

reel hayatta nasi bi ilgi goruyon ya en fazla annen evin kapisini aciyodur disardan geldiginde yalan mi![]()
canreel hayatta nasi bi ilgi goruyon ya en fazla annen evin kapisini aciyodur disardan geldiginde yalan mi![]()
kufur imasi raporladim sukru kusura bakma cevap vermeni beklemistim