Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerem'in oynaması için onyekuru'nun kesilmesi gerektiğini kabul ettiğimiz gün daha mantıklı ve verimli futbol yorumlarına başlayabiliriz. nasıl luyindama oynasın diye marcao, taylan oynasın diye gedson kesilsin demiyorsak arda'yla kerem'in karşılaştırılıp haksızlıktan arda'nın oynadığını da söyleyemeyiz. arda'yı bu takımda sağ kanattan düşürebilecek 2 adam feghouli ve belki oğulcan'dır. bu 2 oyuncu da top oynamaya arda kadar hazır olduğunda yine arda sağ kanatta başlarsa o zaman forma adaletsizliği ve ''evlatçılık''tan bahsetmeye başlayabiliriz.

1500 dakika oynayıp 3 gol 2 asist yapan hücum oyuncusu Galatasaray'da başarısız kabul edilmelidir bence. Üstelik bu oyuncu koşmaktan acizse ve arkasındaki bek oyuncusu onun olduğu kanadı tek başına savunmak zorunda kalıyorsa o oyuncunun forma yüzü görmemesi gerekiyor. Ancak gel gör ki adaletli seçimlerin yapıldığı bir ortam yok şu anda. Bu benim düşüncemdir. Ancak sahadaki sonuçlar ve istatistikler de benim görüşlerimi destekliyor.

1500 dakika oynayıp 3 gol 2 asist yapan hücum oyuncusu Galatasaray'da başarısız kabul edilmelidir bence. Üstelik bu oyuncu koşmaktan acizse ve arkasındaki bek oyuncusu onun olduğu kanadı tek başına savunmak zorunda kalıyorsa o oyuncunun forma yüzü görmemesi gerekiyor. Ancak gel gör ki adaletli seçimlerin yapıldığı bir ortam yok şu anda. Bu benim düşüncemdir. Ancak sahadaki sonuçlar ve istatistikler de benim görüşlerimi destekliyor.

ben kerem'in savunmasının bitik arda'dan bile kötü olduğunu düşünüyorum. diğer tarafta da onye'nin oynadığı senaryolarda çift taraflı güvenebilecek bir kanat rotasyonu olmuyor. bu sene zaten çok skorer bir futbol anlayışı içinde değiliz, sen arda'nın 3 gol 2 asistine az dersin katılırım ama ilerde top tutma, oyunu rahatlatma ve mostafa'nın erzurum maçında attığı gol gibi kağıtta görünmese de aklıyla saha içinde skora etki eden fark yaratma işlerinde takımda nerdeyse alternatifsiz olduğunu düşünüyorum. ki son yıllarda hiç kazanmadığımız kadar büyük maç kazanmamızda arda tarzı oyuncunun büyük payı olduğu düşüncesindeyim. sezon içinde kaybettiğimiz 8 maçın 6'sında kadroda veya 11'de olmadığını da hatırlamak gerekir. kerem bence de 11 hak ediyor ama bunu onyekuru'yu keserek yapması gerekir. bizim kalibrede takımın sağ kanadını feghouli, yoksa arda kaldırır. feghouli yokken sağ kanatta arda'ya tahammül edilmesinde de bir adaletsizlik göremiyorum.

Bizim takim duran top kullanamıyor artık onu kabullendim de taç atışını elle yapıyorsunuz mübarekler onu bile kullanamıyor takım yok mu bunu gören .?

ben kerem'in savunmasının bitik arda'dan bile kötü olduğunu düşünüyorum. diğer tarafta da onye'nin oynadığı senaryolarda çift taraflı güvenebilecek bir kanat rotasyonu olmuyor. bu sene zaten çok skorer bir futbol anlayışı içinde değiliz, sen arda'nın 3 gol 2 asistine az dersin katılırım ama ilerde top tutma, oyunu rahatlatma ve mostafa'nın erzurum maçında attığı gol gibi kağıtta görünmese de aklıyla saha içinde skora etki eden fark yaratma işlerinde takımda nerdeyse alternatifsiz olduğunu düşünüyorum. ki son yıllarda hiç kazanmadığımız kadar büyük maç kazanmamızda arda tarzı oyuncunun büyük payı olduğu düşüncesindeyim. sezon içinde kaybettiğimiz 8 maçın 6'sında kadroda veya 11'de olmadığını da hatırlamak gerekir. kerem bence de 11 hak ediyor ama bunu onyekuru'yu keserek yapması gerekir. bizim kalibrede takımın sağ kanadını feghouli, yoksa arda kaldırır. feghouli yokken sağ kanatta arda'ya tahammül edilmesinde de bir adaletsizlik göremiyorum.

Sizinle anlaşamayacağız bu konuda. Ancak kendi görüşünüzdür. Saygı duyuyorum.

Donk ve Babel oynuyor. Kerem ve Luyindama yine yok :D Şaka gibi ya.

Donkun boşalttığı alandan golü yedik bile helal hocam iyi yaptın

Hocayi yanlis yerlerden elestiriyorsunuz. Kerem-Arda kiyasi elestiri olamaz. Iki sol kanat oyuncusu onye yerine kerem derseniz belki denebilir ama arda kanattan atak yapsin diye oynamiyor.

Orta sahadan elestirebilirsiniz. Etobo gedson u bir arada oynatma israrindan . Ya da yenik durumdayken neden 442 ye donup falcao girer daha once 2 defa denendi ve basarisiz oldu neden ucuncu deneme gibi. Ustelik karsi takim Agucu bu sefer...

Kaldi ki kirmizi olmasa yine yuklenme sansimiz vardi. Bence yanlis konulardan cok fazla elestiriyorsunuz ..

Keremin maalesef savunmasi cok kotu..

daha fazla dransfer istiyor yoksa babeli kanat oynatmaya devam edecektir
genc oyunculari oynatmak önceligi sonucta

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Adalet filan yok sende hoca. Rakip forvetlerin kucağında gezen Donk'u 11 de tutup onları sindiren Luyindama kesik yiyor.
Her girdiği maçta bir hareketlilik getiren Kerem yedek hiç bir halta yaramayan Babel 11.
Yürümeye mecali olmayan Linnes 11 ama ileri geri yapmaktan hiç gocunmayan Yedlin yedek.
Eğer senin adaletin varsa ülkede olduğu kadardır.

Ömer Bayram'ı göremeyince ümitlendim ama Falcao'yu ve Babel'i görünce ümitsizliğe düştüm. İnşallah beni yanıltırlar. İlk 11 de hızlı adam sadece Onyekuru. O da çok formsuz. Tayşan-Gedson-Belhanda üçlüsü ilk defa birlikte başlıyor sanırım. Gedson'un artık takıma katkı vermesi gerekiyor. Yoksa hayal kırıklığından başka bir şey olmayacak bu maçtan sonra.

Hoca geçen maça göre Mohammed hariç diğerlerine kesik atmış. Yedlin-Arda-Emre-Etobo-Ömer kesik yemiş. Hepsi de yerinde kesik bence. Ama Babel - Kerem değişikliği olmalıydı. Falcao da forvetsizlikten oynuyor sanırım. Keşke Halil hazır olsa da denenseydi bu maçta.

Hoca bu zeminde Gedson, Falcao, ve Babel´in mücadele edebilecegini mi düsünüyorsun ? Belhanda´da bugün siritir bu zeminde. Boku yedik. Ileride sertlik koyacak Mustafa´da yok. Savasacak yiprtacak Luyindama yok. Kerem kadar kötü zeminlerde iyi oynamaya alismis kac futbolcu var kadroda ? Sarrachi´nin adaleler ?

Linnes´in ofansif olarak kötü olmasi, onu defansif olarak iyi yapmaz canim hocam benim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt