Kenan Turyak
Parçalı Üye
- 17 Şubat 2014
- 3.029
- 3.579
- 1.143
işte sorun orda başarısız değilFutbolda vefa olmaz. Başarısızsa herkesin ipi çekilebilir. FT nin iyi bir kredisi var ancak bu kredi sonsuz olamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
işte sorun orda başarısız değilFutbolda vefa olmaz. Başarısızsa herkesin ipi çekilebilir. FT nin iyi bir kredisi var ancak bu kredi sonsuz olamaz.
işte sorun orda başarısız değil
kerem'in oynaması için onyekuru'nun kesilmesi gerektiğini kabul ettiğimiz gün daha mantıklı ve verimli futbol yorumlarına başlayabiliriz. nasıl luyindama oynasın diye marcao, taylan oynasın diye gedson kesilsin demiyorsak arda'yla kerem'in karşılaştırılıp haksızlıktan arda'nın oynadığını da söyleyemeyiz. arda'yı bu takımda sağ kanattan düşürebilecek 2 adam feghouli ve belki oğulcan'dır. bu 2 oyuncu da top oynamaya arda kadar hazır olduğunda yine arda sağ kanatta başlarsa o zaman forma adaletsizliği ve ''evlatçılık''tan bahsetmeye başlayabiliriz.
1500 dakika oynayıp 3 gol 2 asist yapan hücum oyuncusu Galatasaray'da başarısız kabul edilmelidir bence. Üstelik bu oyuncu koşmaktan acizse ve arkasındaki bek oyuncusu onun olduğu kanadı tek başına savunmak zorunda kalıyorsa o oyuncunun forma yüzü görmemesi gerekiyor. Ancak gel gör ki adaletli seçimlerin yapıldığı bir ortam yok şu anda. Bu benim düşüncemdir. Ancak sahadaki sonuçlar ve istatistikler de benim görüşlerimi destekliyor.
ben kerem'in savunmasının bitik arda'dan bile kötü olduğunu düşünüyorum. diğer tarafta da onye'nin oynadığı senaryolarda çift taraflı güvenebilecek bir kanat rotasyonu olmuyor. bu sene zaten çok skorer bir futbol anlayışı içinde değiliz, sen arda'nın 3 gol 2 asistine az dersin katılırım ama ilerde top tutma, oyunu rahatlatma ve mostafa'nın erzurum maçında attığı gol gibi kağıtta görünmese de aklıyla saha içinde skora etki eden fark yaratma işlerinde takımda nerdeyse alternatifsiz olduğunu düşünüyorum. ki son yıllarda hiç kazanmadığımız kadar büyük maç kazanmamızda arda tarzı oyuncunun büyük payı olduğu düşüncesindeyim. sezon içinde kaybettiğimiz 8 maçın 6'sında kadroda veya 11'de olmadığını da hatırlamak gerekir. kerem bence de 11 hak ediyor ama bunu onyekuru'yu keserek yapması gerekir. bizim kalibrede takımın sağ kanadını feghouli, yoksa arda kaldırır. feghouli yokken sağ kanatta arda'ya tahammül edilmesinde de bir adaletsizlik göremiyorum.
Ankaragücü maçında yaşanan olaylar nedeniyle bugün fatih hocamın başlığinda nöbet tutmaya karar verdim.
Sinirinizi önce benden alabilirsiniz çünkü cehennem soğuyana kadar TERİMCİYİM